Gość: les IP: *.dsl.mindspring.com 25.01.05, 22:30 do 2 odlicz.2 wystap rozwalka. to jedyny sposob na uzdrowienie naszego wymiaru spr.czy ten lekarz jest jeszcze na wolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawnik zap.....lic suk.......syna IP: *.kfunigraz.ac.at 25.01.05, 22:48 to jedyne wyjscie. mimo, ze szkoda kuli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . lekarza do więzienia i zakaz wykonywania zawodu !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aborygen z OZ Andrzej Rydzewski sam jest oszustem IP: *.vic.bigpond.net.au 26.01.05, 07:18 Lekarz....Andrzej Rydzewski...jest po prostu oszustem ktory za kase zrobi wszystko czyli wystawi lipne zaswiadczenie dla sadu. Czy nikt tego nie widzi. Wiem ze Temida jest slepa ale zeby az tak???!!! Dlaczego w Polsce nikt nie nazywa rzeczy po imieniu a pani rzecznik potrzebuje tyle czasu na stwierdzenie dlaczego sprawa sie tak "opoznia"? Andrzej Rydzewski , lekarz ma z tym zawodem tyle wspolnego co ja z rolnictwem. Gdzie jego etyka, pewnie myli mu sie z literkami DR na jego pieczatce...w jego przypadku oznaczaja DRania Odpowiedz Link Zgłoś
aborygen1 Andrzej Rydzewski pomaga przestepcy 26.01.05, 07:24 iekawy jestem w jakiej specjalizacji lest lekarzem...od psychiatri do zatruc pokarmowych. Powinien dostac Nobla za to , ze jest taki wrzechstronny. Tak naprawde nie robi nic innego jak pomaganie w ucieczce przed kara przestepcy!!! Co na to to rada lekarska??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisia Re: Sąd od 10 lat nie potrafi skazać sprawcy wypa IP: *.miechow.com / *.miechow.com 26.01.05, 09:59 rydzewski to czubek glupi wszystkich by leczyl tak samo i na ta sama chorobe sam powinien sie udac do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Sąd od 10 lat nie potrafi skazać sprawcy wypa IP: 81.21.194.* 26.01.05, 11:07 To jest przerażające! Według mnie sędziowie sa specyficzną grupa ludzi, którym z jednej strony władza nad człowiekiem uderza do głowy, z drugiej strony wytwarza pogardę dla ludzi i znieczulicę. Oczywiscie nie wszyscy, ale ci którzy są ludźmi uczciwymi nigdy do niczego nie dochodzą. Przypomnijcie mi czy skazano jakiegokolwiek sedziego za nieuczciwość czy nieudolność?? To też podobna sitwa jak lekarze. W jakim swiecie my żyjemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Sąd od 10 lat nie potrafi skazać sprawcy wypa IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.01.05, 12:39 To ten lekarz jest sedzią??? Ci policjanci, którzy go nie potrafili złapać to też sedziowie? Może byś tak czytała wiadomości przed ich skomentowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Sąd od 10 lat nie potrafi skazać sprawcy wypa IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.05, 13:06 moge sie zalozyc ze kombajnista jest dzialaczem "samoobrony" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Małgorzata Jachowicz-Polak będzie na zwolnieniu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:17 Pani rzecznik Małgorzata Jachowicz-Polak będzie w czwartek na zwolnieniu. Już przecież wie, od kogo łatwo je zdobyć. Od Andrzeja Rydzewskiego w Miechowie! Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 oni to w d... maja 26.01.05, 14:22 Wymiar sprawiedliwosci nie ma motywacji by szybko i sprawiedliwie sadzic. Co zrobic, by taka motywacje mial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z Miechowa Re: Sąd od 10 lat nie potrafi skazać sprawcy wypa IP: *.miechow.com / *.miechow.com 26.01.05, 21:37 To jest poprostu smieszne,wszyscy w Miechowie znają pana bo napewno nie dr Rydzewskiego i znaja jego metody leczenia czyli za mamone!I nikt nic nie moze zrobic bo i co moze zwykły obywatel? Pytam się gdzie jest dyrektor szpitala w którym p.Rydzewski pracuje czemu nic nie zrobi z takim "fachowcem" albo na douczanie albo do biura pracy na jego miejsce czeka wielu chętnych młodych lekarzy no ale coż znane są metody postepowania elit w Miechowie, wszyscy o tym bębnią po kątach nikt się nie odważy publicznie bo niestety tutaj panuje "miechowska-komunistyczna mafia".Ratuje nas tylko komisja śledcza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś