Dodaj do ulubionych

Z jakiej okazji strzelają ?

IP: *.krakow.pl 31.05.02, 21:54
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: Z jakiej okazji strzelają ? 31.05.02, 22:10
      A strzelają? Ja z okna nic nie widzę, a zwykle widzę dużo... :)))
      • mikolaj7 Re: Z jakiej okazji strzelają ? 31.05.02, 22:14
        kuba203 napisał(a):

> A strzelają? Ja z okna nic nie widzę, a zwykle widzę dużo... :)))

tez nic nie widze, nawet wale ledwo majaczy... co sie dzieje
        na tym swiecie.
        • Gość: bonzaj Re: Z jakiej okazji strzelają ? IP: *.krakow.pl 31.05.02, 22:32
          Puścili kilka salw tzn.sztucznych ogni gdzieś z ok.kopca kraka...ale szybko
          przestali tylko żę głośne to było...
          • tomcrac Re: Z jakiej okazji strzelają ? 31.05.02, 22:34
            Tez slyszalem.. Bonzaj gdzie Twoja posesja stoi?
            • Gość: bonzaj Re: Z jakiej okazji strzelają ? IP: *.krakow.pl 31.05.02, 22:36
              koło łegu tzn .elektrociepłowni ,to tam gdzie malująten obraz na kominach :)
              • kuba203 Re: Z jakiej okazji strzelają ? 31.05.02, 22:39
                A propos obrazu... To czy on już jest skończony? Taki niekompletny? Z tego, co
                mówili w TV Kraków, to to by było na tyle malowania...
                • Gość: short Re: Z jakiej okazji strzelają ? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.06.02, 00:58
                  to cos co zrobili z kominami jest paskudne i okropne, wyglada jakby farba
                  odpadla a nie jakby cos tam namalowano,
                  • Gość: bonzaj Re: Z jakiej okazji strzelają ? IP: *.krakow.pl 01.06.02, 10:34
                    Mój kumpel to samo powiedział...ale słyszałem że to mają dokończyć...to ma być
                    ponoć widok ziemi z kosmosu :)
                    Zresztą mająmalowaćteżten drugi komin a w przyszłości te dwie wysokie skarpety:)
                    • Gość: Carrot Łęg IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:04
                      Gdy zobaczyłem ten pomalowany komin, pomyślałem, że zdziejają farbę, aby go
                      wreszcie pomalować. Dobrze, że jakiś czas później, oglądając Kronikę, zostałem
                      wyprowadzony z błędu - to dzieło sztuki. Tylko kto to wytłumaczy turystom? ;-)
                      • kuba203 Re: Łęg 01.06.02, 15:47
                        Nie no, jak skończą, to może ładne będzie? Na razie widzę z okna kilka biało-
                        niebieskich plam na szarym tle. Doprawdy, dzieło sztuki.
                        • Gość: rita Re: Łęg IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 22:33
                          Przeczytałam tyle postów i dalej nie wim dlaczego strzelali, psy musiałam
                          chować do piwnicy ,takie huki. To było na Krzemionkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka