Dodaj do ulubionych

SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:07
znacie kogos godnego polecenia? chce sobie wypelnic usta aquamidem aby byly
bardziej wypukle, nie wiem kto jest dobry w kraku ?
Obserwuj wątek
    • sabbina Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! 26.01.05, 18:57
      Nowowiejska 3,
      podjedź, sprawdź,
      to okolice Kazimierza Wielkiego, Kijowskiej, Królewskiej
    • Gość: tryyy Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:38
      znam b. dobrego. przyjmuje w ars medice. usuwalam pieprzyki u niego. jest
      super, tylko dorgi. wiele babek u niego robi kosmetyke i sa b. zadowolone. gosc
      nazywa sie Cieslik.
      • Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:19
        masz maila do niego?
        • anula36 Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! 27.01.05, 23:29

tu jest adres strony ars mediki:

www.ars-medica.com.pl
          • Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:37
            dzieki dziewczyny, ale czy cieslik jest warty polecenia? robilyscie cos u
            niego?
            • Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:05
              jbo ja konkretnie jestem zainteresowana skróceniem obu najniższych żeber
              • Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:17
                zadnych zeber, rob zarty gdzie indziej.
                • anula36 Ars medica-lekarze 01.02.05, 00:54
                  moja kolezanka usuwala znamiona z twarzy i szyi u Pani HAlota -Tekieli.
                  jak dla mnie majstersztyk zwazajac na ich wielkosc i umiejscowienie.
            • Gość: jadzia Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:31
              oj nie polecam, miał mi zrobić przeszczep ręki a dokonal transplantacji narzadow
              rodnych owczarka niemieckiego (ale przeszczep sie przyjal wiec w sumie OK)

ale gosc honorowy, przeprosił.
              • Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:54
                jadziu, to przynajmniej przeprosil. Nie poszczekujesz czasami? A o Kasprzyku
                ktos slyszal?
                • Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:28
                  czy to prawda, że Kasprzyk to pedziu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka