Dodaj do ulubionych

czy ktos wie cos na temat TBS Krak-System?

06.03.05, 13:08
Czy terminowo wywiazuja sie ze zobowiazan, czy oddawane bloki ne budzą
zastrzeżeń pod wzgledme technicznym? co myslicie o mieszkaniach na Fredry?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktoś Re: czy ktos wie cos na temat TBS Krak-System? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:17
      Znam bardzo dobrze Krak-System9od kilku lat) dla nich głównie buduje
      Chemobudowa zadaj konkretne pytanie. Krak-system jest deweloperem kiedyś
      BUDOWALI tbs
      • kinia111 Re: czy ktos wie cos na temat TBS Krak-System? 09.03.05, 08:11
        Interesuje mnie czy bloki są oddawane w przyrzeczonym terminie, jak jest
        skonstruowana umowa przedwstępna (czy bardzo niekorzystna dla kupującego0 , i
        czy wpłata 15.000 złotych tytułem zaliczki na mieszkanie, w sytuacji gdy dla
        miejsca inwestycji nie ma jeszcze pozwolenia budowlanego, to nie jest zbyt duże
        ryzyko?
    • Gość: Padniewski Re: czy ktos wie cos na temat TBS Krak-System? IP: *.betanet.pl 09.04.05, 17:53
      nie pchaj się w Krak-system mieszkaniec padniewskiego
      • kinia111 Re: czy ktos wie cos na temat TBS Krak-System? 11.04.05, 11:13
        a jakies problemy były? TBS Krak-system ma ciekawą ofertę na fredry , a
        powiedzenie zeby sie nie pchac, bez podania konkretów, niewiele mi pomaga
        • Gość: marian Re: czy ktos wie cos na temat TBS Krak-System? IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 20.05.05, 11:36
          mieszkam na Tomickiego (krak-system), nie znam innych tbsow, oddali dosc
          terminowo, poslizg 5 miesiecy, stan techniczny ok, sa bardzo mili przed
          podpisywaniem umowy i w trakcie, ciezko wyegzekwowac reklamacje i naprawy
          gwarancyjne, poslizgi kilkumiesieczne
          • Gość: aeniolek Re: czy ktos wie cos na temat TBS Krak-System? IP: *.autocom.pl 23.05.05, 00:13
            co to znaczy,że trudno wyegzekwować reklamacje itp??kupilam właśnie
            partycypacje na tomickiego..i na razie jestem bardzo zadowolona:) pozdrawiam!
            • zielonki Re: Urząd Miasta 23.05.05, 15:58
              W UMK jest zarejestrowane formalnie Stowarzyszenie poszkodowanych przez
              Kraksystem.
              Może coś więcej wiedzą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka