Dodaj do ulubionych

A gdzie nasz prowokator z urzędu???

25.02.05, 11:21
Chory może biedaczek, albo sie doucza z metod i technik wywierania wpływu na
opinię publiczną i rozwiązywania sytuacji kryzysowych ;-)????
Bo chyba nie..., nie....skąd... TAKIEGO speca z taaaaakim IQ i
predyspozycjami do kontaktów społecznych wywalic naa zbity pysk ,
nieeeeee..to chyba jednak grypa :)
    • Gość: gre najwyraźniej ty nim jesteś IP: 212.244.43.* 25.02.05, 11:49
      skoro rozpoczynasz nowy wątek, który opiera się wyłącznie na obrażaniu innej
      osoby i nic nie wnosi do sprawy; wyżyłaś się już? ulżyło?? to won do roboty!!
      • mama.kota urażony? wrzuć na luz misiu...;) 25.02.05, 12:09
        a gdzie tu obraza??? gdzie?? toż to tęsknota i ciekawość nowych sposobów
        naszego mistrza :D
        skąd tyle agresji, misiu, że aż musiałeś sobie ulzyć odpisując ???
        szef opierdzielił?
        petentów za dużo???
        zostań swoim szefem - bedziesz miał tak jak ja luz, dobry humor, czas na
        pisanie na forum i mniej stresu...
        (o mieszkaniu na Ruczaju nie wspominająć ;)

• Gość: gre jestem tylko postronnym obserwatorem IP: 212.244.43.* 25.02.05, 12:21
          ale wiedziałem, że i ten post nie pozostanie bez odpowiedzi... twoja ironia nie
          jest jednak tak subtelna, jak mogłoby ci się zdawać... a skoro tak , to i twoje
          iq możnaby poddać w wątpliwość
          szef? piszę z domu; petenci? pracuję w kontakcie niemal wyłącznie z komputerem
          czas na forum? mam go mnóstwo, ale nie zakładam nowych wątków z...(? nudów,
          głupoty, bezmyślności - niepotrzebne skreślić)
          dobry humor? tak go wyrażasz?? może pozostań z takim humorem na "Nasz Ruczaj",
          tam zaraz twoi przyjaciele z rechotem zrozumienia poklepią cię po plecach i
          chętnie dopiszą parę złośliwości od siebie - zaraz im się lżej zrobi na sercu,
          bo znów "wykazali się w sprawie" i "pchnęli" ją do przodu przez aktywność na
          forum GW
          • Gość: cynik Re: jestem tylko postronnym obserwatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:44
            dajcie sobie spokój. jedna sie wyżywa, inny też daje w dupe. chorzy jesteście i
            tyle.
            ja sie nie dziwie ze walczą na ruczaju. nikt nie chce mieć blokow komunalnych
            obok siebie. dogadujesz kolego, to moze zaproponujesz jakąś lokalizacje obok
            siebie, co? a moze kilku żulów przygarniesz do domku swego dobroczyńco?

dajcie ludzie spokój i tyle.

uważam ze cała akcja jest słuszna. moze sama aktywnosc na forum niewiele daje,
            ale spelnia chocby role informacyjną. a stowarzyszenie działa i chyba robi coś
            by osiągnąc cel, tzn spokojne w miare życie po czasie pracy i po gonitwie za
            kasą dla zapewnienia bytu rodzinom. tyle w tym temacie.
            • przemkowa.b Re: jestem tylko postronnym obserwatorem 25.02.05, 16:02
              Zgadzam się co do słowa,ale gdyby tak było jak piszesz:
              > moze sama aktywnosc na forum niewiele daje,
              > ale spelnia chocby role informacyjną. a stowarzyszenie działa i chyba robi coś
              > by osiągnąc cel,
              to nie byłoby tylu prowokatorów podszywających się pod forumowiczów i piszących
              bzdury jak "wiemy kto".
              Ktoś czuje się zagrożony i to poważnie,dlatego cała ta akcja...:)
            • Gość: gre Re: jestem tylko postronnym obserwatorem IP: 212.244.43.* 26.02.05, 16:20
              "ta" lokalizacja jest obok mnie
    • hm_tak Re: A gdzie nasz prowokator z urzędu??? 25.02.05, 16:03
      A może ktoś zadzwoni po tłumacza? Miło się wymienia niezrozumiałe komunikaty we
      własnym gronie. To gwarantuje niezrozumienie. To może jest sposób, by się
      dowiedzieć, co - lub kogo - poeta miał na myśli?
      Bo ja - dejmy na to - nie wiem.
      • przemkowa.b Re: A gdzie nasz prowokator z urzędu??? 25.02.05, 16:21
        hm_taku,
        Powiedz czego nie wiesz? Na pewno odpowiedź zostanie ci udzielona w najbliższym
        terminie:)
        • hm_tak Re: A gdzie nasz prowokator z urzędu??? 27.02.05, 10:24
          Nie-wiem-o-kim-mowa
          • przemkowa.b Re: A gdzie nasz prowokator z urzędu??? 27.02.05, 12:33
            Chodzi o prowokatora działającego na forum Architektura i Kraków podszywającego
            się pod nicki protestujących przeciwko gettom biedy planowanym na Ruczaju...
            Można ich rozpoznać po nieortograficznym stylu,obrażaniu forumowiczu i
            zaciemnianiu prawdy o postępowaniu JW Jacka Majchrowskiego,miłościwie nam
            panującego...
            oto niektórzy z nich:
            mogw
            iinezja21 (zauważmy że przez dwa "i",cóż za przypadek:))
            ruczajka1
            aniarr
            maria waskowicz
            walo74
            tak naprawdę jest to jedna i ta sama osoba:) pisząca z tego samego ip:)
            • hm_tak Re: A gdzie nasz prowokator z urzędu??? 28.02.05, 10:43
              A-ha! Bóg zapłać.
              Rzeczywiście przewija się tu taki urbanek-podskakiewicz. Korzystając z okazji
              chciałbym zapytać obywateli Ruczaju: jaką rolę odgrywa w zażegnywaniu tego
              konfliktu prof.Zbigniew Nęcki? Czy ktoś wie?
              • tomeyk Re: A gdzie nasz prowokator z urzędu??? 02.03.05, 22:05
                Profesor Nęcki? Nie słyszałem o jego roli w tym konflikcie - chociaż może mógłby
                się zaangażować, Psychologia Stosowana będzie się chyba docelowo przenosić na
                Ruczaj.
                Swoją drogą, zwróć uwagę, jak prowokator z urzędu podszywa się pod kolejne osoby
                :) Jest coraz bardziej bezczelny, ale na szczęście również bezgranicznie głupi ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka