Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:06 a co z dopłatami do obiadów czy jeszcze wrócą ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????? gdzie w kraku najtańsze obiadki dla studentki ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Studencik :-( WSZYSTKO DROZEJE I UPADA IP: *.mt.pl / *.mt.pl 12.02.05, 19:48 Najpierw obiady zdrozaly (brak klijentow musialy upasc i zostaly zamkniete) konsekwencja tego zdrozaly akademiki (pewnie w nastepnym roku nikt nie bedzie chcial mieszkac i upadna).W sumie tak duzo osob nie straci pracy w zwiazku z zamknieciem stolowek i akademikow ale co wy zrobicie z tymi pustymi pomieszczeniami ktore sie zwolnia przeciez niektore akademiki zostalo niedawno odremontowane za ciezkie pieniadze. LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE ZANIM NIE BEDZIE ZA POZNO!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: Studenci obawiają się podwyżek opłat za miejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:37 Jako studentka wiem, że obiady to problem. Mam jednak małe ale... Stołowałam się i nadal stołuje na stołówce AGH "Krakus". Poprzednio żeby zjeść obiad musiałam za niego zapłacić 4,6 zł (dwa dania + deser) i nigdy nie byłam w stanie zjeść całości! - to były ogromne porcje, zawsze było mi bardzo głupio że około 1/3 się marnuje - zwłaszcza, że za to zapłaciłam. W tej chwili na nowych zasadach płacę dokładnie z a to co zjem - mogę kupić samą zupę za 1,50zł, naleśniki za 2,70 zł lub coś tych granicach i mnie to wystarczy. Może to jest odpowiedź, gdzie tanie obiady dla studentki - bo wiem, że dla studenta na pewno nie - cały obiad (dwa dania + deser) nie zejdzie poniżej 8 zł, a jak weźmie się schabowego lub ine mięso to mniej niż 9 - 10 zł nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ManA Wszystko na to wskazuje, że zeszłoroczna... IP: *.net.autocom.pl 20.02.05, 19:38 Wszystko na to wskazuje, że zeszłoroczna działalnośc samorządów studenckich pomoze w przywróceniu dopłat do obiadów studenckich. !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddd Re: Wszystko na to wskazuje, że zeszłoroczna... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:16 tzn co wrócą dopłaty do obiadów ???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś