Dodaj do ulubionych

Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolskiej

IP: 213.17.133.* 05.02.05, 14:42
popieram calkowicie! w koncu ktos sie za nich bierze :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Akash Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:26
      a możeby tak faszyści do gazu ?
    • Gość: Wojtek Brawo Jasiek. Prawda zwycięży! IP: *.ghnet.pl 05.02.05, 15:37
      Faszyzm nie przejdzie!
    • Gość: artur mierzejewski Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.uwm.edu.pl 05.02.05, 16:58
      wasza nienawiść umacnia naszą siłę.tak jak pryśnie mit faszyzmu w młodzieży
      wszechpolskiej tak mit samo pryśnie mit gazety wyborczej jako wyraźiciela
      jedynie słusznej prawdy. niech żyje iozjasz szechter!!!!!!!!!
    • Gość: wujek dobra rada:) Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.net.autocom.pl 05.02.05, 17:49
      drogi Janku, lepiej nie zbłaznij sie i nic z tym nie rób (a napewno nie w
      prokuraturze) moze zdales slabo konstytucje, ale poczytaj sobie jeszcze
      sarneckiego, tak na wszelki wypadek. a zamiast pozornie błyszczeć na arenie
      quasi-politycznej poczytaj radwanskiego bo egzaminatorzy z cywila nie biora pod
      uwage twoich osiagniec na tym polu.
      • Gość: Radca Prawny Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 06.02.05, 03:00
        Ja ze swojej strony mogę ci drogi Janku polecić jeszcze prawo o
        stowarzyszeniach. warto by było to sobie przeczytać przed pójściem do
        prokuratora (i ubierz się ładnie do prokuratora:> bo na pewno koledzy
        Wszechpolacy będą z tobą chcieli podyskutować o swojej organizacji. To sobie
        rzuć okiem też na jakiś podręcznik mediacji, moze sie przydać.A jak się
        obawiasz że mediacja nie wyjdzie to mogę ci jeszcze polecić internetowy kurs
        krav magi. Powodzenia i duzo szczęścia. Będzie ci potrzebne, żeby sie nie
        zbłaźnić.
    • Gość: Adaś M. Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 06.02.05, 00:29
      To że p. Nieznalska umieściła fiuta z przynależnościami na Krzyżu to znaczy że
      chciała być panią Znalską!!!!!! nic więcej ! Bo talentu ma mniej niż zero!!!!!
    • Gość: Wszech Polak [...] IP: *.autocom.pl 06.02.05, 02:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: baba Re: wszypolskie IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 06.02.05, 06:48
        Wszystkie wszypolskie spod tego samego adresu. Przydalby sie "wsiarczyk".
      • Gość: franek budowlaniec Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: w3cache.* / *.2-0.pl 06.02.05, 11:43
        sprzedali się "bolszewikom" mam tu na myśli wszystko, nawet tych co nękali
        polaków prze 50 lat, dziś mają się dobrze i mają wysokie emerytury dzięki panu
        Mazowieckiemu i jego rządowi, Młodzież Wszechpolska ma się tym zająć emeryturki
        sbekom należy obniżyć
        • Gość: Uwol Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 06.02.05, 22:08
          sposob Młodziezy Wszechpolskiej na obnizenie emerytur sbekom to napasc na nich
          i odebranie im tyle o ile maja za duzo. Pogratulowac pomyslu.Takie
          Janosikowanie to jest rowniez pomysl na Polske calej partii Ludzi Pozbawionych
          Rozumu.Przemoc, monopol na racje i brak elementarnej godnosci to jest wlasnie
          ta organizacja.
        • Gość: osioł z krakowa Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.02.05, 14:16
          MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA JAKBY SIE ZAJELA TYM TEMATEM TO I JA BYM JĄ POPARŁ ŻEBY
          DOSZŁA NA WYSOKIE STANOWISKA W KRAJU EMWERYTURY SBEKI MAJA ZADUZE
      • Gość: aborygen1 Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.vic.bigpond.net.au 07.02.05, 04:36
        Twoj intelekt to kupa z przewaga kupy...jak i reszty wczechpolakow
    • pioinforma Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk 06.02.05, 10:11
      Popieram a tak pozatym to czy czasem nie LPR ukazuje wartości faszystowskie
      popatrzcie na Giertycha czy on czasem nie chce zjednać fszystkich faszystów i
      nacjonalistów w LPR-rze. Mam nadzieję ,że Młodzież Wszechpolska będzie inna niż
      reprezentuje ją owa grupa idiotów.
    • Gość: screwer Wniosek IP: 10.30.39.* 06.02.05, 16:14
      ...fakof oi indeed ale taki pozew to skonczy sie niczym. dalszej edukacji
      prawniczej zycze, odkad oje zeszli do podziemia ciezko z nimi robnic porzadek.
      ubrani w garnitury i uprzejmi sa grozniejsi niz z palami bjzbolowymi na ulicy...
      sucks!
    • Gość: tygrysek co to za głupek z Unii Wolności??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 18:33
      jak jest taki mądry to niech zdelegalizuje SLD
      • Gość: Uwol Re: co to za głupek z Unii Wolności??? IP: *.autocom.pl 06.02.05, 22:01
        Sam bym to zrobił juz dawno gdyby to było takie proste:P
        • Gość: UWi Delegalizacja SLD to bzdura, a MW ma podstawy IP: *.ghnet.pl 08.02.05, 14:55
          prawne. Chodzio zagrożenie dla państwowego porządku nie afery.
    • Gość: Grzesiek M Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:34
      brawo Młode Centrum!!!

Młodzież Wszechpolską znam już jakiś czas. Jestem członkiem Platformy
      Obywatelskiej, pamiętam jak przychodzili i zakłucali mam manifestacje. 27
      kwietnia 2003 roku zorganizowaliśmy w Sopocie manifestację pro-europejską, którą
      zakłucała nam Liga Polskich Rodzin. Podczas przemówienia Donalda Tuska (albo
      innego działacza PO -nie pamiętam dokładnie) grupka starszych kobiet weszła w
      tłum i rozrzucała ulotki anty-europejskie, część ulotek poleciała
      przypuszczalnie na trybunę, w polityków. Dodatkowo przyszła grupka
      Wszechpolaków. Wulgarne wyzwiska pod naszym adresem i posądzanie o Targowicę, 4
      Rozbiór itp. Zachowywali się agresywnie wobec nas, a także prubowali pobić
      jednego działacza Platformy. Obronił on się jednak, gdyż był podobnej postury.
      Gdyby nie policja 7 i 8 czerwca byli byśmy w workach a nie w komisjach
      wyborczych....

Moja znajoma jest także działaczką Ligi Polskich Rodzin i wielokrotnie
      ostrzegała mnie przed wyjazdami na podobne manifestacje. Sama widziała jak
      podczas jednej z nich oblano żrącą substancją jedną z uczestniczek.

Moim zdaniem tę organizację powinni zdelegalizować, albo przynajmniej przywołać
      do porządku. Niech sobie idą na mecz i tam rozrabiają, a nie robią kabaret z
      demokracji.
      • Gość: Kibol Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 06.02.05, 20:57
        Gdzie na mecze!!! Mądry jesteś? Ja chcę zabrać dziewczyne na mecz ze sobą, a tu
        jakieś świry klną i zaczepiają bogu ducha winnych przyjezdnych kibiców drużyny
        przeciwnej.Precz z przemocą na boiskach.
        • Gość: Grzesiek M Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:11
          bo Wszechpolacy zachowują się zupełnie tak samo jak ta łobuzeria ze stadionów,
          dlatego ich tam wysyłam :-)
        • Gość: krakusoff krzyż, pałka,łysol, staruszka.... i ciemność widzę IP: 81.21.194.* 07.02.05, 00:42
          nie wiem czy ten wniosek w ogóle ma sens i czy w ogóle coś zdziała. wiem jedno -
          dobrze, że w koncu ktoś głosno i odwaznie przeciwstawił się organizacji, która
          pod przykrywką legalności, prawości, moralności i obrony polskości próbuje
          wprowadzać swoje ciemne i chore poglądy pałkami, kamieniami i przemocą.są
          ucielesnieniem wszystkiego co niebezpieczne, wrogościom do wszystkiego oprócz
          własnej faszystowsko - nacjonalistycznej ideologii, brakiem tolerancji,
          kompletną impotencją umysłową i ogromnym pretensjonalnym parciem na władzę. to
          własnie nikt inny jak młodziez wszechpolska i LPR są zagorożeniem, poniewaz
          składaja sie z ludzi zaślepionych i kompletnie niereformowalnych.z jednej
          strony łyse pały, które w mundurkach wyżywają sie na wszystkim co się rusza,
          bez szacunku dla innych, a z drugiej strony, rozwscieczałe staruszki
          wykrzykujace herezje i całkowite głupoty z różańcem w rękach. jest to kompletna
          paranoja, która z jednej strony wzbudza we mnie smiech i politowanie ale z
          drugiej strony przerażenie. czas by pokazać gdzie pseudomoraliści maja swoje
          miejsce.
      • Gość: dosia Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:33
        a może ich wkurzyłeś swoją ortografią? Bo mnie zrobiło się źle już po trzecim
        błędzie...
    • Gość: Kasia J Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 06.02.05, 20:59
      Popieram Jasia bo ma bardzo seksowne usta!!!
    • Gość: Jacek Borek POPIERAM !! JASIU TAK TRZYMAĆ!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.02.05, 21:13
      Wkoncu ktos powiedzial glosno to o czym wszyscy wiedzieli. Brawo Jasiu, popieram!!
    • gruda Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk 06.02.05, 21:16
      Zajebiscie!!!!

Podpisuje sie rekami i nogami.
      Koniec z zastraszaniem ludzi z racji ich odiennych pogladow.

Unia Wolności tak 3 mać !!!
    • Gość: jacky Re:jak takim debilnych mamy mieć prawników to ja d IP: *.zax.pl / *.zax.pl 06.02.05, 21:55
      wziął by sie lepiej do nauki a nie bedzie gó..arz pouczał co ma być w Poslce
      legalne a co nie, JA POSTULUJĘ O ZDELEGALIZOWANIE tej pseudo partyi ZŁODZIEJI
      niejakiej (paradokasalnie) Unii <czego?> Wolności. Czego ten gowniarz chce
      broni a zajmij sie człowieku katem stalinowskim synem Adama Michnika Stefanem
      Michnikiem (Szechterem), czy malwersantem który teraz okopał sie w Brukseli
      niejakim Marcinem Święcickim czy chociażby innymi aferzystami z Twojej partyi
      co uciekli teraz do PO.
    • Gość: Brat Kapitan Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 22:59
      Zapewne wniosek zostanie odrzucony. Ale gratulacje, to co uderza w
      faszystowskich Wszechpolaków jest zawsze pozytywne!
    • Gość: hanyska Brawo Panie Janku! IP: 193.82.240.* 07.02.05, 10:06
      3 X TAK! Najwyzszy czas zrobic z nimi porzadek! Wolnosc slowa nie oznacza
      jeszcze wolnosci do gloszenia nienawisci. Z takiej wlasnie zrodzily sie Ustawy
      Norymberskie. Podpisuje sie obiema rekami pod Pana inicjatywa!
    • Gość: tom Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: 195.150.224.* 07.02.05, 10:44
      problem w tym że wszechpolacy mają wiąksze szanse na jakas przyszlośc
      polityczna aniżeli Unia Wolnosci, ktorej nawet nie trzeba delegalizować bo
      blaznila sie jeszcze gorzej niz te mlotki.
    • malw Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk 07.02.05, 10:48
      popieram z całym przekonaniem!!! Przecież to ewidentnie faszyści, co
      udowadniają na każdym kroku!!! A Tobie życzę wytrwałości i kolejnych dobrych
      pomysłów:]
      • Gość: cam Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.05, 12:12
        "Ludzie" UW. Dajcie sobie spokuj i nie zawracajcie prokuratora tymi
        bezeceństwami. A tak w ogóle nie macie żadnych szans. Niemcy i Rosjanie nas nie
        złamali, wy też nie dacie rady. Bo Idea Ruchu Narodowego i Myśl Narodowa jest
        wieczna!!!
        • Gość: Polak Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 07.02.05, 12:48
          Niemcy to was może nie złamali! Ale rosji to daliście wszystko co chciała!!!
          Pan Maciej Giertych aż tak bardzo kochał ZSRR, że nawet w 1990 roku nie chciał
          opuszczać Układu Warszawskiego! W 89` potępiał strajki Solidarności.
          Jako "wodza" polski ludowej widział Jaruzelskiego. Odpowiadał za inwigilacje
          Kościoła, kłamiąc, że to go kościół tam wysłał!!! Jak takie macie wszechpolskie
          idee to gratuluje dołączcie się do PPS!!!
          A gdy Pan Giertych "dobrze się bawił" z Jaruzelskim, ludzie Unii Wolności
          siedzieli po więzieniach lub ukrywali się przed SB.Wielu z nich nakłaniano
          szantażem lub biciem do przyłączenia się do Jaruzelskiego!!! Pan Maciej
          Giertych poszedł tam dobrowolnie!!! I się jeszcze tym szczyci!!!
          A ten wniosek raczej nie ma szans aby przeszedł- niestety taka jest prawda.
          Jest mi z tego powodu bardzo przykro ;-(
        • Gość: u Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:48
          powalczyc zawsze mozna :)
        • Gość: osioł z krakowa Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.02.05, 14:19
          MLODZIEZ WY POWINNISCIE PRZEGONIĆ Z RESTAURACJI ŚLĄSKA WSZYSTKICH HOMOSI I
          LIZBIJE TO BEDE WAS POPIERAL
          • Gość: jarek Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.02.05, 14:54
            to nas nie interesuje my wolimu bolszewikow przeganiac
    • b.krakus ja bym nie ryzykował 07.02.05, 12:40
      Ja bardzo przepraszam, ale się trochę opanujcie i zastanówcie. Przecież dla
      tych wszechpętaków nie byłoby nic lepszego, niż delegalizacja. Zaraz by
      wykombinowali jakieś podziemie, a potem, w aurze męczenników wszyscy by niego
      wzięli i zeszli. Zwłaszcza, że przy skuteczności naszego prawa, nic by im za to
      arcypatriotyczne poświęcenie nie groziło. A kierowałby tym interesem z Londynu
      oczywiście któryś z Giertychów, przy pomocy znanej radiostacji. I bieda gotowa.
    • Gość: bajron zdzislaw Re: Wniosek glupi choç w dobrej intencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:41
      Wniosek jest jak sądzę głupi, a nawet groźny, choć w dobrej intencji.
      Za obraźliwe okrzyki a nawet za rzucanie kamieniami dokonywane przez kogoś W IMIENIU
      jakiejś organizacji nie mozna delegalizować organizacji.
      Przecież w ten sposób można by doprowadzić do delegalizacji KAZDEJ partii.
      Wystarczyłoby zaplacic komukolwiek by np. pod sztandarami Unii Wolności rzucal kamieniami i
      nawolywał do linczu. Czy to daje podstawę by lecieć do prokuratury z wnioskiem o delegalizację
      UW?
    • feelrecoil Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk 08.02.05, 02:19

Jak powaznym problemem dla przecietnego Polaka jest widziany przez p. Hoffmana
      faszystowska natura MW, a jak powaznymi problemami sa takie rzeczy jak problem
      ze znalezieniem pracy lub np. przestepczosc?

Ilu ludzi zabila MW(0?) , a ilu ginie co miesiac w wypadkach samochodowych w
      calej Polsce?

Hoffman powinien sie zajac prawdziwymi problemami, zamiast probowac wybijac sie
      z niebytu politycznego poprzez podnoszenie darciem mordy.

Oprocz tego, dlaczego dokladnie Hoffman nazywa MW organizaja faszystowska?
      Jakie sa kryteria ktorymi sie kieruje?
    • Gość: ma Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.02.05, 14:01
      tak tak tak
    • Gość: Żabka Jasiu!!!!!! IP: 81.21.197.* 09.02.05, 18:26
      Jasiu praktyk w prokuraturzen na 2 roku prawa nie ma!!!!!!!!
      Lepiej poucz się cywilnego i karnego a nie wygupiaj sie na całą Polske. Już w
      VIII Liceum z Ciebie polewali:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka