Gość: prwt IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 10:36 czy ktoś z was zdaje moze egzamin z rzymu w środe? jesli tak to napiszcie gdzie on będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzymofob Re: egzamin IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:43 Niewiadomo. Mamy przyjść pod 52wCN o 12.00, a potem nas rozdzielą. Troszku nas za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: egzamin 06.09.01, 00:00 Gość portalu: rzymofob napisał(a): > Niewiadomo. Mamy przyjść pod 52wCN o 12.00, a potem nas rozdzielą. Troszku nas > > za dużo. I koniecznie w garsonce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZYM''91 Re: egzamin IP: 213.77.14.* 17.09.01, 15:09 To powodzenia kochani ! Wiem jaki to ból - pamiętam jak przed egzaminem podzielili nas na 2 grupy i weszliśmy o 12.30 zamiast o 8.30. Oczywiście w oczekiwaniu i stresie dostaliśmy z kumplem sraczki-bieżączki, a w Novum jak zwykle nie było papieru. Schodziliśmy cały Rynek, a potem ten widok ... Dwóch bladych gości z obłędem w oczach (krawaty na plecach) biegnie w garniturach przez Sukiennice, a za nimi powiewa rolka papieru. Do dziś śni mi się że mam zdawać Rzym u Litwy. Tak a''propos - Stasiu Płaza jeszcze straszy ? Pozdro. Slav Odpowiedz Link Zgłoś