Dodaj do ulubionych

Krakowski kwintet zdobył II nagrodę na VII Ogól...

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.05, 09:36
Sam Dziewonski jednak nie wzial udzialu w konkursie, wyslal lepszego od siebie, a teraz sie chwali. Bardzo sprytne.
Obserwuj wątek
    • Gość: gogo Re: Krakowski kwintet zdobył II nagrodę na VII Og IP: *.mt.pl / *.mt.pl 25.02.05, 22:29
      szczera pawda. jakby gral dziewon to nie byloby 2 nagrody:)) brawo marek:)))
      • Gość: bP Re: Krakowski kwintet zdobył II nagrodę na VII Og IP: *.net.autocom.pl 26.02.05, 15:02
        Moze i sam nie gral ale cos robi by te instrumenty zaistnialy wreszcie w
        Polskiej kulturze a wy? Pozdrawiam
    • Gość: miki Re: Krakowski kwintet zdobył II nagrodę na VII Og IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:47
      II nagroda to chyba było tylko lub w aż wyróżnienie...
    • Gość: niewzruszony Re: Krakowski kwintet zdobył II nagrodę na VII Og IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.03.05, 12:09
      ...niektorym pozostaje juz tylko sie wzruszac... zal mi cie koles.
    • Gość: Marek Ciepierski Odpowiedź wzruszonemu i jego sekundantowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:29
      Drogi wzruszony (a z tego co piszą inni -Marku)! Znam Pawła Dziewońskiego wiele
      lat, znam jego zespół, bo nawet pisałem dla nich muzykę, więc mogę coś tu chyba
      wtrącić. Paweł nie wziął udziału w konkursie tylko z powodów formalnych. Skoro
      tak dobrze znasz temat, to powinieneś o tym wiedzieć. Nie wiem kim jesteś, ale
      wiem jedno: jeszcze sprytniejsze jest tchórzliwie ukrywać się za głupim
      pseudonimem w internecie, gdzie każdy dupek może napisać wszystko nie narażając
      się na to, że ktoś mu obije mordę, tak jak powinno się zrobic to Tobie. Pawłowi
      nie wypada tego pisać, jako pomówionemu, ale ja jako jego przyjaciel - mogę. I
      jeszcze rada: kiedy o tym co Ty zrobiłeś twórczego napiszą coś w jednej z
      największych polskich gazet, to idź do Dziewona i pogadaj z nim. Przedtem nie
      narażaj go na to by schylał się aż tak nisko. Pozdrawiam -
      • Gość: Lindsay Davidson Positive responses IP: *.autocom.pl 02.03.05, 00:25
        Rather than using the moment as a chance to display childish jealousies, it
        would be far more productive for all around to ask the question - how can such a
        competition be used to interest people further in brass music specifically and
        in music generally? Let the petty critic identify him/herself. Gratulacje i
        wszystkiego najlepszego. Abolish age limits in competition.
    • Gość: Znajomy Re: Krakowski kwintet zdobył II nagrodę na VII Og IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:58
      Pan Wzruszony ma chyba jakiś problem i jest mu najwyraźniej żal sukcesu
      Kwintetu, którego założycielem jest Paweł Dziewoński. Proponuję poważnie wziąć
      się do pracy i rzeczywiście pokazać na co Pana stać (zakładając, że Krytykant
      usiłuje uprawiać zawód muzyka), a nie zajmować się tego typu komentarzami,
      które są naprawdę na bardzo niskim poziomie.
      • Gość: b Re: Krakowski kwintet zdobył II nagrodę na VII Og IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:31
        A ja się cieszę z sukcesu Dziewońskiego i jego kwintetu. Co z tego, że nie grał
        w Warszawie skoro załozył ten zespół, załatwiał koncerty, odwalał czarną robotę
        z próbami etc. Zamiana jednej osoby na krótko przed konkursem nie mogła
        spowodować, ze zespół "od razu" zabrzmiał lepiej. Wzruszony reprezentuje typowy
        zaściankowy, prowincjonalny ( czyt. krakowski) rodzaj wzruszenia.Mam radę, żeby
        może lepiej zaczął leczyć swoje ( czyt. konkurencji ) KOMPLEKSY.
        • Gość: Sova Re: Krakowski kwintet zdobył II nagrodę na VII Og IP: 62.84.76.* 06.03.05, 16:15
          Ciesze sie z sukcesu kwintetu krakowskiego a jakimis komentarzami jakie
          czytalem na tutejszym forum w ogole bym sie nie przejmowal.
          Kolega Dziewonski jest waltornista ktory nie przez przypadek znalazl sie w tym
          kwintecie oraz w filharmonii, wiec darujcie sobie jakies oczernianie czlowieka
          i to jeszcze gdzies z ukrycia.Palnctwo zwykle i nic wiecej.
          Puknij sie glowe czleku.
          Pozdrawiam Krakow.

Bejrut 06.03.2005
          Michal Dudkiewicz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka