Dodaj do ulubionych

Kraków za mało dba o recykling

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:28
Dlaczego miesiąc temu znikneły pojemniki do recyklingu na Rżące przy ul.
Rydygiera? Sortowaliśmy śmieci a tu nagle znikły pojemniki! Czy wrócą?
Obserwuj wątek
    • Gość: krakus Re: Kraków za mało dba o recykling IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:12
      no wlasnie, a dlaczego zniknely pojemniki z centrum? Dlaczego wladze iasta
      ciagle zminiaja miejsce gdzie sa ustawiane pojemniki? Czy jest w tym jakas logika?
    • Gość: amelia_m KOMPROMITACJA IP: *.autocom.pl 03.02.05, 14:55
      Ale święto recyklingu mamy ! Dzieciom każemy w szkołach sortować śmieci,
      zbieramy makulaturę, zużyte baterie, nawet butelki PET aby uszczelnić płytę na
      rynku...A miasto nawet pojemników na śmieci nie jest w stanie zoorganizować...
      KOMPROMITACJA i zastanówmy się gdzie my jesteśmy? W Europie?... wolne żarty
    • ollena Kraków W OGÓLE nie dba o recykling 03.02.05, 15:00
      A ja już dwa miesiące temu dzwoniłam do władnego urzędu, żeby się upomnieć o
      nowy kontener na papiery ( stary ktoś podpalił ), zaraz obok miejsca, gdzie
      mieszkam. Odsyłano mnie od Annasza do Kajfasza, nikt nic nie wiedział; dwa
      miesiące minęło i żadnego odzewu. Skończyło się więc segregowanie śmieci.Władza
      ma w nosie, obywatele zresztą chyba podobnie.
    • Gość: Hucianka Malo pojemnikow i na dodatek niszczone! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:07
      A koło mnie (okolice placu Centralnego) jakis wandal co rusz podpala pojemnik na
      papier - w sumie trudno sie dziwic, ze nie stawiaja nowego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka