Gość: Geder IP: 213.17.133.* 05.02.05, 14:42 popieram calkowicie! w koncu ktos sie za nich bierze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Akash Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:26 a możeby tak faszyści do gazu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Brawo Jasiek. Prawda zwycięży! IP: *.ghnet.pl 05.02.05, 15:37 Faszyzm nie przejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur mierzejewski Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.uwm.edu.pl 05.02.05, 16:58 wasza nienawiść umacnia naszą siłę.tak jak pryśnie mit faszyzmu w młodzieży wszechpolskiej tak mit samo pryśnie mit gazety wyborczej jako wyraźiciela jedynie słusznej prawdy. niech żyje iozjasz szechter!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada:) Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.net.autocom.pl 05.02.05, 17:49 drogi Janku, lepiej nie zbłaznij sie i nic z tym nie rób (a napewno nie w prokuraturze) moze zdales slabo konstytucje, ale poczytaj sobie jeszcze sarneckiego, tak na wszelki wypadek. a zamiast pozornie błyszczeć na arenie quasi-politycznej poczytaj radwanskiego bo egzaminatorzy z cywila nie biora pod uwage twoich osiagniec na tym polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radca Prawny Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 06.02.05, 03:00 Ja ze swojej strony mogę ci drogi Janku polecić jeszcze prawo o stowarzyszeniach. warto by było to sobie przeczytać przed pójściem do prokuratora (i ubierz się ładnie do prokuratora:> bo na pewno koledzy Wszechpolacy będą z tobą chcieli podyskutować o swojej organizacji. To sobie rzuć okiem też na jakiś podręcznik mediacji, moze sie przydać.A jak się obawiasz że mediacja nie wyjdzie to mogę ci jeszcze polecić internetowy kurs krav magi. Powodzenia i duzo szczęścia. Będzie ci potrzebne, żeby sie nie zbłaźnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś M. Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 06.02.05, 00:29 To że p. Nieznalska umieściła fiuta z przynależnościami na Krzyżu to znaczy że chciała być panią Znalską!!!!!! nic więcej ! Bo talentu ma mniej niż zero!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszech Polak [...] IP: *.autocom.pl 06.02.05, 02:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: wszypolskie IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 06.02.05, 06:48 Wszystkie wszypolskie spod tego samego adresu. Przydalby sie "wsiarczyk". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek budowlaniec Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: w3cache.* / *.2-0.pl 06.02.05, 11:43 sprzedali się "bolszewikom" mam tu na myśli wszystko, nawet tych co nękali polaków prze 50 lat, dziś mają się dobrze i mają wysokie emerytury dzięki panu Mazowieckiemu i jego rządowi, Młodzież Wszechpolska ma się tym zająć emeryturki sbekom należy obniżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwol Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 06.02.05, 22:08 sposob Młodziezy Wszechpolskiej na obnizenie emerytur sbekom to napasc na nich i odebranie im tyle o ile maja za duzo. Pogratulowac pomyslu.Takie Janosikowanie to jest rowniez pomysl na Polske calej partii Ludzi Pozbawionych Rozumu.Przemoc, monopol na racje i brak elementarnej godnosci to jest wlasnie ta organizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osioł z krakowa Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.02.05, 14:16 MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA JAKBY SIE ZAJELA TYM TEMATEM TO I JA BYM JĄ POPARŁ ŻEBY DOSZŁA NA WYSOKIE STANOWISKA W KRAJU EMWERYTURY SBEKI MAJA ZADUZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aborygen1 Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.vic.bigpond.net.au 07.02.05, 04:36 Twoj intelekt to kupa z przewaga kupy...jak i reszty wczechpolakow Odpowiedz Link Zgłoś
pioinforma Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk 06.02.05, 10:11 Popieram a tak pozatym to czy czasem nie LPR ukazuje wartości faszystowskie popatrzcie na Giertycha czy on czasem nie chce zjednać fszystkich faszystów i nacjonalistów w LPR-rze. Mam nadzieję ,że Młodzież Wszechpolska będzie inna niż reprezentuje ją owa grupa idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screwer Wniosek IP: 10.30.39.* 06.02.05, 16:14 ...fakof oi indeed ale taki pozew to skonczy sie niczym. dalszej edukacji prawniczej zycze, odkad oje zeszli do podziemia ciezko z nimi robnic porzadek. ubrani w garnitury i uprzejmi sa grozniejsi niz z palami bjzbolowymi na ulicy... sucks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek co to za głupek z Unii Wolności??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 18:33 jak jest taki mądry to niech zdelegalizuje SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwol Re: co to za głupek z Unii Wolności??? IP: *.autocom.pl 06.02.05, 22:01 Sam bym to zrobił juz dawno gdyby to było takie proste:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWi Delegalizacja SLD to bzdura, a MW ma podstawy IP: *.ghnet.pl 08.02.05, 14:55 prawne. Chodzio zagrożenie dla państwowego porządku nie afery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek M Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:34 brawo Młode Centrum!!! Młodzież Wszechpolską znam już jakiś czas. Jestem członkiem Platformy Obywatelskiej, pamiętam jak przychodzili i zakłucali mam manifestacje. 27 kwietnia 2003 roku zorganizowaliśmy w Sopocie manifestację pro-europejską, którą zakłucała nam Liga Polskich Rodzin. Podczas przemówienia Donalda Tuska (albo innego działacza PO -nie pamiętam dokładnie) grupka starszych kobiet weszła w tłum i rozrzucała ulotki anty-europejskie, część ulotek poleciała przypuszczalnie na trybunę, w polityków. Dodatkowo przyszła grupka Wszechpolaków. Wulgarne wyzwiska pod naszym adresem i posądzanie o Targowicę, 4 Rozbiór itp. Zachowywali się agresywnie wobec nas, a także prubowali pobić jednego działacza Platformy. Obronił on się jednak, gdyż był podobnej postury. Gdyby nie policja 7 i 8 czerwca byli byśmy w workach a nie w komisjach wyborczych.... Moja znajoma jest także działaczką Ligi Polskich Rodzin i wielokrotnie ostrzegała mnie przed wyjazdami na podobne manifestacje. Sama widziała jak podczas jednej z nich oblano żrącą substancją jedną z uczestniczek. Moim zdaniem tę organizację powinni zdelegalizować, albo przynajmniej przywołać do porządku. Niech sobie idą na mecz i tam rozrabiają, a nie robią kabaret z demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 06.02.05, 20:57 Gdzie na mecze!!! Mądry jesteś? Ja chcę zabrać dziewczyne na mecz ze sobą, a tu jakieś świry klną i zaczepiają bogu ducha winnych przyjezdnych kibiców drużyny przeciwnej.Precz z przemocą na boiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek M Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:11 bo Wszechpolacy zachowują się zupełnie tak samo jak ta łobuzeria ze stadionów, dlatego ich tam wysyłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusoff krzyż, pałka,łysol, staruszka.... i ciemność widzę IP: 81.21.194.* 07.02.05, 00:42 nie wiem czy ten wniosek w ogóle ma sens i czy w ogóle coś zdziała. wiem jedno - dobrze, że w koncu ktoś głosno i odwaznie przeciwstawił się organizacji, która pod przykrywką legalności, prawości, moralności i obrony polskości próbuje wprowadzać swoje ciemne i chore poglądy pałkami, kamieniami i przemocą.są ucielesnieniem wszystkiego co niebezpieczne, wrogościom do wszystkiego oprócz własnej faszystowsko - nacjonalistycznej ideologii, brakiem tolerancji, kompletną impotencją umysłową i ogromnym pretensjonalnym parciem na władzę. to własnie nikt inny jak młodziez wszechpolska i LPR są zagorożeniem, poniewaz składaja sie z ludzi zaślepionych i kompletnie niereformowalnych.z jednej strony łyse pały, które w mundurkach wyżywają sie na wszystkim co się rusza, bez szacunku dla innych, a z drugiej strony, rozwscieczałe staruszki wykrzykujace herezje i całkowite głupoty z różańcem w rękach. jest to kompletna paranoja, która z jednej strony wzbudza we mnie smiech i politowanie ale z drugiej strony przerażenie. czas by pokazać gdzie pseudomoraliści maja swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:33 a może ich wkurzyłeś swoją ortografią? Bo mnie zrobiło się źle już po trzecim błędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia J Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 06.02.05, 20:59 Popieram Jasia bo ma bardzo seksowne usta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Borek POPIERAM !! JASIU TAK TRZYMAĆ!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.02.05, 21:13 Wkoncu ktos powiedzial glosno to o czym wszyscy wiedzieli. Brawo Jasiu, popieram!! Odpowiedz Link Zgłoś
gruda Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk 06.02.05, 21:16 Zajebiscie!!!! Podpisuje sie rekami i nogami. Koniec z zastraszaniem ludzi z racji ich odiennych pogladow. Unia Wolności tak 3 mać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacky Re:jak takim debilnych mamy mieć prawników to ja d IP: *.zax.pl / *.zax.pl 06.02.05, 21:55 wziął by sie lepiej do nauki a nie bedzie gó..arz pouczał co ma być w Poslce legalne a co nie, JA POSTULUJĘ O ZDELEGALIZOWANIE tej pseudo partyi ZŁODZIEJI niejakiej (paradokasalnie) Unii <czego?> Wolności. Czego ten gowniarz chce broni a zajmij sie człowieku katem stalinowskim synem Adama Michnika Stefanem Michnikiem (Szechterem), czy malwersantem który teraz okopał sie w Brukseli niejakim Marcinem Święcickim czy chociażby innymi aferzystami z Twojej partyi co uciekli teraz do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Kapitan Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 22:59 Zapewne wniosek zostanie odrzucony. Ale gratulacje, to co uderza w faszystowskich Wszechpolaków jest zawsze pozytywne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanyska Brawo Panie Janku! IP: 193.82.240.* 07.02.05, 10:06 3 X TAK! Najwyzszy czas zrobic z nimi porzadek! Wolnosc slowa nie oznacza jeszcze wolnosci do gloszenia nienawisci. Z takiej wlasnie zrodzily sie Ustawy Norymberskie. Podpisuje sie obiema rekami pod Pana inicjatywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: 195.150.224.* 07.02.05, 10:44 problem w tym że wszechpolacy mają wiąksze szanse na jakas przyszlośc polityczna aniżeli Unia Wolnosci, ktorej nawet nie trzeba delegalizować bo blaznila sie jeszcze gorzej niz te mlotki. Odpowiedz Link Zgłoś
malw Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk 07.02.05, 10:48 popieram z całym przekonaniem!!! Przecież to ewidentnie faszyści, co udowadniają na każdym kroku!!! A Tobie życzę wytrwałości i kolejnych dobrych pomysłów:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cam Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.05, 12:12 "Ludzie" UW. Dajcie sobie spokuj i nie zawracajcie prokuratora tymi bezeceństwami. A tak w ogóle nie macie żadnych szans. Niemcy i Rosjanie nas nie złamali, wy też nie dacie rady. Bo Idea Ruchu Narodowego i Myśl Narodowa jest wieczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.autocom.pl 07.02.05, 12:48 Niemcy to was może nie złamali! Ale rosji to daliście wszystko co chciała!!! Pan Maciej Giertych aż tak bardzo kochał ZSRR, że nawet w 1990 roku nie chciał opuszczać Układu Warszawskiego! W 89` potępiał strajki Solidarności. Jako "wodza" polski ludowej widział Jaruzelskiego. Odpowiadał za inwigilacje Kościoła, kłamiąc, że to go kościół tam wysłał!!! Jak takie macie wszechpolskie idee to gratuluje dołączcie się do PPS!!! A gdy Pan Giertych "dobrze się bawił" z Jaruzelskim, ludzie Unii Wolności siedzieli po więzieniach lub ukrywali się przed SB.Wielu z nich nakłaniano szantażem lub biciem do przyłączenia się do Jaruzelskiego!!! Pan Maciej Giertych poszedł tam dobrowolnie!!! I się jeszcze tym szczyci!!! A ten wniosek raczej nie ma szans aby przeszedł- niestety taka jest prawda. Jest mi z tego powodu bardzo przykro ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:48 powalczyc zawsze mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osioł z krakowa Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.02.05, 14:19 MLODZIEZ WY POWINNISCIE PRZEGONIĆ Z RESTAURACJI ŚLĄSKA WSZYSTKICH HOMOSI I LIZBIJE TO BEDE WAS POPIERAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.02.05, 14:54 to nas nie interesuje my wolimu bolszewikow przeganiac Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus ja bym nie ryzykował 07.02.05, 12:40 Ja bardzo przepraszam, ale się trochę opanujcie i zastanówcie. Przecież dla tych wszechpętaków nie byłoby nic lepszego, niż delegalizacja. Zaraz by wykombinowali jakieś podziemie, a potem, w aurze męczenników wszyscy by niego wzięli i zeszli. Zwłaszcza, że przy skuteczności naszego prawa, nic by im za to arcypatriotyczne poświęcenie nie groziło. A kierowałby tym interesem z Londynu oczywiście któryś z Giertychów, przy pomocy znanej radiostacji. I bieda gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajron zdzislaw Re: Wniosek glupi choç w dobrej intencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:41 Wniosek jest jak sądzę głupi, a nawet groźny, choć w dobrej intencji. Za obraźliwe okrzyki a nawet za rzucanie kamieniami dokonywane przez kogoś W IMIENIU jakiejś organizacji nie mozna delegalizować organizacji. Przecież w ten sposób można by doprowadzić do delegalizacji KAZDEJ partii. Wystarczyłoby zaplacic komukolwiek by np. pod sztandarami Unii Wolności rzucal kamieniami i nawolywał do linczu. Czy to daje podstawę by lecieć do prokuratury z wnioskiem o delegalizację UW? Odpowiedz Link Zgłoś
feelrecoil Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk 08.02.05, 02:19 Jak powaznym problemem dla przecietnego Polaka jest widziany przez p. Hoffmana faszystowska natura MW, a jak powaznymi problemami sa takie rzeczy jak problem ze znalezieniem pracy lub np. przestepczosc? Ilu ludzi zabila MW(0?) , a ilu ginie co miesiac w wypadkach samochodowych w calej Polsce? Hoffman powinien sie zajac prawdziwymi problemami, zamiast probowac wybijac sie z niebytu politycznego poprzez podnoszenie darciem mordy. Oprocz tego, dlaczego dokladnie Hoffman nazywa MW organizaja faszystowska? Jakie sa kryteria ktorymi sie kieruje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Wniosek o delegalizację Młodzieży Wszechpolsk IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.02.05, 14:01 tak tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabka Jasiu!!!!!! IP: 81.21.197.* 09.02.05, 18:26 Jasiu praktyk w prokuraturzen na 2 roku prawa nie ma!!!!!!!! Lepiej poucz się cywilnego i karnego a nie wygupiaj sie na całą Polske. Już w VIII Liceum z Ciebie polewali:) Odpowiedz Link Zgłoś