Gość: Ktosiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:14 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: Tele 2-warto? 01.03.05, 20:57 Ponoć strasznie ciężko się wypisać. Myślę, że niewarto dla paru hipotetycznych zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:22 Słyszałem dokładnie to samo. Podpisać umowę bardzo łatwo (przyjdą do Ciebie), ale żeby zrezygnować to już jest kłopot. Może lepiej używać połączeń przez internet - są tanie, a jeśli masz dobry internet to i jakość też będzie dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_tam_ Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 00:57 oj nie warto!nie radze!niby pieknie ladnie na poczatku a potem problemów z połączeniami masa!I innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemaniak Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:28 rezygnacja jest tylko w formie pisemnej www.tele2.pl lub na adres ul.Marynarska 21 02-674 Warszawa ps.Warto warto warto.....zawsze to tanije niz telepies.!!!!! od wczoraj dla nowych abonentów TP mnie ma juz planu standartowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:03 maja nachalnych i bezczelnych akwizytorow, kilka dni temu byla przedstawicielka tej firmy u mnie w domu, nie mogla zrozumiec, ze ta usluga mnie nie interesuje, nie chciala wyjsc z domu i wrecz zaczela mnie obrazac,gdy chcialam zadzwonic do jej pracodawcy ze skarga na jej zachowanie to dostala niemal furii... przedstawila sie jako Bakalarska ale adresu siedziby firmy nie chciala podac; gdzie w Krakowie zainstalowalo sie Tele-2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nierozumiem Re: Tele 2-warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:58 A po cóż wy ludzie wpuszczacie takich do domu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ufff Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:33 Ale oni włażą przez telefon też! Odpowiedz Link Zgłoś
meana Re: Tele 2-warto? 03.03.05, 12:41 U mnie też była ta Bakalarska...Coś strasznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Tele 2-warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:03 Akwizytorzy tele2 to tragedia... jak widze czerwona plakietke, to nie zdaza powiedziec dzien dobry bo zatrzaskuje im drzwi przed nosem. Do mnie pukaja w odstepach 2,3 tygodniowych- mam ich dosc!!! Wydzwaniaja- skad maja moj numer, kto im na to pozwala?? Najbardziej denewuje mnie jak dzowni telefon, a kiedy podnosze sluchawke to slysze automatyczna sekretarke!!! Niech ich diabli!!! ps: Na innym forum slyszalem, ze koles ktory nie mogl sie wypisac z tele2 odpial telefon od tego ich cuda co montuja w domu, i po 3 miesiacach zadzwonila babka i zalatwil to z nia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Tele 2-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:58 Ja osobiscie nie mam, ale slyszalam, ze sa z nimi kosmiczne problemy i prawda, ze sa bardzo nachalni, upierdliwi!!! Jak im sie mowi NIE to oni swoje TAK!!! "przyjde za 2 tygodnie, prosze przygotowac dow.os". Jak przykudli to go.....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek 1,98 Re: Tele 2-warto? IP: *.net.pl / 62.233.214.* 03.03.05, 19:11 Moja babcia ma 90 lat i Tele-2 już trzeci raz namówiło Ją na swoje usługi a ja już niemam czasu i nerwów ,żeby to odkręcać. Oczywiście babcia wcale niechce tego Tele-2 i dwóch rachunków ale oni jakoś tak omotają staruszke i babcia wszystko podpisze. Następnym razem złapie takiego akwizytora i mu głowe do kibla włoże , a co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek 1,98 Re: Tele 2-warto? IP: *.net.pl / 62.233.214.* 03.03.05, 19:11 Moja babcia ma 90 lat i Tele-2 już trzeci raz namówiło Ją na swoje usługi a ja już niemam czasu i nerwów ,żeby to odkręcać. Oczywiście babcia wcale niechce tego Tele-2 i dwóch rachunków ale oni jakoś tak omotają staruszke i babcia wszystko podpisze. Następnym razem złapie takiego akwizytora i mu głowe do kibla włoże , a co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Tele 2-warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:55 Moim zdaniem warto. Wychodzi znacznie taniej. A komentarze w stylu "ale potem trudno się wypisać" są wogóle nielogiczne. Po jaką cholere sie wypisywać skoro jest taniej, a jakość połączeń taka sama. Ja żadnych problemów nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
piter_vel_pior Re: Tele 2-warto? 03.03.05, 23:11 Oczywiscie ze warto! moje rachunki spadly o około 40zł w porównaniu z tp! teraz mam abonament dobry wieczór i weekend i mam gadania po uszy:)) do tego ich pracownicy nie kłamią, wiedzą o co chodzi i mozna sie z nimi połączyć odrazu a nie trzeba sluchac kretynskiej muzyczki prez 20minut jak na błekitnej linii! a wypisywać się nie zamierzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Y Re: Tele 2-warto? IP: *.spine.pl 03.03.05, 23:38 Mnie też nachodzą i dzwonią ... ale...dzięki za te posty... tylko brak info ,dlaczego ww chcą się wypisać? Odpowiedz Link Zgłoś
cristoff Re: Tele 2-warto? 04.03.05, 09:56 Chcę się wypisać,bo każdy z domowników ma komórkę z której najczęściej korzysta. Za rozmowy w TP płacę 25 zł, a abonamentu 45 zł.Chciałem przejść na jakiś pakiet socjalny,ale wtedy nie mogę mieć umowy z Tele2.Najchętniej to bym zrezygnował z telefonu stacjonarnego,ale często do mnie dzwonią znajomi,rodzina itp. Pzdr.Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Tele 2-warto? 04.03.05, 20:04 warto warto. polaczenia tansze a i jakosc taka sama jak tpsa. Wg mnie tpsa wieksze wałki kreci!! a rezygnacja? wiecie jak jest z rezygnacjami. czy to w Tp czy w GSM czy gdziekolwiek ;) ale po co rezygnowac z czegos, co sie oplaca? Odpowiedz Link Zgłoś