marghot 02.02.05, 09:32 powiedzcie proszę, jak kształtują się ceny w tym lokalu i jakie dania polecacie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alka Re: U Ziyada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:49 żadne, tam fajny jest tylko widok z tarasu, ale to raczej na cieplejsze dni. Przyznam jednak, że dawno nie byłam więc może coś się zmieniło, choć nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: U Ziyada 05.02.05, 17:56 Niestety, kompletnie nic się nie zmieniło. To miejsce nadaje się chyba tylko do tego by w ciepły wieczór posiedzieć sobie na tarsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi7 Re: U Ziyada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.17, 07:47 Gorąco polecam lokal. Bardzo przystępne ceny, jedzenie pyszne jest. Obsługa klienta bardzo miła. Można miło zjeść w takim miejscu. Super Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenny.morfeusz Re: U Ziyada 09.11.17, 23:25 Byłem tam raz i niestety stwierdzam, że widoki to jedyny atut. Jedzenie takie sobie natomiast obsługa bardzo słaba. Elementarnej wiedzy i tzw. "fachu" nie stwierdzono. Byłem jakiś czas temu (chyba ponad rok), może coś się zmieniło na lepsze od tego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś