Dodaj do ulubionych

Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a)

IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.05, 08:52
Za brak matury w odpowiednim czasie bo tak mnie to smieszy że szok ! Serio :)
Jakis koleś marcin podałs woje CV a ona mówi ze by go nie zatrudniła.No nie dziwie się nie porozumieli by się :)
A teraz czas na szyderczy śmiech z Sabbina

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA BUHAHAHAHAHAHAHAH ŁAHAHAHAHAHAHAH EHEHEHEHEHEHEHE

Dołączajcie się ! Kto chce się pośmiać
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: *.autocom.pl 31.01.05, 09:58
      ja bardzo chetnie....hahaha.......
      to jakas "chora prowokacja" w merolu z modrzewiowej.....
      • Gość: Lolek Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.05, 10:39
        Piknie ! Taa merol chyba rower :)
        i nie modrzewiowa tylko chwastowa
        • Gość: Efk@ Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:36
          Mam nadzieję, że szerokim echem odbije się to forum!!
          Jest tyle pięknych zakątków w Krakowie, natomiast nad Modrzewiową zatrzymuje
          się cały smog krakowski (ze wzgl. na ukształtowanie terenu), i powiem szczerze
          nie ma się co chwalić że się mieszka w tej okolicy.
          Po drugie: że za pieniądze można kupić wszystko to wszyscy dobrze o tym wiemy,
          niestety rozumu się nie kupi!!
          • sabbina Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) 31.01.05, 11:40
            ha, ha, ha, !!!

ozywiście jakby taki gostek przyszedł do mnie z prośba o pracę, być może
            wzięłabym to CV, zeby se tym pupe podetrzeć !!!
    • Gość: Lolek Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.05, 12:30
      Lepiej nie podcieraj bo sobie jeszcze Hemoroidy rozdrapiesz ! a na to nawet najlepsze leki za nejlepsze pieniądze nie pomogą.Trzeba było jako mały chłopiec nie dawac księdzu na parafi...
      • sabbina Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) 31.01.05, 12:36
        Gość portalu: Lolek napisał(a):

> Lepiej nie podcieraj bo sobie jeszcze Hemoroidy rozdrapiesz !

jestem pdo wrażeniem twej wiedzy o hemoroidach !
        długo na to chorujesz >
        co to za choroba ?
    • Gość: Lolek Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.05, 12:37
      Nie jestem ministrantem więc niestety nie.

Hmmm z moich obserwacji odpowiadanie na krepujący zarzut pytaniem czy ktos ma coś takiego jest na poziomie dzieci z podstawówki :) wtedy najchętniej plebani na obsługiwacza kleru
      • sabbina Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) 31.01.05, 13:02
        Gość portalu: Lolek napisał(a):

> Nie jestem ministrantem więc niestety nie.

skad sie znasz tak na ministrantach ?????????????????????
        • Gość: norek mogę się wlączyć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:12
          Ja tam na bankowości, finansach ani ministrantach się nie znam, ale za to znam
          się na kanalarskich insynuacjach (forum krajowe) oraz ich autorach.
    • Gość: Lolek Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.05, 13:38
      Sabbinie wiem o tych ministranckich sekretach bo jesteś bardzo sławny/a w krakowie i księża z ambony mówią o tobie i zachwalają usługi więc jak mógłbym nie wiedzieć wkońcu słowa szybko się roznoszą.
      • pakeha Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) 31.01.05, 14:08
        ej Lolek Lolek dzieki Tobie m.in zaczynam lubiec tego/tę Sabbina/ę :)
        • Gość: Lolek Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.05, 14:23
          Ła co ? Klerem jesteś ?
          • Gość: Bolek ten Lolek z Chello, to jakiś blokowy chłoptaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:26
            wszak chello, tylko robotniczo - blokowe dzielnice okablowuje,
            tam motłochu iwecej łatwiejszy zysk,

elita, jak ja korzysta z TP SA
            • Gość: Lolek Re: ten Lolek z Chello, to jakiś blokowy chłoptaś IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.05, 14:28
              TPSA -Te Palanty Są Adminami
              A Ich Użytkownicy jeszcze większymi.

Synu idź złoż ofiarę prezesowi tepsy że uczynił cię elitą społeczeństwa internetowego...
          • pakeha Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) 31.01.05, 14:37
            zeby miec czym Sabbinowi dupsko uszkodzic musialabym byc facetem, a to czy kler
            czy nie kler...sam zaczales temat ksiezy gloszacych z ambony wiec chyba czesto
            w kosciele bywasz
            • Gość: Lolek Nie byłem od 8 lat :] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.05, 14:40
              dokładnie 8 lat nie byłem w budynku kościelnym ( jestem wieżący) ale wiem jak jest :) mam szpiega.Moje pojawienie się w kościele w okolicy wywołaoby b.duże zamieszanie nie będe mówiła dlaczego(nie jestem byłym lub obecnym kochankiem proboszcza,nie dawałem nikomu z księży).A uszkodzić rzyć Sabbina było by faktycznie ciężko wszak po przejściu przez kościelny chrzest ciężko takiego pancernika uszkodzić.
              • pakeha Re: Nie byłem od 8 lat :] 31.01.05, 14:47
                teraz to mnie zaintrygowales bardziej niz sam Sabbin :)
                • swantevit Sabbinko, skarbie..:-) 31.01.05, 14:51
                  Sabbinka to wyjatkowo wesola i rozgarnieta dziewczynka...
                  Powinniscia ja cenic a nie ganic..
                  • pakeha Sabbin nie Sabbinka!!! 31.01.05, 14:57
                    Sabbin jest ucielesnieniem mezczyzny z moich snow, wrazliwy i wyrozumialy a do
                    tego jakze skromny- marzenie no cycuś
    • Gość: sabinka r.p. Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:45
      I ZA TE BILETY GMINNE + 2 WIESNIACZKI (STUDENTKI).
      • Gość: sabinka r.p. Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:47
        takam juz głupia !
    • Gość: Lolek Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.01.05, 14:54
      Może będzie jakies powiedzenie nowe :

"To nie istnieje tak jak bilety gminne" Hehehehhe
    • Gość: sabinka r. p. Re: Chciałem się pośmiać z Sabbin(y)(a) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:03
      "Kupuj bilety gminne nagminnie", zebys nie podpadl sabbinnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka