Gość: pytający IP: *.ostnet.pl 23.02.05, 18:29 Jaka to okolica? Bezpiecznie czy raczej "bez noża nie wychodź"? Bliska mi osoba sie tam przeprowadza i stąd to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakuska Re: ul. Słomiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:31 Ulica Słomiana znajduje się na osiedlu Podwawelskim - w dzień spokojnie, ale wieczorami bywa niemiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya Re: ul. Słomiana IP: *.pinnex.com.pl 24.02.05, 09:37 stanowczo odradzam samotne wieczorne spacery - calkiem niedawno napadlo mnie na tym osiedli dwoch chloptasi i wyrwalo mi torebke:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłoptaś Re: ul. Słomiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:44 no i co z tego, skoro w tej torebce nic nie było..., 12 złotych, bilet tramwajowy, chusteczki higieniczne .... Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: ul. Słomiana 24.02.05, 11:35 uwazaj chloptasiu, zapisalam sie na krav mage - palce w oczy i takie tam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłoptaś Re: ul. Słomiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:50 to super ! uwielbiam ostry sex ! Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: ul. Słomiana 24.02.05, 12:34 a z gadzetami moze byc? podaj adres to wysle do ciebie znajomych policjantow - oni maja sprzet sluzbowy, ktory moze ci sie spodobac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłoptaś Re: ul. Słomiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:59 kumple z Policji jak chcą tu juz mnie namierzyli po IP, pa, pa, pa :) Odpowiedz Link Zgłoś