peteen 16.01.05, 12:09 bo zachowuje się jak antoni maciarewicz i jest równie denny jak on... ps. poza wszystkim robienie sobie nicka z nazwiska zamordowanego człowieka to szczyt debilizmu i chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolita Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:19 pomylił sobie fora, ale to go nie usprawiedliwia tylko obraca się przeciwko niemu czytam forum i takie rzeczy nie powinny mieć miejsca - niech to do niego dojdzie łaskawie Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:20 z drugiej strony, nie takich oszołomów jak on tu już przeżyliśmy, kudy mu do mistrzów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:23 ja myslę , że olaf się opamięta, tyle ma mozliwości wyzycia się, niech obierze inna droge Odpowiedz Link Zgłoś
olof_palme Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:24 peteen napisał: > z drugiej strony, nie takich oszołomów jak on tu już przeżyliśmy, kudy mu do > mistrzów... Ludzie wybaczie nie chce nikogo obrażać. I nie obrażajcie Macierewicza bo wam krzywdy nie zrobił. Tak wszyscy koło tego peteena skakali jak wokół bożka nie przymierzając. A mnie się udało rozwikłac jego tajemnice!!!! Wot wsio! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen rotfl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 12:26 juz koniec, zabiłeś mnie smiechem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: rotfl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:27 Bedziemy musilei powołać Komisję Śledcza jak tak dalej pójdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:29 ... Maciarewicz robi ludziom krzywde tym , że istnieje ... ... zrób coś byś i Ty nie krzywdził ... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:30 sugerujesz mu, żeby sie powiesił? a fe, nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:32 ...nie - ON istnieje ( puki co ) tylko tu ( na FK )... Odpowiedz Link Zgłoś
olof_palme Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:40 broton napisał(a): > ...nie - ON istnieje ( puki co ) tylko tu ( na FK )... ZAPEWNIAM ZE NIE TYLKO NA FK!!!!!! NAUCZ SIE POLSKIEGO TO POTEM POROZMAWAIMY (TY "PUKI") Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:53 ...dla mnie póki co tylko na fk - ale uspokój się bo zaczynasz w nerowowym pisaniu gubić treść - póki co przestawiasz pojedyncze litery ale z czasem cała treść może Ci zginąć ... nie chciałem Cię jakoś szczególnie obrazić a jedynie uswiadomić peteenowi , że jednak trochę inaczej "istniejesz" niż M. ... ... a'propos konia - zmień nicka ... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:32 > Ludzie wybaczie nie chce nikogo obrażać. I nie obrażajcie Macierewicza bo wam > krzywdy nie zrobił. > Tak wszyscy koło tego peteena skakali jak wokół bożka nie przymierzając. A mnie > się udało rozwikłac jego tajemnice!!!! lol > Wot wsio! ta pcimska gwara jest nudnaa.. jak juz przyjechales do miasta to chociaz staraj sie zachowywac jak miastowy, po swojemu pogadasz sobie na wielkanoc- u rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
cmoking alfabet urbana cd 16.01.05, 13:04 Lolita to nick kogoś kto ma uprawnienia do kasownia innych (watków, postów) czasami występuje pod nickiem Seven Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: alfabet urbana cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:14 i tym sposobem robimy zamieszanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: alfabet urbana cd IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 13:46 tak-tak, jestem lolita, a czasem pisze tez jako broton albo zielonki Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: alfabet urbana cd 16.01.05, 14:59 nieprawda, to ja jestem seven i bruce lee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: alfabet urbana cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:18 ha - niestety duszę nika sie nie podrobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: alfabet urbana cd 16.01.05, 20:22 to seven ciągnie i na neostardzie i na sdi?? hehe to tepsa sie na takie coś zgadza? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Hola, hola 16.01.05, 22:47 seven napisał: >staraj > sie zachowywac > jak miastowy Masz tu na myśli dresiarstwo wielkomiejskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40 Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:42 ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 15:47 a ja jestem eeeeeeee, frustratem i kremoofką! Odpowiedz Link Zgłoś
jak.sie.zbudzi.to.nas.zje Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 17:40 A ja jestem Sabb(r)ina,nastoletnia czarownica. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 18:54 A co komu przeszkadza, że niektórzy z forumowiczów znają się bardziej i lubią? a niech się lubią. Miejsca jest tyle, że każdy znajdzie sobie swój wątek na którym umieści komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:55 prawdę rzekłeś czesławie, atoli uważaj na szpiegów. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 20:25 jak się lubią, to jest wporzo. gorzej, jak się nie znoszą i nawzajem obrzucają błotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40 Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:25 Ha ha ha !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olof_palme Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 21:28 hahaahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 22:38 Jest takie słynne powiedzenie Gogola: "Z czego się śmiejecie? Z siebie samych się śmiejecie". Odpowiedz Link Zgłoś