Dodaj do ulubionych

olof palme = ktoś, komu odbiła palma...

16.01.05, 12:09
bo zachowuje się jak antoni maciarewicz i jest równie denny jak on...

ps. poza wszystkim robienie sobie nicka z nazwiska zamordowanego człowieka to
szczyt debilizmu i chamstwa
Obserwuj wątek
    • Gość: lolita Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:19
      pomylił sobie fora, ale to go nie usprawiedliwia tylko obraca się przeciwko
      niemu
      czytam forum i takie rzeczy nie powinny mieć miejsca - niech to do niego
      dojdzie łaskawie
      • peteen Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:20
        z drugiej strony, nie takich oszołomów jak on tu już przeżyliśmy, kudy mu do
        mistrzów...
        • Gość: lolita Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:23
          ja myslę , że olaf się opamięta, tyle ma mozliwości wyzycia się, niech obierze
          inna droge
        • olof_palme Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:24
          peteen napisał:

> z drugiej strony, nie takich oszołomów jak on tu już przeżyliśmy, kudy mu do
          > mistrzów...

Ludzie wybaczie nie chce nikogo obrażać. I nie obrażajcie Macierewicza bo wam
          krzywdy nie zrobił.
          Tak wszyscy koło tego peteena skakali jak wokół bożka nie przymierzając. A mnie
          się udało rozwikłac jego tajemnice!!!!
          Wot wsio!
          • peteen rotfl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 12:26
            juz koniec, zabiłeś mnie smiechem...
            • Gość: lolita Re: rotfl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:27
              Bedziemy musilei powołać Komisję Śledcza jak tak dalej pójdzie ;)
          • broton Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:29
            ... Maciarewicz robi ludziom krzywde tym , że istnieje ...
            ... zrób coś byś i Ty nie krzywdził ...
            • peteen Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:30
              sugerujesz mu, żeby sie powiesił? a fe, nieładnie...
              • broton Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:32
                ...nie - ON istnieje ( puki co ) tylko tu ( na FK )...
                • olof_palme Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:40
                  broton napisał(a):

> ...nie - ON istnieje ( puki co ) tylko tu ( na FK )...

ZAPEWNIAM ZE NIE TYLKO NA FK!!!!!!
                  NAUCZ SIE POLSKIEGO TO POTEM POROZMAWAIMY (TY "PUKI")
                  • broton Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:53
                    ...dla mnie póki co tylko na fk - ale uspokój się bo zaczynasz w nerowowym
                    pisaniu gubić treść - póki co przestawiasz pojedyncze litery ale z czasem cała
                    treść może Ci zginąć ... nie chciałem Cię jakoś szczególnie obrazić a jedynie
                    uswiadomić peteenowi , że jednak trochę inaczej "istniejesz" niż M. ...

... a'propos konia - zmień nicka ...
          • seven Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 12:32
            > Ludzie wybaczie nie chce nikogo obrażać. I nie obrażajcie Macierewicza bo wam
            > krzywdy nie zrobił.
            > Tak wszyscy koło tego peteena skakali jak wokół bożka nie przymierzając. A mnie
            > się udało rozwikłac jego tajemnice!!!!

lol

> Wot wsio!

ta pcimska gwara jest nudnaa.. jak juz przyjechales do miasta to chociaz staraj sie zachowywac
            jak miastowy, po swojemu pogadasz sobie na wielkanoc- u rodziny.
            • cmoking alfabet urbana cd 16.01.05, 13:04
              Lolita to nick kogoś kto ma uprawnienia do kasownia innych (watków, postów)
              czasami występuje pod nickiem Seven
              • Gość: lolita Re: alfabet urbana cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:14
                i tym sposobem robimy zamieszanie
                • Gość: seven Re: alfabet urbana cd IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 13:46
                  tak-tak, jestem lolita, a czasem pisze tez jako broton albo zielonki
                  • peteen Re: alfabet urbana cd 16.01.05, 14:59
                    nieprawda, to ja jestem seven i bruce lee...
                    • Gość: lolita Re: alfabet urbana cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:18
                      ha - niestety duszę nika sie nie podrobi :)
                      • m.in Re: alfabet urbana cd 16.01.05, 20:22
                        to seven ciągnie i na neostardzie i na sdi??
                        hehe
                        to tepsa sie na takie coś zgadza? ;)))
            • zielonki Re: Hola, hola 16.01.05, 22:47
              seven napisał:
              >staraj
              > sie zachowywac
              > jak miastowy
              Masz tu na myśli dresiarstwo wielkomiejskie?
    • Gość: 40 Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:42
      ???????????
      • pinkpanther Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 15:47
        a ja jestem eeeeeeee, frustratem i kremoofką!
        • jak.sie.zbudzi.to.nas.zje Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 17:40
          A ja jestem Sabb(r)ina,nastoletnia czarownica.
          • czesiekkk Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 18:54
            A co komu przeszkadza, że niektórzy z forumowiczów znają się bardziej i lubią?
            a niech się lubią. Miejsca jest tyle, że każdy znajdzie sobie swój wątek na
            którym umieści komentarz.
            • Gość: władek Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:55
              prawdę rzekłeś czesławie, atoli uważaj na szpiegów.
              • pinkpanther Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 20:25
                jak się lubią, to jest wporzo.
                gorzej, jak się nie znoszą i nawzajem obrzucają błotem!
                • Gość: 40 Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:25
                  Ha ha ha !!!!
                  • olof_palme Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 21:28
                    hahaahahahahaha
                    • czesiekkk Re: olof palme = ktoś, komu odbiła palma... 16.01.05, 22:38
                      Jest takie słynne powiedzenie Gogola: "Z czego się śmiejecie? Z siebie samych
                      się śmiejecie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka