Dodaj do ulubionych

Tele 2-warto?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:14
Obserwuj wątek
    • zielonki Re: Tele 2-warto? 01.03.05, 20:57
      Ponoć strasznie ciężko się wypisać.
      Myślę, że niewarto dla paru hipotetycznych zł.
      • Gość: Michał Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:22
        Słyszałem dokładnie to samo. Podpisać umowę bardzo łatwo (przyjdą do Ciebie),
        ale żeby zrezygnować to już jest kłopot. Może lepiej używać połączeń przez
        internet - są tanie, a jeśli masz dobry internet to i jakość też będzie dobra.
        • Gość: e_tam_ Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 00:57
          oj nie warto!nie radze!niby pieknie ladnie na poczatku a potem problemów z połączeniami masa!I innych!
        • cristoff Re: Tele 2-warto? 02.03.05, 08:48
          Powiedzcie jak się wypisać z Tele-2?
          • Gość: telemaniak Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:28
            rezygnacja jest tylko w formie pisemnej
            www.tele2.pl
            lub na adres
            ul.Marynarska 21
            02-674 Warszawa

ps.Warto warto warto.....zawsze to tanije niz telepies.!!!!!

od wczoraj dla nowych abonentów TP mnie ma juz planu standartowego
            • Gość: magda Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:03
              maja nachalnych i bezczelnych akwizytorow, kilka dni temu byla przedstawicielka
              tej firmy u mnie w domu, nie mogla zrozumiec, ze ta usluga mnie nie interesuje,
              nie chciala wyjsc z domu i wrecz zaczela mnie obrazac,gdy chcialam zadzwonic do
              jej pracodawcy ze skarga na jej zachowanie to dostala niemal furii...
              przedstawila sie jako Bakalarska ale adresu siedziby firmy nie chciala podac;
              gdzie w Krakowie zainstalowalo sie Tele-2?
              • Gość: Nierozumiem Re: Tele 2-warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:58
                A po cóż wy ludzie wpuszczacie takich do domu???
                • Gość: Ufff Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:33
                  Ale oni włażą przez telefon też!
              • meana Re: Tele 2-warto? 03.03.05, 12:41
                U mnie też była ta Bakalarska...Coś strasznego!!!
                • Gość: piotrek Re: Tele 2-warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:03
                  Akwizytorzy tele2 to tragedia... jak widze czerwona plakietke, to nie zdaza
                  powiedziec dzien dobry bo zatrzaskuje im drzwi przed nosem. Do mnie pukaja w
                  odstepach 2,3 tygodniowych- mam ich dosc!!! Wydzwaniaja- skad maja moj numer,
                  kto im na to pozwala?? Najbardziej denewuje mnie jak dzowni telefon, a kiedy
                  podnosze sluchawke to slysze automatyczna sekretarke!!! Niech ich diabli!!!

ps:
                  Na innym forum slyszalem, ze koles ktory nie mogl sie wypisac z tele2 odpial
                  telefon od tego ich cuda co montuja w domu, i po 3 miesiacach zadzwonila babka
                  i zalatwil to z nia
    • Gość: ktos Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:58
      Ja osobiscie nie mam, ale slyszalam, ze sa z nimi kosmiczne problemy i prawda,
      ze sa bardzo nachalni, upierdliwi!!! Jak im sie mowi NIE to oni swoje
      TAK!!! "przyjde za 2 tygodnie, prosze przygotowac dow.os". Jak przykudli to
      go.....!!!
    • Gość: Włodek 1,98 Re: Tele 2-warto? IP: *.net.pl / 62.233.214.* 03.03.05, 19:11
      Moja babcia ma 90 lat i Tele-2 już trzeci raz namówiło Ją na swoje usługi a ja
      już niemam czasu i nerwów ,żeby to odkręcać.
      Oczywiście babcia wcale niechce tego Tele-2 i dwóch rachunków ale oni jakoś tak
      omotają staruszke i babcia wszystko podpisze.
      Następnym razem złapie takiego akwizytora i mu głowe do kibla włoże , a co.
    • Gość: Włodek 1,98 Re: Tele 2-warto? IP: *.net.pl / 62.233.214.* 03.03.05, 19:11
      Moja babcia ma 90 lat i Tele-2 już trzeci raz namówiło Ją na swoje usługi a ja
      już niemam czasu i nerwów ,żeby to odkręcać.
      Oczywiście babcia wcale niechce tego Tele-2 i dwóch rachunków ale oni jakoś tak
      omotają staruszke i babcia wszystko podpisze.
      Następnym razem złapie takiego akwizytora i mu głowe do kibla włoże , a co.
    • Gość: Matt Re: Tele 2-warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:55
      Moim zdaniem warto. Wychodzi znacznie taniej. A komentarze w stylu "ale potem
      trudno się wypisać" są wogóle nielogiczne. Po jaką cholere sie wypisywać skoro
      jest taniej, a jakość połączeń taka sama. Ja żadnych problemów nie mam.
      • piter_vel_pior Re: Tele 2-warto? 03.03.05, 23:11
        Oczywiscie ze warto! moje rachunki spadly o około 40zł w porównaniu z tp! teraz
        mam abonament dobry wieczór i weekend i mam gadania po uszy:)) do tego ich
        pracownicy nie kłamią, wiedzą o co chodzi i mozna sie z nimi połączyć odrazu a
        nie trzeba sluchac kretynskiej muzyczki prez 20minut jak na błekitnej linii! a
        wypisywać się nie zamierzam!
        • Gość: :-) Y Re: Tele 2-warto? IP: *.spine.pl 03.03.05, 23:38
          Mnie też nachodzą i dzwonią ... ale...dzięki za te posty... tylko brak info
          ,dlaczego ww chcą się wypisać?
          • cristoff Re: Tele 2-warto? 04.03.05, 09:56
            Chcę się wypisać,bo każdy z domowników ma komórkę z której najczęściej
            korzysta. Za rozmowy w TP płacę 25 zł, a abonamentu 45 zł.Chciałem przejść na
            jakiś pakiet socjalny,ale wtedy nie mogę mieć umowy z Tele2.Najchętniej to bym
            zrezygnował z telefonu stacjonarnego,ale często do mnie dzwonią znajomi,rodzina
            itp.
            Pzdr.Krzysiek
            • madai Re: Tele 2-warto? 04.03.05, 20:04
              warto warto. polaczenia tansze a i jakosc taka sama jak tpsa. Wg mnie tpsa
              wieksze wałki kreci!! a rezygnacja? wiecie jak jest z rezygnacjami. czy to w Tp
              czy w GSM czy gdziekolwiek ;) ale po co rezygnowac z czegos, co sie oplaca?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka