Dodaj do ulubionych

Wybierajcie Lekarza Roku!

IP: *.krak.gazeta.pl 28.05.02, 21:08
Jeśli mówi się o lekarzach, to zazwyczaj źle: nieuczciwi, biorą łapówki...
Ale „Judymów” nie brakuje. Bezinteresownie niosą pomoc chorym, ofiarnie ratują
życie i zdrowie. Spośród takich lekarzy, wspólnie z Małopolską Regionalną Kasą
Chorych i Radiem Kraków, chcemy wybrać Lekarza Roku. Zgłaszajcie kandydatów!
Wasze opinie i świadectwa zdecydują, komu przyznamy Złote Słuchawki i 10 tys.
zł. Warunek: kandydat musi być lekarzem podstawowej opieki zdrowotnej i
pracować w ramach kontraktu z kasą chorych.
janus
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: Wybierajcie Lekarza Roku! 29.05.02, 10:37
      Hmmm, no cóż... Ja na szczęście nie mam za wielu doświadczeń z lekarzami... :)))
      • m.in Re: Wybierajcie Lekarza Roku! 29.05.02, 10:48
        ja mam, ale raczej złe, nie będę więc wybierać lekarza roku :(((
        • Gość: chory Re: Wybierajcie Lekarza Roku! IP: *.ernet.net.pl 29.05.02, 17:05
          A ja mam dużo i to z różnymi. Nie przypominam sobie złego.

> ja mam, ale raczej złe, nie będę więc wybierać lekarza roku :(((

• inot Re: Wybierajcie Lekarza Roku! 29.05.02, 11:12
      A dlaczego nie sezonu?
      • Gość: denat Re: Wybierajcie Krajowego Lekarza Kadencji!! IP: *.sp / 192.168.5.* 29.05.02, 11:32
        Honorowy Tytuł LEKARZA KADENCJI powinien otrzymać
        doktor MARIUSZ ŁAPIŃSKI
        Za bezpretensjonalność, właściwe podejście i traktowanie pacjentów nie tylko
        przy pierwszym kontakcie!
        Za dotrzymywanie obietnic i trafność prognoz!
        Tytuł jako znak niematerialny, zaś materialnie powinien w nagrodę dostac kopa w
        dupę od wdzięcznych pacjentów!!
        denat
        • inot Re: Wybierajcie Krajowego Lekarza Kadencji!! 29.05.02, 12:05
          Albo wprowadźmy kategorie, np:
          - grypa (właśnie mija sezon)
          - bóle menstruacyjne
          itd
    • Gość: benek Wybierajcie Antylekarza Roku! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 11:47
      Wieksze emocje gwarantowane!
      • m.in Re: Wybierajcie Antylekarza Roku! 29.05.02, 12:33
        jak ocenić lekarza, który zadaje pytania w kolejności:
        1. gdzie pan(i) pracuje?
        2. ile pan(i) zarabia?
        3. co panu (i) dolega?
    • orka Andrzej Bałasz 29.05.02, 12:26
      Honorowy tytuł powinien otrzymać ten znany krakowski ginekolog. Zawsze otwarty
      na pytania pacjentek, szczery i wyjaśniający wątpliwości , tak długo dopóki nie
      zostaną rozwiane. Ma zawsze czas, dobry humor, jest wybitnie delikatny i
      posiada "ojcowsko opiekuńczą" szarmancję w podejściu do zestresowanych
      pacjentek. O fachowości, terminowości i indywidualnym podejściu do pacjentek
      już nie będę wspominać.
      • Gość: położnik Re: Andrzej Bałasz IP: *.sp / 192.168.5.* 29.05.02, 15:00
        orka napisał(a):

> Honorowy tytuł powinien otrzymać ten znany krakowski ginekolog. Zawsze otwarty
        > na pytania pacjentek, szczery i wyjaśniający wątpliwości , tak długo dopóki nie
        >
        > zostaną rozwiane. Ma zawsze czas, dobry humor, jest wybitnie delikatny i
        > posiada "ojcowsko opiekuńczą" szarmancję w podejściu do zestresowanych
        > pacjentek. O fachowości, terminowości i indywidualnym podejściu do pacjentek
        > już nie będę wspominać.
        To świetna kandydatura! Zwłaszcza po pierwszym kontakcie!
        A chyba to ma być lekarz pierwszego kontaktu, więc ten doktor to na później!
        ;;;)))położnik ( na jeszcze później)

• Gość: królik Re: Wybierajcie Lekarza Roku! IP: 217.99.217.* 31.05.02, 19:46
      Reklamuje dra W.Ziemniaka,gastrologa,profesjonalny,fachowiec,mily,nastawiony na
      współpracę z pacjentem,szkoda tylko,że przyjmuje prywatnie..
    • peteen Re: Wybierajcie Lekarza Roku! 19.06.02, 21:48
      doktor robert kleszcz z nzoz-u na ugorku, lekarz prawdziwie rodzinny,wiecznie
      uśmiechnięty, a przy tym dobry fachowiec, któremu zaufało juz mnóstwo pacjentów
      spoza ugorka ( ja z całą familią dojeżdżam do jego ośrodka aż z zielonek, a mój
      ojciec z huty ), a on sam też nie ogranicza się tylko do przychodni, leczy
      ludzi starszych, często wyjeżdża daleko w teren...
      • Gość: greg36 Re: Wybierajcie Lekarza Roku! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 22:23
        peteen napisał(a):

> doktor robert kleszcz z nzoz-u na ugorku, lekarz prawdziwie rodzinny,wiecznie
        > uśmiechnięty, a przy tym dobry fachowiec, któremu zaufało juz mnóstwo pacjentów
        >
        > spoza ugorka ( ja z całą familią dojeżdżam do jego ośrodka aż z zielonek, a mój
        >
        > ojciec z huty ), a on sam też nie ogranicza się tylko do przychodni, leczy
        > ludzi starszych, często wyjeżdża daleko w teren...

W 100 % potwierdzam !!!
        TYLKO DR KLESZCZ CIE WYLECZY !!!
    • mikolaj7 Re: Wybierajcie Lekarza Roku! 19.06.02, 21:55
      moze dr gin? :-)))
      • Gość: kiwi Re: Wybierajcie Lekarza Roku! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 15:07
        A ja lubię swojego lekarz rodzinnego - panią Joannę Sułowską. Miło i z uśmiechem
        stara się mnie przekonać do zrzucenia zbędnych ciężarów mimo że trudny ze mnie
        ( w tym zakresie ) pacjent. A tak na poważnie to zawsze spotakłem się z
        życzliwym przyjęciem i fachową pomocą.

• muzaaa Re: Wybierajcie Lekarza Roku! 21.06.02, 20:17
          Teraz, kiedy mam porownanie miedzy obsluga klienta (pacjenta) w Polsce a w USA,
          wstyd mi, a wlasciwie smutno, ze moim kraju jest tak a nie inaczej.
          • Gość: verte Re: Wybierajcie Lekarza Roku! IP: *.intech.pl 21.06.02, 20:28
            Buehehehe....lekarza roku?.Hmmm...ciężka sprawa.Nie rozśmieszajcie mnie.
            Łapówkarza roku to rozumiem.To byłyby dopiero zawody.I jaka konkurencja.
            Leżało się miesiąc na klinice to się wie.A to i tak to wierzchołek góry
            lodowej.
            • Gość: greg36 Re: Wybierajcie Lekarza Roku! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 22:27
              Bym zapomnial !
              Dr Pekacki (imienia nie pamietam) najlepszy pediatra dzieciecy jakiego znam.
              Moja cora potwierdzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka