Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 20:33 u nas napuscili dzisiaj. Od 1 czerwca bedzie otwarty. Pojde sie pluskac. hihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: wode w basenie 21.05.02, 20:34 Iii, to w Krakowie już od 2 tygodni chyba któryś z otwartych basenów czynny. A kryte działają też jak trzeba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 20:39 jottka napisał(a): > Iii, to w Krakowie już od 2 tygodni chyba któryś z otwartych basenów czynny. A > kryte działają też jak trzeba :)) ale ten jest nasz, tylko dla mieszkancow. zakladam spodenki, recznik na ramie, dwa pietra w dol, pare kroczkow i juz jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wode w basenie 21.05.02, 20:43 Żaden argument :)) Na basen AE blisko, nad basenem smaczna knajpa, w knajpie miauczące papugi i jeszcze jakże mili panowie ratownicy. Ratowniczki też się zdarzają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 20:44 zazdrosc widzem Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wode w basenie 21.05.02, 20:51 A ja żądzę popisu :))) Miauczących papug zresztą nigdzie nie ma poza tą knajpą, unikat na skalę co najmniej krakowską. Naśladują też kuchenkę mikrofalową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 20:53 i hot dog bedac w kuchence Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: wode w basenie 21.05.02, 21:15 To bardzo ladnie. Niestety jeszcze wczoraj w rejnonach co prawda oddalonych ode mnie, ale nie az tak bardzo, padal snieg. W basenie to ja sie popluskam moze dopiero za pare tygodni:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wode w basenie 21.05.02, 21:14 tys jest burzuj prokocim i to taki czajacy sie i udajacy, ze nie ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: wode w basenie 21.05.02, 21:32 Mamy nadzieje ze Prokocim nie mieszka w za duzym osrodku mieszkalnym (cholerka nie wiem jak to okreslic), ze nie ma sasiadow islamistow i ze nie magazynuja tam zadnych bomb co by je wybombic przy najblizszej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 21:39 czepiajcie sie jak chcecie. teraz to ja mam zblizajaca sie kapiel w basenie, dam se nura Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wode w basenie 21.05.02, 21:48 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > czepiajcie sie jak chcecie. > teraz to ja mam zblizajaca sie kapiel w basenie, dam se nura zazdrosc, zazdrosc, zazdrosc, tez kiedys chyba do juesej wyemigruje !!! ach, tez chce se dac nura :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 21:50 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > czepiajcie sie jak chcecie. > > teraz to ja mam zblizajaca sie kapiel w basenie, dam se nura > > zazdrosc, zazdrosc, zazdrosc, tez kiedys chyba do juesej > wyemigruje !!! > > ach, tez chce se dac nura :D to se daj i nie gadaj tyle Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: wode w basenie 21.05.02, 21:53 Prokocim to Ty gadasz jak najety. Do 1 czerwca jeszcze mnostwo czasu, a nadajesz jakbys juz w kapielowkach stal i szykowal sie do wyjscia. Mam nadzieje ze wstydu nie robisz i nie paradujesz w "polish styl kapielowki":) czyli speedo seksy bikini:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 21:58 mam hamerykanskie takie do kolan, czasami dluzsze jak sie zsunal Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wode w basenie 21.05.02, 21:59 on jest zdolny do wszystkiego, wiec bym si enie zdziwil. a co do dawania nura to niby gdzie mam go dac? do wisly, czy moze do kaluzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 22:02 gdzie chcesz, ja se cenie swobode wyboru. a jak nic nie znajdziesz do dawaj do usa Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wode w basenie 21.05.02, 22:05 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > gdzie chcesz, ja se cenie swobode wyboru. > a jak nic nie znajdziesz do dawaj do usa a przyjmiesz mnie na swoim basenie? pocieszam sie, ze za pare lat to bedziemy sie tak wozili z panem Prezydentem Rafalem po basenach calego swiata :))) uczyniles cos w kierunku wygryzienia moskala lub zyskania poparcia jego przeciwnikow? dzialaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 22:10 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > gdzie chcesz, ja se cenie swobode wyboru. > > a jak nic nie znajdziesz do dawaj do usa > > a przyjmiesz mnie na swoim basenie? > > pocieszam sie, ze za pare lat to bedziemy sie tak wozili z > panem Prezydentem Rafalem po basenach calego swiata :))) > > uczyniles cos w kierunku wygryzienia moskala lub zyskania > poparcia jego przeciwnikow? dzialaj!!! jakim moim? bedziesz mial swoj z topless obsluga (tylko Kubie ani mru) Za moska to sie wezne w sobote, do dentysty idem w piatek Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wode w basenie 21.05.02, 22:17 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > gdzie chcesz, ja se cenie swobode wyboru. > > > a jak nic nie znajdziesz do dawaj do usa > > > > a przyjmiesz mnie na swoim basenie? > > > > pocieszam sie, ze za pare lat to bedziemy sie tak wozili z > > panem Prezydentem Rafalem po basenach calego swiata :))) > > > > uczyniles cos w kierunku wygryzienia moskala lub zyskania > > poparcia jego przeciwnikow? dzialaj!!! > > jakim moim? bedziesz mial swoj z topless obsluga (tylko Kubie ani mru) hahaha, rozmowy z Toba zawsze mi polepszaja humor, jak z nikim :))) na taki uklad moge przystac :))) > Za moska to sie wezne w sobote, do dentysty idem w piatek dobra to zalatw sobie tez snieznobiale zeby w sztsucznej szczece i gryz naszego niepokornego polonusa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 22:25 na szuczna to ja mam czas, bez takich insynuacji Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wode w basenie 21.05.02, 23:01 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > na szuczna to ja mam czas, bez takich insynuacji no dobrze to niech Ci sprawi nowe piekne protzy zebow albo wybieli te nowe, tak zeby sie slonce w nich odbijalo i juz jest git :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: wode w basenie 22.05.02, 21:20 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > jakim moim? bedziesz mial swoj z topless obsluga (tylko Kubie ani mru) > Za moska to sie wezne w sobote, do dentysty idem w piatek Słyszałem... Nie będzie darmowych tramwajów (za karę) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 22.05.02, 21:42 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > jakim moim? bedziesz mial swoj z topless obsluga (tylko Kubie ani mru) > > Za moska to sie wezne w sobote, do dentysty idem w piatek > > Słyszałem... Nie będzie darmowych tramwajów (za karę) :))) to chociaz busy Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wode w basenie 23.05.02, 18:15 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > kuba203 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > jakim moim? bedziesz mial swoj z topless obsluga (tylko Kubie ani mru > ) > > > Za moska to sie wezne w sobote, do dentysty idem w piatek > > > > Słyszałem... Nie będzie darmowych tramwajów (za karę) :))) > > to chociaz busy oj podpadlismy Kubie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Re: wode w basenie IP: *.kim.pl / 10.0.2.* 21.05.02, 22:07 > u nas napuscili dzisiaj. Od 1 czerwca bedzie otwarty. > Pojde sie pluskac. hihi Chłe chłe chłe... w sezonie... HAŃBA!!! Ja tam sie pluskam wymiennie Zakrzówek/Kryspinów od 3 maja. I nikt mnie nie namówi na zmianę jeziorek na jakikolwiek kafelkowany garnek zupy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 22:12 Gość portalu: VlaD napisał(a): > > u nas napuscili dzisiaj. Od 1 czerwca bedzie otwarty. > > Pojde sie pluskac. hihi > > Chłe chłe chłe... w sezonie... HAŃBA!!! Ja tam sie pluskam wymiennie > Zakrzówek/Kryspinów od 3 maja. I nikt mnie nie namówi na zmianę jeziorek na > jakikolwiek kafelkowany garnek zupy ;)))) racja, nurkujac mozna szczupaka zlapac (za ogon) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wode w basenie 21.05.02, 22:19 wiesz, ze ten twoj watek o magazynie dalej jest na forum? nie wywlaili go na osla lawke, niedopatrzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 22:27 mikolaj7 napisał(a): > wiesz, ze ten twoj watek o magazynie dalej jest na > forum? nie wywlaili go na osla lawke, niedopatrzenie... ja bym to nazwal szacunkiem dla przyszlego prezydenta. Zarty, zartami ale janus wie z kim ma do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wode w basenie 21.05.02, 23:03 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > wiesz, ze ten twoj watek o magazynie dalej jest na > > forum? nie wywlaili go na osla lawke, niedopatrzenie... > > ja bym to nazwal szacunkiem dla przyszlego prezydenta. > Zarty, zartami ale janus wie z kim ma do czynienia. hehehe, ciekawe czy nas poprze? w koncu tez moze liczyc na jakies chody, jak zalatwi pomoc Gazety :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 23:08 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > wiesz, ze ten twoj watek o magazynie dalej jest na > > > forum? nie wywlaili go na osla lawke, niedopatrzenie... > > > > ja bym to nazwal szacunkiem dla przyszlego prezydenta. > > Zarty, zartami ale janus wie z kim ma do czynienia. > > hehehe, ciekawe czy nas poprze? w koncu tez moze liczyc > na jakies chody, jak zalatwi pomoc Gazety :D to sie okaze, na chody trzeba zasluzyc Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: wode w basenie 21.05.02, 23:21 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > wiesz, ze ten twoj watek o magazynie dalej jest na > > > > forum? nie wywlaili go na osla lawke, niedopatrzenie... > > > > > > ja bym to nazwal szacunkiem dla przyszlego prezydenta. > > > Zarty, zartami ale janus wie z kim ma do czynienia. > > > > hehehe, ciekawe czy nas poprze? w koncu tez moze liczyc > > na jakies chody, jak zalatwi pomoc Gazety :D > > to sie okaze, na chody trzeba zasluzyc wiadomo. ale moze bysmy zrobili cos konstruktywnego w celu zajecia placu prezydenckiego? dobrze by bylo, zeby chociaz forumowicze okazali spontaniczne poparcie na poczatek. zmajstruj cos w tym juesej, zeby za dwa lata jak zaczniemy Ci robic kampanie prezydencka bylo czym sie pochwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: wode w basenie IP: *.client.attbi.com 21.05.02, 23:31 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > wiadomo. ale moze bysmy zrobili cos konstruktywnego w > celu zajecia placu prezydenckiego? Male piwo, skoczym przez plot. Jeden juz to zrobil i poprezydowal. > dobrze by bylo, zeby chociaz forumowicze okazali > spontaniczne poparcie na poczatek. a maja wyjscie? zreszta pogadaj z kuba, niech zalatwi darmowe tramwajki na niedziele > zmajstruj cos w tym juesej, zeby za dwa lata jak zaczniemy > Ci robic kampanie prezydencka bylo czym sie pochwalic. bedzie, maly rafalek bedzie Odpowiedz Link Zgłoś