Dodaj do ulubionych

CK Dezerter, ul. Bracka 6

IP: *.214.37.72.coditel.net 09.02.05, 21:06
bardzo sympatyczne wnetrze no i oczywiscie super jedzonko, goraco polecam
wszystkim mieszkancom naszego Krakowa i oczywiscie przyjezdnym (doskonaly
sznycel i zupa ziemniaczana), ceny przystepne!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: brukselka Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 IP: *.214.37.72.coditel.net 10.02.05, 17:22
      To znowu ja ale jestem zachwycona tym miejscem. Od okolo 2 lat tu przychodze
      zawsze jak jestem w moim ukochanym Krakowie. Naprawde pychota, ceny super a
      wiem co mowie bo babcia moja(Stefania Biernat z Orczykowskich) byla
      kierowniczka Grand Hotelu na Slawkowskiej. Znala sie na kuchni wspaniale i sama
      bardzo dobrze gotowala. U C.K. Dezerter polecam roladki cielece za jedyne 19
      zl. Oczywiscie wspanialy wiennerschnitzel( poprostu sznycel) za 21 zl.Nie
      zapominajac o wspanialej salatce pekinskiej.
      Pozdrowienia z Brukseli i zycze smacznego.
    • Gość: JARO Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 07:00
      Kompetentna i miła obsługa, jedzenie doskonałe, wspaniały nastrój - polecam
    • ginusia Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 14.11.05, 11:32
      CK Dezerter, super restauracja. Goraco polecam wszystkim, tym ktorzy lubia
      dobre jedzenie i tym ktorzy lubia mila, nieskrepowana atmosfere. Bardzo mila
      obsluga, panowie kompetentni i przyjazni klientowi. Spedzilam super mily
      tydzien zywiac sie ( razem z siostra ) w tej restauracji. Juz ja wczesniej
      chwalilam na forum ( jako brukselka).
    • Gość: maciek Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 IP: *.chello.pl 14.11.05, 11:57
      nie ma to jak darmowa, żenująca reklama na necie,...
      a swoją drogą, to ten wątpliwej jakości lokal stać na zapłacenie za reklamę i
      mógłby sobie podarować taką żenadę.
      • Gość: aga Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 14:47
        Zgadzam się, ten lokal to zenada
        • seven Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 14.11.05, 18:31
          ja natomiast sie nie zgadzam.
          • Gość: smakosz Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:10
            zasilam grupę nie godzących się
            • chp1955 Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 15.01.06, 16:40
              A co wam się tam nie podoba?
      • ginusia Dlaczego zenujaca???? 15.11.05, 23:08
      • jazzinator Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 18.12.05, 23:07
        Maciek,byłeś tam choć raz w zyciu? jeśli masz zastrzeżenia to wal konkretnie a
        nie czaj się z darmową reklamą,no chyba że jesteś z konkurencji naprzeciwko od
        tego jak mu tam? Cichosza z Nowej Prowincji siedliska, różowego saloniku
        Michnikowskiej Mumii Wolności, gdzie Blumstein z GW jest częstym gościem i mają
        gulę że CK Dezerter jest na poziomie,a tam same wyp..ki mamuta kościa magiego
        karmione,albo druga konkurencja która nie lubi konkurencji czyli znajdujacy sie
        obok Guliwer gdzie same przekretasy z Urzedu Miasta wpadają na darmowe obiadki
        i załatwiają swoje lewizny.To do której ekipy zaliczasz się Macieju???
    • chp1955 Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 08.12.05, 16:44
      Zgadzam się. Od 3 lat odwiedzam często to miejsce. Moi goście z zagranicy nie
      przepadają ani za bigosem ani za kaszą gryczaną. Ale w CK Dezerter zamawiają to
      za każdym razem, i tylko się oblizują. Polecam milą atmosferę i profesjonalną
      obsługę. Super!
      P.S. Nigdy tam nie pracowałam, nie znam ani właściciela ani personalu i na
      stałę mieszkam za granicą, tak,że proszę mnie nie podejrzewać o kumoterstwo!
    • kann2 Gdzie ten parking na 80 miejsc? n/t 10.12.05, 23:13
    • Gość: alex Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 IP: *.76.classcom.pl 15.01.06, 16:39
      Byłam tam wczoraj z ukochanym. Super!!!
    • pendrek_wyrzutek Polecam golonke! 31.03.07, 16:07
      Jak w tytule
    • Gość: piotr Re: CK Dezerter, ul. Bracka 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:49
      co do wnętrza zgadzam sie .obsługa przez grzeczność przemilczę, byłem tam kilka
      razy piwo i owszem spoko za każdym razem przechodziłem jakieś żenujące rozmowy z
      babcią klozetową która sie upominała o swoje. notabene to wiadomość dla izby
      skarbowej- nie rejestrowane dochody. przywalic podatkiem. ostatni raz odmówili
      mmi zagrzania piwa. hehehe tłumaczenia nie przytoczę dobre 20 minut się ze mną
      przekomarzali zamiast po prostu wstawić szklanicę do mikrofali i byłoby po
      sprawie. więcej tam nie pójdę. jeszcze parę miechów temu była tu relacja z
      obsługi grupy w restauracji. jak dla mnie wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka