ciezarna37 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 30.11.07, 15:53 Byłam wczoraj u chwalonej p.Basi Palenik, nie jestem zadowolona, mam wlosy grube krecone, ciecie niby jest ok, jeszcze sie okaze po 2 tygodniach jak beda sie ukladac, ale modelowanie bylo porazka - produktow do modelowania kreconych wlosow nie ma za wiele, zamiast lokow wyszlo tak sianowato(((, zaplacilam 80. Nie wiem czy jeszcze tam sie wybiore. Do tej pory chodzilam na Borsucza do Rafala, jest super, ale drogo(160-170 sciecie+modelowanie) i czasem trzeba czekac na termin do niego. Olga Odpowiedz Link Zgłoś
sisi40 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 30.12.07, 01:01 Bardzo prosze o namiary do fryzjera w K,ktory fajnie obcina krecone wlosy.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
alena4 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 05.01.08, 18:09 z czystym sumieniem polecam Kiss Paris i Pania Basie,ja mam akurat proste wloski ale moja przyjaciolka ma bardzo krecone i twierdzi że nigdy nie układały sie jej tak dobrze jak po trzyżeniu od Pani Basi. Salon znajduje sie niedaleko kaleri Kazimierz podam ci tel 012 374 56 98 Odpowiedz Link Zgłoś
ida-22 Re: Dobry fryzjer w Krakowie Basia 29.01.08, 11:54 alena4 > z czystym sumieniem polecam Kiss Paris i Pania Basie,ja mam akurat > proste wloski ale moja przyjaciolka ma bardzo krecone i twierdzi że > nigdy nie układały sie jej tak dobrze jak po trzyżeniu od Pani Basi. > Salon znajduje sie niedaleko kaleri Kazimierz podam ci tel 012 374 > 56 98 Odpowiedz Link Zgłoś
ida-22 Re: Dobry fryzjer w Krakowie Pani Basia 29.01.08, 12:03 alena4 wielkie dzieki faktycznie jestem pod wrażeniem usługi Pani Basia z Kiss Paris wreszcie miałam wrażenie że mam do czynienia z prawdziwym fachowcem od Włośów zmieniła mi kolor z prawie czarnego na piekny ciepły brązik o nim marzyłam już rok a wiekaszoc fryzjerow mi mówiła że sie nie da bo włosy sie zniszcza.Mam wrażenie teraz że poprostu nie potrafili i mieli za male doświadczenie,bo moje włsosy pozostały błyszczące i pieknie sie układają. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0070 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 05.01.08, 14:16 Witam ja od dłuższego czasu na strzyżenie umawiam sie z Sylwia, za kazdym razem wymysla mi inna fryzure, naprawde polecam. Mozna sie z nia umówić pod nr tel 506 942 619. Odpowiedz Link Zgłoś
gluusia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 11.01.08, 12:49 Czy ktoś poleca salony berendowicz&kublin? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka22 Sylwia Gaczorek 27.01.08, 12:30 Najlepszym stylista jakiego znam jest Sylwia Gaczorek, polecili mi ja znajomi, a tez pelno o niej komplementow mozna przeczytac w inrenecie. Jestem kobieta i wiem jak ciezko znalez zaufana osobe , krorej sie odda swoje wlosy. Ja do Sylwii chodze juz 2 lata i szczerze ja polecam wszystkim, moj maz rowniaz do niej chodzi i pierwszy raz w zycoiu jest zadowolony. Sylwia to bardzo zdolna osoba, jak rowniez mila , poswiecajaca maxim um swojego czasu klientom. tel do salonu 625-42-04, salon przy piastowskiej 8, kolo blon krakowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
chacha100 Andrzej Kruczek TRENDY 27.11.09, 14:53 POLECAM PANA ANDRZEJA Z CAŁEGO SERCA, PRACUJE W TRENDY NA KARMELICKIEJ. JEST GENIALNY:) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia58 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 14.02.08, 18:52 Kiss Paris tez dziwnie jest chwalona...a moze faktycznie tacy super fachowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
sisi40 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 15.02.08, 22:04 Od lat szukam fryzjera ,ktory umie scinac krecone wlosy.Jesli ktoras znalazla,bardzo,bardzo prosze o namiary!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znowukonto Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 17.02.08, 16:24 Mam dokładnie ten sam problem, prostowłosi tego nie rozumieją, a odpowiedzi odnośnie fryzjerskiego ideału znikąd. Może spróbuj u pani Agaty w salonie Roman na Brackiej. To Ci mogę z autopsji poradzić, choć kręcone włosy kręconym nierówne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
znowukonto Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 17.02.08, 17:09 A w ogóle napisz mi na znowukonto@gazeta.pl, chętnie wymienię doświadczenia pozytywne i mniej pozytywne w tej kwestii:) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliab24 Bylam ostatnio u Pani Sylwii w Galaxy!!! 25.02.08, 12:41 Witam wszystkich serdecznie. BYlam w poniedzialek u Pani Sylwi z moim chlopakiem. On scinal wlosy a ja robilam kolor. Jestesmy bardzo zadowoloeni. On pierwszy raz ma ta fajna fryzure, wyglada jak model z pokazu, ja zas mam bardzo naturalny kolot i wlosy sciete bez jakis ekstrawagancji. Jestesmy bardzo zadowoleni. A znalezlismy namiar do Pani Sylwii wlasnie na tym forum:) Serdecznie dziekujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
newkarolina Re: Bylam ostatnio u Pani Sylwii w Galaxy!!! 12.03.08, 16:46 Witam ja chodze do Autorskiego Studia Fryzjerskiego AK.KK na Ul. Garbarska 4 siwtne stylistki rewelacyjne fryzurki dziewczyny wiedzą o co w tym chodzi to nie taśmowe ścinanie tylko perfekcyjnie dobrana fryzura do głowy osobowości ,śliczny salonik bardzo miła atmoswera dziewczyny mają duża praktyke wiem że doswiadczenie zdobywały w bajbardziej renomowanych salonach w Polsce czesały wielkich tego świata przy okazji Festiwalu Opole czy tańca z gwiazdami zabiła bym dla fotki z Garu sorki zapomniałam sie tak czy inaczej po kilku nietrafieniach wkońcu mam świetne włosy super kolor świetny nastroj i swojego fryzjera którego niezmienie całuski Karolcia Odpowiedz Link Zgłoś
magda.ost Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 18.03.08, 12:25 Hello dziewczęta :-) I ja mam krecone wlosy i szukam fryzjera (porzadnego) w Krakowie. Chodzilam juz do: JLD w Tesco - TRAGEDIA, no nie polecam nikomu! zostala mi chyba 1/3 włosow na głowie, musialam sciac potem na krótko :-( Berendowicz&Kublin - raz bylam bardzo zadowolona, ale inny razem bardzo niezadowolona - nie moglam sie dogadac z jedna fryzjerka i juz tam nie poszlam... Neo - KOSZMAR - pani szarpała mi wlosy podczas mycia, strzyżenia i ukladania, nikt mnie nigdy tak zle nie traktowal i to jeszcze za 80 zł! Ścięcie fatalne! Po powrocie do domu mój mąż pierwszy raz powiedział mi że naprawdę źle wygladam :-( Mój mąż był jeszcze w Galerii Kazimierz w Hair cośtam... i był bardzo nie zadowolony z obsługi - pani ścinała niemal z prędkością nadświetlną, do tego fatalnie - 12 minut razem z myciem głowy! Eric Stipa (WIELOPOLE) - chodzilam tam do pani Lidii (szczupla wysoka blonynka, długie włosy) i byłam zachwycona!!! Widzialam tez jak strzyże Marzena (ma burze sprężynek na głowie) i efekty extra :-) Niestety Lidia już tam nie pracuje i nie mam z nią kontaktu. JESLI KTOKOLWIEK MA NR TEL DO PANI LIDII, KTORA PRACOWALA U ERICA STIPY na WIELOPOLU proszę o kontakt lub info gdzie teraz pracuje. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
sisi40 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 23.07.08, 23:21 Witam wszystkie "zakrecone" :-).Ostatnio pomyslalam,ze moze lepiej pisac o tych fryzjerach,do ktorych na pewno isc nie nalezy..?Moja ostatnia wizyta u fryzjera to byl prawdziwy d r a m a t!!!Z calego serca nie polecam fryzjera z nowego zakladu na Urzedniczej,prawie na rogu Krolewskiej,idac od Lea.Takie mlode,sliczne,czarnowlose chlopie,ktoremu sie wydaje,ze wszystkie rozumy pozjadal:-/.Zrobil mi grzywe na pol glowy(bez pytania),obcial kompletnie bez sensu,nie moge sobie w ogole poradzic:-(((.Strzezcie sie i omijajcie szerokim lukiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ela.blue Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 18.03.08, 13:51 witam! z czystym sumieniem polecam "Fryzjernię" na osiedlu Dywizjonu 303 w Nowej Hucie. i od razu dodam, że jestem ich kilientką i nie jest to autoreklama. jestem bardzo zadowolnona z ich usług. Monika, Dagmara i Kasia potrafią naprawdę zrobić świetną fryzurę. gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
newkarolina Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 21.03.08, 11:28 Witam nieznam NH raczej poruszam sie po Krakowskich Salonach fryzjerskich i ja z czystym sumieniem polecam Autorskie Studio Fryzjerskie AK.KK centrum Krakowa podam strone dal zainteresowanych www.akkk.pl to profesjonalistki w swoim fachu usługa droga ale ze świeca szukać tego poziomu usług nikt jeszcze nienapisał nic złego o tym Salonie pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
tulip.anka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 27.03.08, 12:57 newkarolina Akk studio przecież dopiero otwarły dziewcczyny jakby mogły mieć złe opinie :;) Odpowiedz Link Zgłoś
bec.ia Re: AK.KK 19.05.08, 08:52 Byłam w tym salonie, fryzjerka owszem zrobiła mi fryzurę wzięła kasę ale niestety nie dopatrzyła że mnie w takiej fryzurze nie jest dobrze poza tym nie dobrała też fasonu do moich włosów po umyciu fryzura zuełnie się nie układa chociaż Pani zapewniała że będzie o.k. Ogólnie nie jestem zadowolona myślałam że za taką cenę przynajmniej dobiorą mi fryzurkę do twarzy a tu kompletna klapa!!! Co do fachowości ścięcia też mam zastrzeżenia gdyż koleżanka ma ten sam rodzaj fryzury a zdecydowanie lepiej ścięte i lepiej się układają. Więcej tam nie pójdę i odradzam, wydacie tylko niepotrzebnie kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioolex Świetny fryzjer!! 20.05.08, 15:32 salon "Justina" na ul. Michałowskiego 4, tel. 0501653888 - jeszcze NIGDY nie wyszłam niezadowolona, fryzjerka obcina świetnie, włosy po umyciu kilka dni później układają się wręcz same! Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 19.05.08, 21:02 admin coś zarabia na tych anonsach ? Odpowiedz Link Zgłoś
olek2121 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 25.05.08, 00:15 Witamy! Ponieważ nasi miejscy urzędnicy dla organizacji Euro 2012 w Krakowie niewiele do tej pory zrobili (lub robią ale się tą wiedzą nie chcą z krakowianami podzielić) postanowiliśmy wziąć sprawe we własne ręce. Na stronie www.eurodlakrakowa.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=28 znajduje sie petycja do prezydenta Jacka Majchrowskiego o działanie, aktywność oraz jawność działań. Prosimy: podpiszcie, poślijcie dalej, zróby pospolite ruszenie jak zbierzemy 1000 to będzie można iść do prezydenta i mówić jako głos krakowian. Na razie jest już ponad 400... Pozdrawiamy Forum dla Polski www.forumdlapolski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kakamisia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 26.05.08, 21:38 Ja polecam z "ręką na sercu" stylistkę Sylwię Gawlik. Dziewczyna ma swoją pracownię na ul. Sebastiana 33. Dziewczyna której pasją jest stylizacja włosów...wiele lat szkoliła fryzjerów w całej Polsce. Kocha to co robi i widać to po efektach jej pracy. Każda z koleżanek którą tam zaprowadziłam uzależniła się od Sylwii, ja jestem już uzależniona 13 lat, ale to jest cudowne uzaleznienie. Nigdy nie zniszczyła mi włosów a robiłysmy różne zabiegi...nawet po dekoloryzacji z czekoladowego koloru do blondu włosy sa zdrowe...wszystko robi rozsądnie ale z odwagą,fantazją, polotem i baaaardzo oryginalnie...POLECAM!! Terminy ok 3-4 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia.sal pani Basia rewelacyjny fryzjer 03.06.08, 14:13 Dziewczyny i jestem po wizycie u Pani Basi juz zdaje relacje.mieszkam niedaleko Kiss Paris ale nigdy nie chodzilam do tego salonu w domu poszperałąm na internecie i okazało sie że ma bardzo wiele dobrych opini,zatem postanowiłam przetestować pania Basie ktora cieszy sie ogromnym powodzeniem. Na termin czekałam dwa tygodnie ale się opłacało,chciałam zmiany koloru i zmiany fryzrki która byłam juz znudzona 3 lata w jednym to chyba za wiele jak na prawdziwą kobietę,wybrałysmy bardzo ładny kolor włsoy jednak trzeba było dekoloryzować i tym byłam najbardziej przejęta jak sie okazało zupełnie nie potrzebnie,strzyżenie totalnie odmieniło moja twarz i nie musiałam sie odchudzać a i tak jestem szczuplejsza na buzi,moja przyjaciółka stwierdziłą ze zna mnie juz 22 lata i jeszcze nigdy tak dobrze nie wyglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anetapro Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 05.11.08, 15:55 Witam, prosze o podanie tel kontaktowego do p. Sylwii, pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kakamisia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 03.01.09, 23:56 anetapro napisała: > Witam, > > prosze o podanie tel kontaktowego do p. Sylwii, > > pozdrawiam, > PrZepraszam ze tak pozno odpisuje tel. do p.Sylwii 600 28 29 44 pozdrawiam i polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
amalrd Poleca Fryzjernia Dywizjonów 303 29.05.08, 16:48 Poleca FRYZJERNIA Dywizjonów 303 Odpowiedz Link Zgłoś
mama28filipa Piotr z Daviness 09.06.08, 10:52 Naprawde swietny fryzjer i polecilabym go kazdej z Was z czystym sumieniem! Niestety jakis czas temu zniknal z salonu. Czy ktos wie gdzie on teraz pracuje??? Podobno wyjechal, ale nie wiem czy to prawda...Testuje juz 3 fryzjera z polecanych na tym forum i zaden nie jest w stanie z nim konkurowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka.78 Re: Piotr z Daviness 15.09.08, 13:15 Ja też poszukuje Piotra z Davinessa!!! Robił cuda, z moich cienkich włosów robił fryzurę jakbym miała ich dwa razy tyle. W salonie nie chcą podac mi do niego namiarów i nie wiem czy mozna odnalezc go gdzies w Krakowie. Jezeli ktos cos wie to napiszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona_1 Re: Piotr z Daviness 18.10.08, 13:23 Witam.. Piotrek który niegdyś pracował w Daviness, teraz pracuje w salonie Koko na ul. Dietla 73 Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona_1 Re: Piotr z Daviness 18.10.08, 13:24 Witam.... Piotrek który niegdyś pracował w Daviness, teraz pracuje w salonie Koko na ul. Dietla 73 Odpowiedz Link Zgłoś
anka.kh SYLWIA z NEO poszukiwana! 11.06.08, 09:47 Czy ktoś z Was orientuje się, do jakiego salonu przeniosła się Sylwia, która przez lata pracowała w NEO z ul. Grodzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś
nin4 Re: Le Premier na Wadowickiej 11.06.08, 21:37 A czy któraś z was była w Le Premier na Wadowickiej? Wybieram się w sobotę i troche mam stracha a przeszukałam już chyba całego neta i prawie nic nie ma na temat tego salonu :( Będę baaaardzo wdzięczna za wszelkie opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
anka.kh Re: Le Premier na Wadowickiej 12.06.08, 09:13 Mój chłopak był raz, ale nie był zbyt zadowolony - jest bardzo wymagający co do ścięcia... dlatego poszukuje Sylwii która pracowała w NEO, bo ścinała bardzo fajnie! Poza tym ceny są wysokie! Odpowiedz Link Zgłoś
akino-m1978 Re: Le Premier na Wadowickiej 12.06.08, 16:54 Sylwia z NEO pracuje teraz w salonie przy ul. Bogusławskiego (przecznica z Sebastiana), nieopodal urzędu paszportowego. Salon "MOLOKO". Ja tez za nia szaleję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka.kh Re: Le Premier na Wadowickiej 13.06.08, 10:20 Łooo nie wierzę, że się udało! Dzięki wielkie za namiary... Mój narzeczony ma do niej słabość heheh ale wybaczam jemu, i rozumie jednocześnie... nie ma to jak dobre ścięcie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka.kh Re: Sylwia z MOLOKO 13.06.08, 10:22 Łooo nie wierzę, że się udało! Dzięki wielkie za namiary... Mój narzeczony ma do niej słabość heheh ale wybaczam jemu, i rozumie jednocześnie... nie ma to jak dobre ścięcie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akino-m1978 Re: Le Premier na Wadowickiej 12.06.08, 16:58 dlatego poszukuje Sylwii która pracowała w NEO, bo ścinała bardzo fa > jnie! ul. Bogusławskiego salon MOLOKO - przecznica z ul. Sebastiana koło urzędu paszportowego. Na 100% - ja też do niej chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka1992 Czy iść do Michel Caruso?? 19.08.08, 18:11 Mam pytanie czy iść do Michel Caruso?? Jeżeli tak to do jakiego fryzjera!!! Pomocy!! Odpowiedz Link Zgłoś
bratek13 Re: Czy iść do Michel Caruso?? 09.09.08, 00:11 jestem ciekawa-byłaś????? Jeśli nie, to ja sugeruję Bartka:-) Pozdr-Basia Odpowiedz Link Zgłoś
akino-m1978 Re: SYLWIA z NEO poszukiwana! 12.06.08, 17:01 Salon MOLOKO ul. Bogusławskiego tel. 12 421 20 26. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
betahcg Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.06.08, 22:26 andrzej w trendy na karmelickiej! cudowny talent! Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.06.08, 23:28 zapytaj arminy, ona ma dobry oglad wirtualny. taki sam (wirtualny) ma tez w warszawie. o reszte polskiej wioski nie pytam, ale zawsze moze zostac wioskowa doradczynia do uslug roznych. oczywiscie za bezcen:))))...skarb, po prostu:))) tez chcialbym byc bez-cenny m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
20kasiulka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 14.07.08, 21:21 Ja po rożnych doświadczeniach z fryzjerami po prostu ich się boje! Kiedyś udałam się do pani Agnieszki Wójcik na os. Słoneczne 10 (to jest w środku osiedla w budynku przeczkola) zrezygnowana siadłam na fotelu i powiedziałam rupta, co chceta. Wyszłam bardziej niż zadowolona. Fryzurka była ekstra i kolor tez. Włoski super sie układały. Od 3 lat nie chodzę nigdzie indziej. Atmosfera bardzo przyjazna, (co jest ważne ja się siedzi u fryzjera 2 godz. na balejażu) a ceny jeszcze bardziej. Przy okazji robienia włosków można zrobić super paznokietki u Justynki. Niestety przez nadmiar klientów trzeba się pierw umówić. Tel. 012 643 14 53 Odpowiedz Link Zgłoś
a1216 salon Roman, Instytut Kerastase - Kraków 17.07.08, 18:38 A co sądzicie o salonie Roman w Krakowie? Jeżeli coś wiecie na temat tych salonów? Jeśli tak to piszcie. Chciałabym wybrać się do nich na diagnozę włosów i konsultację koloryzacyjną no i oczywiście skorzystać z usług. Słyszałam, że u nich jest drogo - ale moze warto. Z moimi włosami jest ciężko zrobić cokolwiek (już taki ich urok), dlatego chciałabym dostać się w ręce dobrego specjalisty. Piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
saabena Fashion Hair ul. Czereśniowa - DNO! 02.08.08, 12:49 Pani tzw. "stylistka" z tego salonu - nie potrafi zrobić nic, poza ścięciem włosów w kwadrat z grzywką. Wszystkim. Powinno wzbudzić moją czujność, kiedy zobaczyłam trzy kobiety przede mną wychodzące z takimi dziełami sztuki na głowach... Zero doradzenia, zero sztuki fryzjerskiej - dno. Pani Iwono - Noblesse Oblige - jak ktoś daje sobie miano "stylistka" na wizytówce, to to do czegoś zobowiązuje. A z pani żadna stylistka - ot, pierwsza lepsza fryzjerka z osiedlowej kanciapy. Tylko gorsza. I droższa. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Fashion Hair ul. Czereśniowa - DNO! 13.08.08, 12:34 nietstey potwierdzam, ze jeśli chodzi o dobór fryzury - to jakoś tak taśmowo im to idzie. natomiast kolor robią bardzo ładny i dobrze dobierają i to im na plus. "Robią" za dużo powiedziane - robi Ania, bo Iwona do osób z ulicy się nie zniży.....szkoda jej czasu, lepiej się pałętać po salonie czy z paznokciami sobie robić... jak przyjdzie Wiślak - to owszem, wówczas zainteresowanie klientem jest jakie powinno być, ale normalna osoba - hmmmmmm. no i fakt - ceny ciut kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka1992 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 19.08.08, 18:12 Czy iść do Michel Caruso?? Odpowiedz Link Zgłoś
stasiu177 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 27.08.08, 10:36 Nie chce tutaj robić autoreklamy, no ale cóż będzie trzeba. Jeśli komuś zależy na dobrym fryzjerze, to polecam siebie. Jeśli ktoś mnie szuka to pracuje w salonie "le premier" na ulicy wadowickiej w buma square. Wcześniej pracowałem w Expanderze na ulicy Długiej ale musiałem szybko zrezygnować. Pozadrawiam i zapraszam chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
bydek1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 05.09.08, 11:59 Poszukuje fryzjera...nie chce trafic do salonu gdzie szablonowo traktuja klienta. Prosze o wskazowki. Chodzi mi o sciecie wlosow. Przez dlugi czas mialam dobrego fryzjera...wiec nie jestem obecnie na biezaco. Odpowiedz Link Zgłoś
pocztufka fryzjernia w NH-proszę o namiar 08.09.08, 22:08 czy ktoś z klientów wspomnianej tu Fryzjerni w NH przy os. Dywizjonu może podać kontakt? dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
bydek1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 11.09.08, 15:34 Polecam salon MOLOKO. Jestem bardzo zadowolona ze sciecia. Fajna atmosfera. Zaryzykowalam i sie nie zawiodlam! Odpowiedz Link Zgłoś
gad-ula Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 09.09.08, 17:02 tak jak poprzedniczki polecam FreeStyle www.pocztapantoflowa.eu/polecam111.html Odpowiedz Link Zgłoś
bina2 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 22.09.08, 01:15 Cześć, Dobry studio fryzjerkie w Krakowie to salon Małgorzaty na urdwanowie, polecam pana Pawła, doradzi profesjonalnie i dobrze obcina. Nie jest drogo. salon ma stronke internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
terakosia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 07.10.08, 04:03 Slawkowska 4, Jacek tatomir Odpowiedz Link Zgłoś
pocztufka mega rozczarowanie-Moloko 08.10.08, 20:48 Ja tez zaryzykowałam i poszłam do Moloko. Rozczarowanie na całej linii. Niechlujne, wręcz nieudolne ścięcie, propozycja i wykonanie fryzur bez żadnej inwencji i zaangażowania, fryzjerka w ogóle nie słucha, czego się oczekuje. No i na koniec cena-niewspółmierna do jakości. Drogo. Nie polecam. Pieniądze wyrzucone w błoto. Musiałam poprawiać u innego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik1 Re: mega rozczarowanie-Moloko 12.12.08, 18:20 typowa pocztufffka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klientka3 Re: mega rozczarowanie-Moloko 28.12.08, 23:17 bardzo prosze o namiary na pana Michala , ktory pracowal w Trendy na ul.Pilotow. Z gory dziekuje za odp, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
frezja12 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 09.10.08, 20:08 Dobry zakład fryzjerski jest na Os.II Pułku 2 a szczególnie fachowcem jest właścicielka pani Magda. Fachowo strzyże, trafnie doradzi a ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
robson2002 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 10.10.08, 19:26 Witaj. Chcialbym Ci polecić tylko jedno miejsce w Krakowie. fryzjernia Szczelców 6A Czerwony Prądnik. Odpisz jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
robson2002 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 22.10.08, 17:27 Nie mozna tego opisać . Bo brakło by miejsca. Zapytaj o coS ,postarwm sie jasno odpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
mona_lizka do robson2002 - autoreklama.......błe 18.11.08, 08:12 nie masz odwagi żeby się poleci to znaczy że kiepski z ciebie fryzjer....taka autoreklama jest błe.....przynajmniej nick bys zmienil jeśli juz oszukujesz Odpowiedz Link Zgłoś
robson2002 Re: do robson2002 - autoreklama.......błe 22.01.09, 18:54 oszukuje!!!?? Ja nie jestem fryzjerem!! Prowadze restauracje i nie mozesz pisać takich rzeczy bezpodstawnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona_1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 18.10.08, 13:29 Piotr za Daviness pracuje teraz na ul. Dietla 73 w salonie Koko Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkax0 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 28.10.08, 21:03 Czy ktoś z Was wie ile kosztuje cięcie u pani Małgorzaty Babicz lub w salonie Moloko? Będę bardzo wdzięczna za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
oliz1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 29.10.08, 10:07 Oszczegam wszystkich klientów przed salonem Berendowicz@Kublin!!!! To co zostało mi z tej wizyty, to źle zafarbowane włosy, oraz zniszczone włosy ( mam dowody, gdyż byłam po porade w innym saloni i przyznali mi racje) a dodatkowo jak chciałam usługe zareklamować to obrzucili mnie błotem !!! i powiedzieli, że nie ma błędów jeśli chodzi o farbowanie. Oszczegam serio!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biowital Fryzjernia 14.05.09, 12:22 F r y z j e r n i a Właśnie jestem po wizycie we fryzjerni na Strzelców. Salon ładny, nowoczesny. Na drzwiach cennik strzyżenie od 80-120 Ja sie zdecydowałam na strzyżenie. Pal sześć myślę tę stówę. Fryzjerka super, doradziła fryzure i wszystko wyjaśniła. Potem mycie główki, jakiś balsam na głowę i siedzenie pod sauną (bez mojej prośby). Następnie strzyżenie, suszenie, prostowanie i lakierowanie. FRYZURA CUDNA.... ale przy kasie RACHUNEK 250 ZŁ!!!! Nie wiem za co, bo sie nie zapytałam (taki charakter, że sie wstydze). Pewnie za te maseczke na głowe o którą nie prosiłam, może mycie włosów i układanie po strzyżeniu też dodatkowo kosztuje.... nie wiem, nie znam sie, ale nie lubie jak mnie ktoś nabija w butelke. Odpowiedz Link Zgłoś