Gość: marta IP: *.ghnet.pl 22.02.05, 17:15 Własciwie bardziej zależy mi, żeby był miły. Chcę zwęzić płaszcz, ale dodzwaniam sie do bardzo niegrzecznych ludzi. Najwyraźniej mam pecha. Proszę pomozcie! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: dobry i miły krawiec? 22.02.05, 17:26 bardzio ladnie i bez fochow zwezil mi kostium krawiec na ul.Getrudy tuz za ex kinem Wanda w strone Wawelu po lewej- brama z czerwonym napisem "Antyki". Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: dobry i miły krawiec? IP: *.tele2.pl 23.02.05, 09:27 Bardzo mila i sympatyczna, no i fachowa -Magda :) www.magdabojan.fr.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta mam jeszcze pytanie IP: *.ghnet.pl 24.02.05, 21:43 Bardzo dziekuje za informacje. A czy pani Magda duzo by wziela za uszycie sukienki i marynarki? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: mam jeszcze pytanie 24.02.05, 22:00 marto-na stronei magdy bojan jest mail do niej-napisz jaki typ materialu cie interesuje(lato/zima) i jaki nosisz rozmiar. Dostaneisz konkretna propozycje. Pod tym zwgledem pani Magda jest bardzo otwarta,konkretna,potrafi doradzic- o samym szyciu nic nei wiem wiec nei moge sie wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: mam jeszcze pytanie IP: *.ghnet.pl 24.02.05, 22:33 oczywiscie napisze, tylko troszke sie boje, ze jest to projektantka dla zamoznych osob, a ja raczej nie mam b duzo pieniedzy. Bardzo bym prosila chociaz o jakis przedzial cenowy. Dziekuje za pomoc! marta Odpowiedz Link Zgłoś