Dodaj do ulubionych

Trwa szukanie winnych paraliżu miasta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:02
Mam serdeczną nadzieje, że w pierwszej kolejności prokuratura wzieła p
Tajstera w obroty. Jeszcze jedną do tego stopnia lewą osobą w naszym mieście
jest tylko dyr wydz. oświaty p Matuszek, którzy są tylko od brania wysokich
wynagrodzeń z naszych podatków i nic dobrego nie robią, a właściwie tylko
szkodzą i do tego jeszcze są nie do ruszenia. To jest po prostu skandal, żeby
tacy ludzie nie mogli być zwolnieni i to w trybie natychmiastowym! Tajster
już raz popisał się na poprzednim stanowisku trwoniąc publiczne-nasze-
pieniądze będąc dyr. Zarządu Cm. Za karę dostał stołek dyr. Zarządu
Dróg...Facet się zna na wszystkim.Należy im stworzyć dożywotnie stanowiska
np. Dyrektora Budowy Basenów na Ciemnej Stronie Księżyca i jego Zastępcy
oczywiście z lokalizacją biura na Srebrnym Globie. Niech tam jadą. Na zawsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: lulubi Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.02.05, 17:08
      Jakie szukanie winnych?! Przecież słowami (niedo)rzeczniczki Filomeny S. winni
      za tamtą sytuacje byli kierowcy... Co do czystości rąk Pana Jana T. nie mogę
      się wypowiadać ale mam pewność i jestem w stanie udowodnić czystość jego mózgu
      z obecności szarych komórek.
    • yougurth Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta 05.02.05, 20:09
      Powinni go skazac przez niego rozbilem auto. Wkoncu placimy wszyscy za to zeby
      ulice byly odsniezone wiec chyba nie poiwinno tak byc
      • Gość: lovanek Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: *.veranet.pl 05.02.05, 21:10
        a mnie się podobało.. też zawaliłem parę rzeczy, ale lubię jak natura uciera
        nosa głupim ludziom...
    • Gość: dreptak Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 21:33
      Panie Tajster ! Gdy wojsko źle wykona rozkaz to generał ponosi całą
      odpowiedzialność. A honor generała to dymisja lub kula w łeb. Więc do dzieła.
      • Gość: ONE Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: *.autocom.pl 08.02.05, 00:02
        SWITE SLOWA
      • Gość: to ja jarząbek Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: *.net.autocom.pl 09.02.05, 10:40
        pomogę- Kola.
    • Gość: Smakuś Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: *.autocom.pl 06.02.05, 01:27
      Tajster ma kwity na Majchrowskiego!!! dlatego jest bezkarny!!!
    • Gość: wiedzący TAJSTER CACY, WSZYSCY BEE...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:03
      Pan wielce niekompetentny Tajster jak zwykle pokazuje swoje oblicze. Wszyscy
      zawinili (kierowcy, firmy, zima, która nas zaskoczyła w środku zimy), tylko Pan
      DYREKTOR Tajster stojący-wróć, śpiący- na stanowisku jest ofiarą. Jak ktoś w
      ogóle mógł go zapytać, czy zamierza podać się do dymisji?!!! On takiego słówka
      nie zna. Nie wiem czy znam bardziej zachłanną, pozbawioną skrupułów, osobę!
      Gdyby nie haki, które penie na kogoś ma, jjuz dawno wyleciałby z hukiem ze
      swoich gabinetów- prosto do celi...!
      • Gość: neruś Re: TAJSTER CACY, WSZYSCY BEE...!!! IP: *.autocom.pl 09.02.05, 14:58
        przepraszam,ale pan T.ma zajęcie ;wydaje bilety komunikacji miejskiej dla
        pracowników majacych wyjścia służbowe!Jak to na kogo ma haka?przecież
        wiadomo,że na prezydenta/z małej p/ majchrowskiego!
    • makabi Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta 07.02.05, 12:58
      a ja myśłąłęm, że jak to powiedziała rzeczniczka p.Tejsera, Filomena Serwin,
      winnymi za paraliż miasta sa kierowcy bo im się nie chciało na czas zmienić
      opon letnich na zimowe i nie umieją jeździć w trudnych warunkach...
      Czego to urzędnik nie zrobi, zeby tylko utrzymać się przy korycie...
    • Gość: autor zapożyczony byle do wiosny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:00
      Wstawaj Jasiek, śnieg na dworze
      Mówię wstań, bo ci przyłożę
      Jasiek wstań, bo będzie gorzej
      Wstań Jasiek wstań.

Nie czas Jasiek, na kochanie
      Kiedy czas na odśnieżanie
      Może jutro znów ci….
      Wstań Jasiek, wstań.

Zostaw Jasiek, dość amorów
      Dość zatorów i humorów
      Bierz za d… dyrektorów
      Daj z siebie daj.
    • Gość: znajomy Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: *.autocom.pl 07.02.05, 23:14
      Poczynania p.Tajstera już od kilku lat są dość podejrzane. Ten człowiek jeżeli
      ma w sobie jakieś resztki godności powinien ustąpić natychmiast ze stanowiska
      które zajmuje obecnie i dla dobra społeczności Krakowa nie przyjmować już
      żadnej funkcji publicznej.Jestem oburzony ponieważ miałem
      wątpliwą "przyjemność" poznania tego pana i jest to człowiek, który pragnie
      władzy za wszelką cenę i wszystkimi dostępnymi środkami, naturalnie
      dla "kasy".Żeby jego synalek jeżdził dobrą bryką i córeczka miała wszystko co
      zechce. No a poza tym p.Tajster był w trakcie budowy domu więc na to też
      potrzebne są duże nakłady finansowe, oczywiście "sponsorujemy" tego pana my
      wszyscy mieszkańcy Krakowa. Powiedzmy Tajsterowi NIE.
    • Gość: zły Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: *.autocom.pl 07.02.05, 23:32
      pan tajster to byly wojskowy któremu nie wystarcza wojskowa emeryturka a przez
      swoje koneksje dostaje wysokie stanowiska urzednicze do ktorych nie ma
      kompetencji. Na swoim pierwszym stanowisku w cmentarzach komunalnych dal popis
      bezczelnego traktowania pracownikow bez zadnych oznak szacunkuna na jaki
      zasluguje kazdy czlowiek i malwersacji pieniedzy podatnikow.na drugim
      niekometencji i braku organizacii. ciekaw jestem czym nas jeszcze zaskoczy za
      co bedziemy musieli placic i jakie stanowisko dyrektorskie obejmie nastepnie!!
      ludzie jego pokroju nie wiedza co to jest szacunek dla innych ludzi (no moze ma
      szacunek dla tych ktorzy zalatwiaja mu te stanowiska)godnosc dobre imie i ...
      spokojny sen (z tego ostatniego akurat sie ciesze)jak widac wojskowy rygor nie
      sprawdza sie w wydaniu tajstera i nikomu nie wychodzi na dobre. nie dziwie sie
      ze na tej stronie nie ma komentarzy broniacych tajstera i na pweno nie
      bedzie !!!!!!!
    • Gość: esgie@poczta.fm Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: *.net.autocom.pl 08.02.05, 12:13
      To skandal, że p. Jan Tajster, dyrektor ZDiK jeszcze piastuje to stanowisko.
      Najlepiej całą wine zepchnąc na firmy odśnieżające miasto. Widać jak kurczowo
      trzyma się stołka. AFERZYSTA
    • Gość: Duży Maju Zawód - dyrektor IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.02.05, 19:10
      Niektórzy już tak mają, że wyspecjalizowali się w jednym tylko fachu:
      rządzeniu. Nie chodzi tu jednak o zarządzanie skuteczne i fachowe, bo do tego
      niezbędna jest jeszcze wiedza z danej dziedziny - omawiany typ dyrektora to
      osoba wyspecjalizowana w grzaniu czterech liter na dyrektorskim fotelu, braniu
      astronomicznych wynagrodzeń, wożeniu się po kraju (i nie tyko), balowaniu i to
      wszystko za nasze pieniądze!
      U większości tego typu ludzi przejawia się jeszcze jedna, niesłychanie
      uciążliwa dla otoczenia, cecha - zawsze wiedzą gdzie, z kim i kiedy załatwić
      każdą sprawę związaną z utrzymaniem się na stanowisku, dzięki czemu nasze
      komentarze, podobnie jak i cały ten artykuł, sprawa w UMK, czy prokuraturze i
      tak najprawdopodobniej niczego nie zmienią.
      Obym się mylił...
    • Gość: plus Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: 62.121.129.* 09.02.05, 18:46
      Oczywiście sprawa ucichnie i wszystko wróci do normy. Swego czasu jakiś kretyn
      wydał zgodę na zainstalowanie reklamy na Sukiennicach.Trochę powiało i...
      zniszczeniu uległ jeden z cenniejszych zabytków w Polsce. Ale oczywiście nikt
      nie był winny. Ot, Krzaków...
      • Gość: Stanley MMMM SSS Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:46
        Aż dziw bierze, że jeszcze nie wyciągnięto konsekwencji w stosunku do dyrektora
        ZDiK w Krakowie. Mam szacunek do starszych ludzi ale ten "leśny dziadek" nie
        nadaje się do kierowania firmą w tych czasach. W tej firmie za sterem musi stać
        młody, operatywny i wykształcony człowiek, a takich dzisiaj nie brakuje.
        Pan T. niech przejdzie na wikt ZUS lub zasili portiernię Urzędu Miasta lub
        Urzędu Wojewódzkiego. Pan Prezydent Majchrowski przez brak decyzji w w/w
        sprawie wiele traci, a szkoda ........
        • Gość: krakus Biedny Kraków IP: 82.160.57.* 09.02.05, 21:50
          Wstyd mi że w takim mieście takie jaja się dzieją. Szczególnie za sprawą
          naszego bądź co bądź wykształconego Prezydenta. Ale w Polsce pełno
          wykształconych ludzi o zapewne brudnych rękach skoro takie menty jak T... są
          bezkarne i świetnie ustawione.
      • Gość: Stanley MMMM SSS Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:49
        Aż dziw bierze, że jeszcze nie wyciągnięto konsekwencji w stosunku do dyrektora
        ZDiK w Krakowie. Mam szacunek do starszych ludzi ale ten "leśny dziadek" nie
        nadaje się do kierowania firmą w tych czasach. W tej firmie za sterem musi stać
        młody, operatywny i wykształcony człowiek, a takich dzisiaj nie brakuje.
        Pan T. niech przejdzie na wikt ZUS lub zasili portiernię Urzędu Miasta lub
        Urzędu Wojewódzkiego. Pan Prezydent Majchrowski przez brak decyzji w w/w
        sprawie wiele traci, a szkoda ........
    • hm_tak Najciemniej pod czerwoną latarnią... 09.02.05, 22:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=409&w=20185529
    • Gość: podkreska Re: Trwa szukanie winnych paraliżu miasta IP: *.pychowice.kraina.pl 10.02.05, 20:48
      Jak się choruje obłożnie rok to trudno póżniej dojść szybko do formy . I tak
      mierzenie dziur w drogach jest dość pracochłonne i na tej czyności zakończyłbym
      zakres obowiązków NIEZATAPIALNEGO - dziurom to nie zaszkodziło, co widać słychać
      i czuć jeżdżąc po ulicach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka