Gość: nowa IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 11.01.05, 16:47 Czy macie jakieś informacje o tej firmie? Ktoś u nich kupił mieszkanie? Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dodge7 Re: Hart-b.ex. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:59 a co konkretnie chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Hart-b.ex. IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 13.01.05, 10:12 Wszystko, co może być pomocne osobie, chcącej od nich kupić mieszkanie: czy są wiarygodni, czy nie mnożą kosztów pomiędzy podpisaniem umowy a odbiorem, czy są opóźnienia w odbiorze, jak jest z usterkami przy odbiorze, etc. A może jest na forum ktoś, kto kupił od nich już mieszkanie w ich bloku na Obozowej lub chce kupić w obecnie budowanym budynku też na Obozowej? Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba Re: Hart-b.ex. IP: *.falk-ross.pnet.com.pl 20.01.05, 13:11 Ja też byłabym zainteresowana wszelkimi informacjami. Kupuję tam mieszkanie i mam nadzieję, że dobrze robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Hart-b.ex. IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 26.01.05, 15:58 A gdzie kupujsze mieszkanie, może w Krakowie na Obozowej, podobnie jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba Re: Hart-b.ex. IP: .48.242.* / 80.51.176.* 01.02.05, 20:18 tak, na Obozowej, będziemy sasiadami???? Odpowiedz Link Zgłoś