Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 20:04 Zaraz sie zacznie. Zastanawiam sie dlaczego oni nazywaja siebie Holland a tutaj mowia na nich The Netherlands. Hol-land brzmi troche jak dziurawy lad. a zreszta co mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bombel Re: USA-Holandia IP: *.rasserver.net 19.05.02, 20:19 Hau!! podielam Twoje M7 zdanie! W KOOPERRRRRR!!!!WRRRRRRRRRrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Re: USA-Holandia IP: *.rasserver.net 19.05.02, 20:18 Do Prokocimka: widze,ze jestes czujny jak Czekista! A ile w doope Yankees pauczia? Odpowiadaj natentychmiast!Siedze przy "klawichach"Howgh! A znasz wczorajsze wyniki Wlochow czy Francuzikow np.?A Niemiaszkow? I co Prokocimka mysli,jezeli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: USA-Holandia IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 20:27 Gość portalu: Magazyn napisał(a): > Do Prokocimka: widze,ze jestes czujny jak Czekista! A ile w doope > Yankees pauczia? Odpowiadaj natentychmiast!Siedze przy "klawichach"Howgh! > A znasz wczorajsze wyniki Wlochow czy Francuzikow np.?A Niemiaszkow? > I co Prokocimka mysli,jezeli? tylko bez homo insynuacji. Wczoraj to ja wpieprzal chinese food i troche boxs poogladal na hbo. a te holendry to wygladaja jak moj kumpel ktory asfalt kladzie na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: USA-Holandia 19.05.02, 20:31 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: Magazyn napisał(a): > > > Do Prokocimka: widze,ze jestes czujny jak Czekista! A ile w doope > > Yankees pauczia? Odpowiadaj natentychmiast!Siedze przy "klawichach"Howgh! > > A znasz wczorajsze wyniki Wlochow czy Francuzikow np.?A Niemiaszkow? > > I co Prokocimka mysli,jezeli? > > tylko bez homo insynuacji. bo te juz przerabiales w zeszlym miesiacu piszac do mnie :P ze nie wspomne o kasi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: USA-Holandia IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 20:33 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > Gość portalu: Magazyn napisał(a): > > > > > Do Prokocimka: widze,ze jestes czujny jak Czekista! A ile w doope > > > Yankees pauczia? Odpowiadaj natentychmiast!Siedze przy "klawichach"Ho > wgh! > > > A znasz wczorajsze wyniki Wlochow czy Francuzikow np.?A Niemiaszkow? > > > I co Prokocimka mysli,jezeli? > > > > tylko bez homo insynuacji. > > bo te juz przerabiales w zeszlym miesiacu piszac do mnie :P > > ze nie wspomne o kasi. kasie lubie a ty lepiej zacznij zbierac te podpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM asfalciarze mieli szczescie IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 20:51 nie na dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac pisz ile jest... 19.05.02, 20:54 ... bo w Polsce nie wszyscy TV maja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: pisz ile jest... IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 21:04 tomcrac napisał(a): > ... bo w Polsce nie wszyscy TV maja :))) 1:0 dla pomaranczek (szloch) ale to wypadek byl Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: pisz ile jest... 19.05.02, 21:08 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > 1:0 dla pomaranczek (szloch) ale to wypadek byl To moja druga druzyna narodowa po Polsce :) ale bedzie remis. Fajtlapy do finalow sie nie zakwalifikowaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: pisz ile jest... IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 21:10 tomcrac napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > 1:0 dla pomaranczek (szloch) ale to wypadek byl > > To moja druga druzyna narodowa po Polsce :) ale bedzie remis. Fajtlapy do > finalow sie nie zakwalifikowaly... Zobaczymy, wlasnie sie zaczyna druga polowka (meczu oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: pisz ile jest... IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 21:27 Gniota te pomarancze ale nic. Mala skutecznosc, mogli strzelic juz kilka bramek. Co za pech. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: pisz ile jest... 19.05.02, 21:33 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gniota te pomarancze ale nic. Mala skutecznosc, mogli strzelic juz kilka bramek > . > Co za pech. Gra Kluivert, Davids, Van Nisterlroy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: pisz ile jest... IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 21:36 tomcrac napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > Gniota te pomarancze ale nic. Mala skutecznosc, mogli strzelic juz kilka b > ramek > > . > > Co za pech. > > Gra Kluivert, Davids, Van Nisterlroy ? Nie wiem, tylko zerkam czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM 2:0 dla pomaranczek IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 21:41 jak to mowia, wypadki chodza parami Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: 2:0 dla pomaranczek 19.05.02, 21:47 no dobra, teraz ujesej musi 2 brameczki strzelic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: 2:0 dla pomaranczek IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 21:50 tomcrac napisał(a): > no dobra, teraz ujesej musi 2 brameczki strzelic ;) Teraz to moga isc na piwo. To tylko towarzyski meczyk. Ostatni przed mundialem. 5 minut zostalo. Byli lepsi ale nie do konca o czym swiadczy wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: 2:0 dla pomaranczek 20.05.02, 00:52 Do konca byli leosi,czyz nie wygrali? Zdecydowanie zreszta.Davids gral inni nie,ale ten bramkarz lepszy niz van der Saar? Prokocimku, zal ze ich nie ma na W.C.2002. Przegrali jednak na wlsne zadanie,niestety.Widzialem ich wszystkie grupowe i stad ich przegrana byla, W zycze "cieplego PIFA"!!Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś