Gość: walijka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:07 znacie kogos godnego polecenia? chce sobie wypelnic usta aquamidem aby byly bardziej wypukle, nie wiem kto jest dobry w kraku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! 26.01.05, 18:57 Nowowiejska 3, podjedź, sprawdź, to okolice Kazimierza Wielkiego, Kijowskiej, Królewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryyy Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:38 znam b. dobrego. przyjmuje w ars medice. usuwalam pieprzyki u niego. jest super, tylko dorgi. wiele babek u niego robi kosmetyke i sa b. zadowolone. gosc nazywa sie Cieslik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:19 masz maila do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! 27.01.05, 23:29 tu jest adres strony ars mediki: www.ars-medica.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:37 dzieki dziewczyny, ale czy cieslik jest warty polecenia? robilyscie cos u niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:05 jbo ja konkretnie jestem zainteresowana skróceniem obu najniższych żeber Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:17 zadnych zeber, rob zarty gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Ars medica-lekarze 01.02.05, 00:54 moja kolezanka usuwala znamiona z twarzy i szyi u Pani HAlota -Tekieli. jak dla mnie majstersztyk zwazajac na ich wielkosc i umiejscowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:31 oj nie polecam, miał mi zrobić przeszczep ręki a dokonal transplantacji narzadow rodnych owczarka niemieckiego (ale przeszczep sie przyjal wiec w sumie OK) ale gosc honorowy, przeprosił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:54 jadziu, to przynajmniej przeprosil. Nie poszczekujesz czasami? A o Kasprzyku ktos slyszal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: SZUKAM CHIRURGA PLASTYCZNEGO W KRAKOWIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:28 czy to prawda, że Kasprzyk to pedziu ? Odpowiedz Link Zgłoś