Gość: trudny IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 11:55 Józiowi łapa na zgodę, bo zaraz rozejdzie sie wiadomość że konflikt tu poważny. A łapa, bo to trochę z "psia" i załatwi od łapki wszystko ;;)) trudny ale nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Łapa! 06.06.02, 11:56 Mój pies nie daje łapy z zasady, bo nie lubi. Wyraża zgodę na zgodę, jak mu dać ciasteczko z cukrem (może być kawałek placka drożdżowego, ale wtedy z kruszonką) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Łapa! IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 12:18 jottka napisał(a): > Mój pies nie daje łapy z zasady, bo nie lubi. Wyraża zgodę na zgodę, jak mu dać > > ciasteczko z cukrem (może być kawałek placka drożdżowego, ale wtedy z > kruszonką) :))) A czy to jest jamnik? Wiesz , jamniki z zasady łapy nie dają. Mówi się też, że ponieważ to niewielka wizualna róznica, nie wykonuja poleceń "leż" po poleceniu "siad". Łap nie dają , bo staraja się ukryć w ten sposób , ze to łapy krótkie;;)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Łapa! 06.06.02, 12:53 Pies jest spaniel gatunku cocker. Bydlę krnąbrne i przekupne do szpiku kości. Nie robi nic z zasady, ale może ponegocjować, jeśli widzi ciastko albo surową wołowinkę. Może być też słodkie jabłuszko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Łapa! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 12:08 Gość portalu: trudny napisał(a): > Józiowi łapa na zgodę, bo zaraz rozejdzie sie wiadomość że konflikt tu poważny. > > A łapa, bo to trochę z "psia" i załatwi od łapki wszystko > ;;)) > trudny ale nie bardzo Łapę na zgodę podaję z przyjemnością i gotów jestem nawet służyć:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Łapa! IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 12:16 Gość portalu: Joseph napisał(a): > Gość portalu: trudny napisał(a): > > > Józiowi łapa na zgodę, bo zaraz rozejdzie sie wiadomość że konflikt tu pow > ażny. > > > > A łapa, bo to trochę z "psia" i załatwi od łapki wszystko > > ;;)) > > trudny ale nie bardzo > > Łapę na zgodę podaję z przyjemnością i gotów jestem nawet służyć:-))) A jak z aportem? Myślalem o jakiejs spólce;;))) trudny > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Łapa! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 13:39 Chyba jednak wolę dawać głos (oczywiście na forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Łapa! IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 13:47 Gość portalu: Joseph napisał(a): > Chyba jednak wolę dawać głos (oczywiście na forum:-) ;)) W przypadku Forum, to bardzo poważny aport! ;))trudny ( a przez chwilę pomyślałem , że zawiódł Cię nos albo że rzuciłem za daleko i zwyczajnie nie chce Ci się tyle biegać;)) Cz myśmy kiedyś nie rozmawiali o tym że Olsza to ładna okolica:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Łapa! IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 06.06.02, 13:57 Coś tak jakby jakoś jak przez mgłę...Chyba jakieś ładnych kilkaset wątków temu nazad? Nb. dalej lubię to miejsce, a zwłaszcza widoki z okien:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Łapa! IP: *.sp / 192.168.5.* 06.06.02, 14:07 Gość portalu: Joseph napisał(a): > Coś tak jakby jakoś jak przez mgłę...Chyba jakieś ładnych kilkaset wątków temu > nazad? Nb. dalej lubię to miejsce, a zwłaszcza widoki z okien:-) To popatrz, nie tylko przez okno, ale nie dość , że miejsce ładne to jeszcze tylu madrych i jakże sympatycznych ludzi!!! I pomyśleć , że to wszystko na tej jednej maleńkiej Olszy!;)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś