Gość: bialaa IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 20.04.05, 16:22 www.andweltfilm.com/andweltfilm/game/game.html fajowy,ale trudny chyba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apocal Re: NOWY POKÓJ??? 21.04.05, 09:11 Super - szkoda tylko, że język jakiś taki pogański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rany Re: NOWY POKÓJ??? IP: *.acn.waw.pl 21.04.05, 09:40 i co macie cos??? ja tylko jedna kartke znalazlem, nawet z pierwszego pomieszczenia nie wyszedlem. Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: NOWY POKÓJ??? 21.04.05, 13:04 no niestety mi udało sie zebrac niestety jedynie dwa przedmioty i stoje w pierwszym pokoju rowniez ma ktos jakis pomysl??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rany Re: NOWY POKÓJ??? IP: *.acn.waw.pl 21.04.05, 19:22 uwaga pisze co narazie zrobilem (niewiele tego), jak ktos chce sam od poczatku to niech nie czyta!: w koszu jest kartka ale nie wiem co z nia, tablica z guzikami otwiera sie scyzorykiem, srubka ktora potem tam wstawiamy lezy przy rurach ale zeby tam zajrzec trzeba uzyc lampki (czy co to jest, drugi nasz przedmiot w kazdym razie). potem da sie z szafki po prawej wyjac kluczyk, ale w momencie jego wziecia tracimy energie i potem giniemy, wiec trzeba go szybko uzyc - nie mam pojecia gdzie. nie na klodke na dole. i co dalej??? pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D_S Re: NOWY POKÓJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:10 Jak zaczynasz tracic zycie to muszisz lekartwo wziosc masz taki przycisk airvantage pod energia :), z innej szafki wyjmujesz tez security card ten niebieski kluczyk otwiera jedna z tych szafek na dokumenty i znajduje sie tam pda. Ide glowic sie dalej pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
anorexia Re: NOWY POKÓJ??? 28.04.05, 13:07 OKI przelazłem teraz niech mi ktoś powie co znaczą te robaczki i jak ja mam zobaczyć epizod 2? To trudniejsze niż sama gra :) A może jest jakaś wersja w języku angielskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D_S Re: NOWY POKÓJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:11 ten pierwszy pokoj przeszlem ale jakos nastepny level mi sie nie wlaczyl ogolnie odpuszczam sobie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organza18 Re: NOWY POKÓJ??? IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 28.04.05, 15:30 skoro tak, to wejdzcie na link "KOLEJNa Gierka"... tam to dopiero jest jazda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D_S Re: NOWY POKÓJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:41 niestety nie moge wlaczyc 2 levelu chyba ze podasz linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organza18 Re: NOWY POKÓJ??? IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 29.04.05, 09:28 D_S szczerze mowiac, to myslalam o innym zupelnie pokoiki... atlantzone.free.fr/jeu/cadre-jeu.htm zobacz, jest duzo ciekawszy od tego tutaj chyba :) jaj juz go przeszlam,ale co sie nameczylam... a forum do niego jest tutaj i nazywa sie "KOLEJNa GIERKA" :) ja jestem autorem Odpowiedz Link Zgłoś