Dodaj do ulubionych

Ale się dziś uśmiałam !

28.01.05, 19:15
jadąc z rana koło 11,00 swoim Merolem, zatrzymałam się przy kiosku ruchu na
Królewskiej (na odcinku między Urzędniczą, a Nowowiejską),

poszłam do kiosku kupić sobie Rzeczpospolitą, Puls Biznesu i Parkiet-Gazeta
giełdy,
a tam przede mną dwie wieśniaczki stały (studetki z pobliskich akademików
Akademii prze Racławickiej,

i jedna mówi tak do kioskarki :

"poproszę dwa bilety gminne" !

a kioskarka : "jakie" ???

na to ta bystrzejsza studentka - wiesniaczka, odpowiedziała z
oburzeniem : "no jakto jakie ? szkolne" (wiesniaczce chodziło o ulgowe),

koiskarkę totalnie zatkało, a ja myślałam, że wykonczę sie ze śmiechu !
Obserwuj wątek
    • Gość: lajkonik Re: Aleś jest wieśniara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:49
      Sama jesteś zajebistą wieśniarą !!!Co z resztą można łatwo wywnioskować z
      twojego opisu tej sytuacji.Postaraj się wieśniaro następnym razem kiedy coś
      nabazgrzesz upewnić się czy masz racje.Jak byś była chociasz troche
      inteligentna to sprawdziła byś na stronie MPK co czeba i znalazła byś że bilety
      gminne istnieją a te dziewczyny może były zamiejscowe! A może byliśmy w zmowie
      i teraz nabijamy się z takich buraczarek jak ty!!! ha ha ha !!!
      • sabbina Re: Aleś jest wieśniara 28.01.05, 19:56
        ano jestem wieśniara !
        z woli Justowskiej...:)

naprawdę istnieją bilety gmine ?????????????????????

kurcze ostatnim razek jechałam MPK 4 lata temu, jak chciałam pokazać tramwaj,
        kumpeli z Paryża !
        tam takie zabytki nie jeżdżą ...
        • trudny2002 Re: Aleś jest wieśniara 28.01.05, 20:06
          A dawno w swej łaskawości odwiedzałas PARYŻ?
          Zabytki , powiadasz ...ciekawe, bo stanowi pewną przyjemnosć obcowanie w
          Paryżuwłaśnie z czasem co to niby minął?
          A propos, kumpela wozi siodło Citroenem albo Renówą, nie?
          trudny
        • broton Re: Aleś jest wieśniara 28.01.05, 20:06
          ...wola Justowska ... paskudne miejsce ...
          ... cztery - no tak na woli nie ma tramwajów ...
          • sabbina Re: Aleś jest wieśniara 28.01.05, 20:15
            jasne, że na Woli tramwajow brak,

wszak to robotniczy środek transportu !
            • trudny2002 Re: Aleś jest wieśniara 28.01.05, 20:19
              natomiast jest Wola , miedzy innymi naturalnie, nieoficjalnym złomowiskiem
              takiego producenta aut ze Stuttgartu. Acz nie jedynie...
              trudny
              • sabbina Re: Aleś jest wieśniara 28.01.05, 20:23
                upppsss? a gdzie ?

bo na mojej Alei Modrzewiowej piękne domy, z ładnymi ogródkami po kilkanaście
                arów,
                piekne stare drzewa, cudownie ośnieżone...

etc.
                • trudny2002 Ale na lato śnieg zdejmiecie, nie? 28.01.05, 20:28
                  Aleja, skarbie to jest PIĄTA, zapamietaj. A to o czym mowisz to zaułek.
                  Sympatyczny, ale jednak powidzmy delikatnie podmiejski i mało ekskluzywny.
                  Ale przeciez, jeśli Ty jesteś dziewczynka, to moze nie taka brzydka jak Ci
                  mówią?
                  Co?
                  Nie dręcz się i włącz podgrzewanie podjazdu...no...
                  trudny
                  • sabbina Re: Ale na lato śnieg zdejmiecie, nie? 28.01.05, 20:31
                    no jasne, że jest mało ekskluzywny !

nie ma to jak robotnicze osiedla blokowe, czy zaplute śródmiejskie kamienice...!
                    • trudny2002 I swiata poza tymi dwoma mozliwościami nie ma? 28.01.05, 20:35
                      Prawda jakie to okropne?
                      A na tych arach to i garaż i pole golfowe i basen...no tak znowu dziadek
                      zapomniał basenu i zasypało go śniezkiem bielutkim, miekkim , puszystym...
                      trudny
                      A co Ty sie tak denerwujesz? jak sie horyzontu nie ma to trzeba sztuczny
                      uruchomić jak w pewnym urzadzonku...
                • Gość: Pannaya Wola Justowska - Chlewnia trzody AR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:01
                  Znam Wolę dobrze. Akademia Rolnicza ma nieopodal swoje chlewnie. Świni blisko
                  do koryta. Studentka AR Kraków.
                • hm_tak To chłopczyk i z topografii słaby. Ojej. 01.02.05, 22:47

• Gość: Olbracht Re: Aleś jest wieśniara IP: *.poldim.pl 30.01.05, 08:15
            Wola justowska? To gdzies w Krakowie? A juz wiem, to ta wiocha niedaleko
            Salwatora
    • Gość: eeeee Re: Ale się dziś uśmiałam ! IP: *.server.ntli.net 28.01.05, 20:41

od tego jezdzenia merolem i siedzacego trybu zycia to pewnie juz Ci sie
      hemoroidy porobily;

• trudny2002 Nie rozpaczaj... 28.01.05, 20:46
        mówili , ze to nieładna d... była...
        trudny
        • sabbina się prawiczki dobrały ! 28.01.05, 20:48
          ...:)))
          • Gość: *** Re: się prawiczki dobrały ! IP: *.autocom.pl 28.01.05, 20:49
            pytam tak z ciekawosci...
            czy ktos widzial kiedys ten obiekt zwany "sabbina?????????
          • trudny2002 Los ślepy, nie? 28.01.05, 20:51
            A Tobie przyjdzie znów jedynie radosć ze spotkania wieśniar przy kiosku. Jak
            dobrze, ze prasę czytujesz...
            trudny
            Ale jeśli nie jestprawdą co mówią o Tobie, to jestem skłonny zabrać Cię jeszcze
            dziś na jutrzejsze skoki. To jak, jedziesz?
            trudny
      • Gość: rw Re: Ale się dziś uśmiałam ! IP: *.poldim.pl 30.01.05, 08:18
        mslisz, ze jej krew z mozgu odplynela do przerosnietej zyly w odbycie , breee
    • merol2 Ale się dziś uśmiałem ! 28.01.05, 20:54
      ale wieśniak śmieje sie z lasek a nawet nie wie że są takie bilety. i mieszka
      na woli justowskiej a rodzice przyszli pewnie latach 50-za chlebem z jakiejś
      winciurki pod krakowem. Komun im kase i robote dała to se chłopca zrobili i
      teraz wielki krakus buhahahah a dziadki to gdzie mieszkają w wielkiej wsi pod
      krakowem?
      • trudny2002 Nie rób przykrości... 28.01.05, 20:56
        czytelnikowi tak fachowej i poważnej prasy...
        trudny
        • sabbina buahahaha ! 28.01.05, 20:59
          ależ z was kompleksiarze...:)

owszem moi rodzice wynieśli się kiedyś z Krakowa (POWTARZAM : KRAKOWA), przec
          co rozumię Rynek Głowny i okolice 1 obwodnicy, na wieś, na wolę Justowską,

:)))
          • merol2 Re: buahahaha ! 28.01.05, 21:05
            na taczkach czy pod lufami karabinów?
          • trudny2002 Re: buahahaha ! 28.01.05, 21:06
            Lubie jak sie inni uśmiechają.
            Poniewaz widze w Tobie szczerą chęc wesołosci , odpowiedz równie szczerze -
            chłopcem jesteś czy dziewczynką?
            A atrakcyjną dziewczynką i rozrywkową?
            To pomóz mi wyjsć z tego kompleksu...
            trudny
          • Gość: hyhy Re: buahahaha ! IP: *.mim.pl 28.01.05, 21:22
            przec
            > co rozumię Rynek Głowny

rozumiĘsz?
            to gites.
            czy twój prywatny logopeda wystawił ci zaświadczenie na kredowym papierku o
            uszkodzeniu mózgu i błędy robisz legalnie, czy jesteś po prostu zwyczajnym
            niedouczonym pacanem?
            ;-)
            • seven Re: buahahaha ! 28.01.05, 21:26
              to moze byc taka wiejska gwara. ale ja znam pare osob z woli justowskiej i jej nie uzywaja, wiec
              wydaje mi sie ze sabbina musi byc z innej wsi
              • Gość: hyhy Re: buahahaha ! IP: *.mim.pl 28.01.05, 21:27
                burakowo górne? ;-)
                • sabbina uwielbiam was czytać KOMPLEKSIARZE ! 28.01.05, 21:30
                  seven nawet się chwali, że ma zazczyt i szczęście znać kogos z Woli
                  Justowskiej...:)))
                  • seven nie no, sam sobie to dopisales 28.01.05, 21:34
                    szczescie i zaszczyt ? mieszkam tuz obok, wola nie robi na mnie wrazenia, niestety :))
                    ale nie zmieniaj tematu, napisz cos wiecej w tej swojej gwarze
                  • trudny2002 Ale nadal nie wiem czy mogę liczyć na 28.01.05, 21:39
                    wyleczenie z kompleksu, najlepiej kompleksowo i poza kompleksem ( w tym
                    przypadku miejskim). Tyle, ze warunkiem jest żebyś była dziewczynką, powiedzmy
                    nie nachalnie atrakcyjną ale przynajmniej tak żeby się ze mnie nie śmiała żona
                    no i koledzy...
                    To jak? Jedziesz?
                    trudny
                  • Gość: hyhy Re: uwielbiam was czytać KOMPLEKSIARZE ! IP: *.mim.pl 28.01.05, 21:51
                    a nie kĄpleksiarze? ;-)zazdrościmy ci jak cholera. zwłaszcza tego że
                    zaświadczonko byłoby na kredowym papierze...
                    to jak, jesteś usankcjonowanym kaleką synapsowym czy zwykłym bałwanem?
                • merol2 Re: buahahaha ! 28.01.05, 21:38
                  wielka wieś koło krakowa
                  • Gość: xyz Re: buahahaha ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:42
                    Co za roznica, Wola Justowska, Nowa Huta, Centrum, Kazimierz itd. wszyscy
                    jestesmy CENTUSIAMI KRAKOWSKIMI!!!
                    • seven Re: buahahaha ! 28.01.05, 21:51
                      skad takie odwazne wnioski ?
                      • novika7 Re: buahahaha ! 28.01.05, 22:06
                        Koło 11:00 zatrzymałam się koło kiosku żeby kupić Rzeczpospolitą, Puls Biznesu
                        i Parkiet. Musiała trochę odczekać bo jakieś 2 wieśniaczki kupowały bilet
                        gminny Hahaha - pomyślałam.
                        Chwilę potem zamawiam gazety, a kioskarka mówi że nie ma. NO to kupiłam
                        Filipinkę i Bravo. Przecież muszę coś podkładać pod nogi w mercedesie bo mi od
                        śniegu podłoga przegnije ....
                        • trudny2002 Ja myślałem, ze Bravo to 28.01.05, 22:11
                          specjalnie do Fiata drukują....
                          i liczyłem nawet na Brava...
                          trudny
                          Do merola podobno idzie Bild...ale mogę sie mylic
                    • Gość: xyz Re: buahahaha ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:57
                      Moze mam pecha, ale w jakim miescie w Polsce sie nie pojawie, mowiac, ze jestem
                      z Krakowa to odrazu wolaja, ze centus.
                      • Gość: rw Re: ja to mam przewalone ... IP: *.poldim.pl 30.01.05, 08:22
                        urodzilem sie w Poznaniu i Mieszkam w Krakowie. Istnieje takie powiedzenie, że
                        Poznaniak z Krakusem wynaleźli drut ... ciągnąc złotówkę, każdy w swoją
                        stronę :))))
          • bo98 wątpliwości 01.02.05, 13:15
            Szanowna Pani, przykro mi, ale mam wątpliwości.

Po pierwsze,
            „rozumiem” a nie „rozumię”, (chyba, że to w jakimś języku semantycznie
            zbliżonym do naszego ojczystego?)

Po drugie,
            proszę przypomnieć łaskawie charakter tej miejskiej placówki przy ul.
            Modrzewiowej, to jest DPS, czy Rodzinny Dom Dziecka?

Pozdrawiam z sympatią i szacunkiem zmieszanym ze zdziwieniem ("wieśniary"???)
      • Gość: bylekto Re: Ale się dziś uśmiałem ! IP: *.csc.com.pl / 80.50.190.* 01.02.05, 14:05
        sugerujesz, że dziewczyna z kompleksami jeżdząca merolem jest drugim pokoleniem
        dezerterów od pługa? Bidulka, sama musi kupować gazety bo nie ma służbowych.
    • Gość: XBIT Re: Ale się dziś uśmiałam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:56
      ALE TĘPA CI.. SEN MIAŁA BUHAHAHA MEROLEM HAHA Z WOLI HAHA.
      • Gość: ala Re: Ale się dziś uśmiałam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:00
        Co ci tak do smiechu!!!???!!! nacpalas sie?
        • Gość: sss wyluzujcie, dziewczyna chciała błysnąć... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:52
          nie tuzinkowym tekstem. Prowokacja, choć nie wspinająca się na wyżyny
          wyrafinowania.
    • Gość: ala Re: Ale się dziś uśmiałam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:12
      sabbina blysnac? co ty!
    • broton Re: Ale się dziś uśmiałam ! 29.01.05, 21:57
      ... Sabcio ...a masz basen (kryty)....
    • picard1 OJ SABINA SABINA 29.01.05, 22:25
      Nie dosc ze jestem z Woli Justowskiej, to na dodatek z okolic Modrzewiowej -
      jedyne czego moge pozazdroscic sabince, to tego - ze mimo swojego prostactwa
      zachowuje ladny wyraz twarzy.

Ale tak na marginesie: na tej naszej Krakowskiej woli justowskiej same gbury
      mieszkaja, a ten Twoj merol to zadna nowosc czy tez klasa, zauwaz ze taksiarze
      tez mercedesami jezdza.

Lol

• Gość: Efk@ Re: OJ SABINA SABINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:04
        Ale pusta jest ta dziewucha!!
        • Gość: Efk@ Re: OJ SABINA SABINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:24
          choć przyznaje zazdroszę jej, troche mi imponuje
          • Gość: Efk@ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:44
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Efk@ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:49
        • Gość: krakauer04 Re: OJ SABINA SABINA IP: *.g.pppool.de 01.02.05, 20:46
          Gość portalu: Efk@ napisał(a):

> Ale pusta jest ta dziewucha!!

No nie wiem,moze rano bo po calym dniu pracy.....
      • Gość: leon mieszkam na modrzewiowej, ale IP: *.compower.pl 30.01.05, 03:44
        nie znam tu nikogo, kto mialby jakiegokolwiek mercedesa...
        • Gość: leon a znam tu wszystkich IP: *.compower.pl 30.01.05, 03:45
          .
    • Gość: Wieśniaczek [...] IP: *.pl / 212.244.43.* 29.01.05, 23:24
    • Gość: elf Sabinka się nie odzywa... IP: *.net.autocom.pl 31.01.05, 19:43
      No coś nam się nie odzywa koleżanka... jest kilka możliwości
      1. Może jej mercedes utknoł w zaspach w drodze na wieś Justowską i nam Sabinka
      zamarza wśród śniegów- proponuję akcję ratunkową...
      2. Sabinka przechodzi intensywną terapię logopedyczną, ze wskazaniami nie
      używania kompa.
      3. Podszywa się pod kogoś, bo sama spokorniała i się wstydzi- /mało
      prawdopodobne/
      4. Wsiadła w tramwaj, bo mercedes odmówił posłuszeństwa, a że nie wiedziała jak
      się z niego korzysta dojechała gdzieś na grembałów i nie wie jak wrócić, albo
      jeżdzi w kółko bo nie wie jak, gdzie wysiąść.

No to moje propozycje, a co wy proponujecie...
      • Gość: ktos Re: Sabinka się nie odzywa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:18
        Z tego cierpienia polozyla sie wczesniej spac
        • boldhead [...] 31.01.05, 22:20
          • sabbina BUA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA :))) 31.01.05, 22:25
            Czytam wszystkie wpisy i przyznaję niezły ubaw,

ot takie typowe nasze poslkie pospólstwo, co do zazdrości elitom lepszego bytu !
            • boldhead moja ty elito! 31.01.05, 22:32
              lubie Twoje posty, sa takie...naiwne.
              ale moze kiedys sie spotkamy to wyjasnisz mi co i jak.
              • longwehicle Re: moja ty elito! 31.01.05, 22:39
                Nie dla psa kiełbasa!!!
                sabbina nie popełni mezaliansu!!;c))).
            • pakeha Re: BUA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA :))) 31.01.05, 22:37
              daj spokoj sabbin taka elita z ciebie ze nie masz sluzacego ktory by ci
              dostarczal prase do wylozonego marmurem i martwymi zwierzetami gabinetu??
              • sabbina Re: BUA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA :))) 31.01.05, 22:45
                pakeha napisała:

> daj spokoj sabbin taka elita z ciebie ze nie masz sluzacego ktory by ci
                > dostarczal prase do wylozonego marmurem i martwymi zwierzetami gabinetu??

OTÓŻ TO !

ty nie znasz problemó jakie my Eilta mamy !

jezeli ja się praktycznie nie ruszam, bo nie mam potrzeby, tylko kom.
                9sprawdzanie co na giełdzie), TV, łazienka, jadalnia etc.

to takie wyjście z samochodu i podejście do kiosku, to :
                po pierwsze szansa żeby się przejść
                po drugie zobaczyć jak motłoch zyje,
                • pakeha Re: BUA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA :))) 31.01.05, 22:54
                  ooojjj mala ta twoja posiadlosc... tv a nie kino domowe?? lazienka a nie pokoj
                  kapielowy????? a gdzie salony gabinety sauna, basen, sypialnie garaze,
                  ogrody??? oj sabbin sabbin wogole nie masz pojecia jak wyzsze sfery
                  mieszkaja.....
                  a takie podejscie do kiosku grozi po pierwsze ze motloch ci ukradnie
                  blyszczacego merola, po drugie motloch moze dac ci w leb
                  • sabbina Re: BUA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA :))) 31.01.05, 22:57
                    spoko,
                    wszytsko jest,

tylko chodzi o to, żeby sie SAMEMU poruszać,
                    a tak się nie chce...,

zresztą zobacz siedzę se tu na forum kiedy chce, południe popołudnie wieczóe
                    etc.
                    ale NIGDY przed 11 rano..., bo zwykle jeszcze wtedy spię...:)))
                    • pakeha Re: BUA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA :))) 31.01.05, 23:05
                      ciezko sie ruszac SAMEMU ? sluzacy nie ma kiedy wozka popchnac???
                      hahahahahahahahahah
                      • Gość: ELF Re: BUA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA :))) IP: *.net.autocom.pl 01.02.05, 10:05
                        Może Sabinka mieszka w pięknej ogromej posiadłości swoich rodziców. ale
                        niestety w spadku zapisali jej tylko łazienkę i tv dlatego się mało rusza a
                        merola też ma na godziny dlatego nie ma szans przed 11 nigdzie się ruszyć.
            • Gość: wiesmak von Huta Re: BUA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA :))) IP: *.zax.pl / *.zax.pl 01.02.05, 22:37
              A elita to... ty? Acha
    • Gość: sabina r.p. Re: Ale się dziś uśmiałam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:10
      sabbin, sama napisala zeby tluscichy zrzucily sadlo co im przez zime uroslo, a
      ciekawe jak ona sama wyglada,skoro wychodzi tylko po gazete(i to jeszcze prosto
      z samochodu). Chyba nie wie, ze prominenci tez uprawiaja sport np. gra w golfa
      jesli nie chca sie duzo ruszac.
      • Gość: elf BIEDNA SABINKA Z KOMPLEKSAMI IP: *.net.autocom.pl 01.02.05, 12:53
        wiecie przecież że zkompleksieni najwięcej krzyczą, tak jak te malutkie pieski
        kundelki które plątają między nogami dużych rasowych psów, i ujadają jak
        oszalałe, pomimo że nikt na nie nie zwraca uwagi.
        Sabinko polecam terapię, bo podejrzewam że masz zaburzenia poczucia własnej
        wartości, jeśli oceniasz innych i siebie po tym gdzie i jak mieszkają i czym
        się poruszają....
        PS. NIEDŁUGO SIĘ POJAWI POST SABINKI Z TEKSTEM. Ale miałam ubaw jak was
        czytałam , albo to wy mi zazdrościcie- I SIĘ POTWIERDZI, ŻE MAŁY PIESEK ZNOWU
        SZCZEKA!
        • pakeha Re: BIEDNA SABINKA Z KOMPLEKSAMI 01.02.05, 13:30
          sabbin ma problemy z poruszaniem wiec nie wiem czy to taki znowu "malutki" i
          rozkoszny pieseczek :)))
          a co do tego ze nikt na male pieski szczekajace nie zwraca uwagi to zdanie mam
          inne- czy uwazasz ze na sabbinke niekt nie zwraca uwagi??
        • Gość: sabina r.p. Re: BIEDNA SABINKA Z KOMPLEKSAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:35
          Na Sabbine wszyscy zwracaja uwage, przeciez ona jest w centrum zainteresowania
          na tym forum.
          • lutte Re: BIEDNA SABINKA Z KOMPLEKSAMI 01.02.05, 15:39
            Te wszystkie komentarze, to wzrastająca na sile woda na młyn sabbina'y. Czym
            ich więcej, tym autorka postu jest bardziej nakręcona!
      • Gość: wiesmak von Huta Re: Ale się dziś uśmiałam ! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 01.02.05, 22:40
        No - np taki Kalisz. Sportsmen jak nic.
    • Gość: uchachany też do śmiechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:47
      A dla kogo kupowałaś te gazety, dla szefa?

- Pani Sabciu, bardzo proszę porządnie posprzątać windę.
      - Ojej, panie kierowniku, na wszystkich piętrach?!
      • Gość: xyz Re: też do śmiechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:53
        A moze sabbin nie jest taka glupia za jaka ja mamy? Moze tylko taka z siebie
        robi bo lubi jak sie o niej duzo pisze(cos sie chyba tam na prawie zna).
        • Gość: elf Re: też do śmiechu IP: *.net.autocom.pl 01.02.05, 20:10
          jeśli Sabinka nie jest głupia to, potwierdza się to że ma kompleksy i chce na
          siebie zwrócić uwagę, a jeśli chodzi o małe pieski to raczej chodziło mi o to
          że nikt się nimi nie przejmuje i nie boi się ich chociaż szczekają z całych
          sił...
    • Gość: f Re: Ale się dziś uśmiałam ! IP: *.cust.tele2.fr 01.02.05, 20:31
      Sabinko kultury i dobrych manier to chyba na tej twojej woli nie można uraczyć.
      Droga panno poproś swoje koleżanki z Paryża żeby przeszkoliły cię z
      savoir-vivre.
      • Gość: krakauer04 Re: Ale się dziś uśmiałam ! IP: *.g.pppool.de 01.02.05, 21:02
        A ktos tu kiedys na forumie pisa ze Sabina to facet....
        • Gość: f Re: Ale się dziś uśmiałam ! IP: *.cust.tele2.fr 01.02.05, 21:05
          facet ale bez jaj
          • sabbina no więc posłuchajcie 01.02.05, 21:11
            lubie czytać wasze wpisy,
            taki plebejski folklor,

• antysabbina Re: no więc ty posłuchaj 01.02.05, 21:17
              my twoich wypocin NIE lubimy czytać

--
              sabbina, miotła i szmata
              • sabbina Re: no więc ty posłuchaj 01.02.05, 21:21
                antysabbina napisała:

> my twoich wypocin NIE lubimy czytać

to po co mnie czytasz i kompentujesz ?

• antysabbina Kompentujesz? 01.02.05, 21:24
                  Kompentować - z języka sabbińskiego: śmiać się z durnych wypowiedzi, zarykiwać
                  się z debilizmu interlokutora

Tak, będę Cię kompentować dość często.
                  • antypeteen Re: Kompentujes 01.02.05, 21:32
                    • antypeteen Dwie lasencje się bedą kłócić 01.02.05, 21:34
                      Rajska,męska laska vs miotła,szmata

Zawody w kisielu
                    • Gość: ciekawski antypeteen, czyli sabbina, o co ci biega? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:35
                      • antypeteen Re: antypeteen, czyli sabbina, o co ci biega? 01.02.05, 21:37
                        O nic.Po prostu:Sabbina to nie Antypeteen.A wszystkie ćwoki myślą,że tak:)
                        • Gość: ciekawski łżesz sabbina TO JEST antypeteen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:39
                          • antypeteen Re: łżesz sabbina TO JEST antypeteen 01.02.05, 21:42
                            No dobra,niech ci wisi:)
                            • broton Re: łżesz sabbina TO JEST antypeteen 01.02.05, 22:35
                              ... pieeeeprzysz ...
    • Gość: uchachany tupot białych mew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:06
      Czasem zastanawiałem się, czy ta cała sabbina to nie jest taki sztuczny i
      celowo przerysowany „jupi”, chwyt, zgrywa czy rodzaj publicystycznej prowokacji
      (oba przez dość małe „p”). Ale czytałem też jej posty pisane całkiem na serio,
      i wyszło mi, że to prymityw jakich mało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka