Dodaj do ulubionych

Dermatolog w Krakowie

IP: 217.153.104.* 04.02.05, 09:51
Czy ktos zna dobrego i taniego dermatologa w Krakowie. Moja lekarka do ktorej
chodzilam, życzy sobie teraz 70 PLN ...zdzierstwo w bialy dzien....ale była
dobra :-((
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Dermatolog w Krakowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.02.05, 12:52
      W Kriomedzie jest bardzo dobra dermatolog. Można za darmo , mają umowę zNFZ na
      usługi dermatologiczne/ bez skierowania/
      • Gość: AAAga Re: Dermatolog w Krakowie IP: 217.153.104.* 04.02.05, 13:05
        a pamietasz moze nazwisko albo imię??
    • Gość: daro Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:14
      A musi być płatny ?
      Jest pani dermatolog z ubezpieczalni przy pl. Inwalidów 2. Bardzo dobra. Byłem
      tam 3 razy: raz wycofałem się z powodu kolejki (5 osób), a 2 razy wszedłem od
      razu, z marszu.
      • Gość: AAAga Re: Dermatolog w Krakowie IP: 217.153.104.* 04.02.05, 14:53
        oczywiscie ze nie musi byc płatny. Może pracowac w przychodni ale musi byc
        dobry.

Piszcie nazwisko, a jeśli nie pamietacie, to przynajmniej imie....
        • Gość: lola Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.alan.krakow.pl 04.02.05, 19:51
          świetna pani dr Kaczanowska w przychodni na Nałkowskiego - Azory (bezpłatna)
          jestem/bylam bardzo zadowolona !!!"bylam" bo byla na tyle skuteczna, że juz nie
          musze chodzić po dermatologach. A tez wcześniej chodzilam do prywatnej i
          placilam 50 zeta ale jak powiedzieli 70 to zrezygnowalam - wiec mam
          porównaniepolecam a swoją drogą to nie wiem, ale ona chyba rzeczywiście jest dr
          wiec to chyba tez coś znaczy a w miarę młoda:)
      • Gość: daro Dermatolog w Krakowie - pl. Inwalidów 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:55
        Nie pamiętam imienia ani nazwiska, ale to jedyna pani dermatolog w tej poradni.
    • brzoskwinka1977 Re: Dermatolog w Krakowie 08.02.05, 01:51
      Doktor Marek Brzewski przyjmuje na Dlugiej we wtorki i czwartki od 16.Placisz
      50 zl a to jest specjalista z kliniki na KOpernika.Warto,goraco polecam
    • Gość: meggi Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:55
      w centrum kosmetyczno-dermatologicznym Dermed jest super babka dermatolog
      p.Anna Hernik,pierwsza wizyta 40 zł (w tym cena 1-go zabiegu jesli bedzie Ci
      jakis potrzebny)kolejne 30,20zł.Osobiście sie tam lecze i polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka