kocikk 12.03.05, 12:06 Agata Stremecka dzis - moja koleżanka z I LO :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan.kirk Re: Wreszcie ktoś z Krakowa przd komisją:) 12.03.05, 12:23 I co, wezmą ją do wojska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Wreszcie ktoś z Krakowa przd komisją:) IP: *.netcontrol.pl 12.03.05, 15:50 Widzialem, widzialem.... Tylko mnie zastanawia, jak tak od razu mozna w jej wieku zostac v-ce prezesem zarzadu takiej firmy..... Chyba "inteligęcja i oczytanie" nie wystarczy? A na koniec moze mi ktos wyjasni o czym mowila pani redaktor komentujaca na zakonczenie przesluchanie. Mowila o "spotkaniach pijarowych" Czy ma to cos wspolnego z piciem wodki? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_jagodka Pjarowskie......... 12.03.05, 17:21 .. to skrót od PR [pi-er]czyli Public Relation. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Wreszcie ktoś z Krakowa przd komisją:) 13.03.05, 01:16 Gość portalu: Andy napisał(a): > Widzialem, widzialem.... > Tylko mnie zastanawia, jak tak od razu mozna w jej wieku zostac v-ce prezesem > zarzadu takiej firmy..... czlowieku ! te wszystkie firmy, opierały się na "kontaktach" Marka Dohnala, on "załatwiał" zlecenia, no i oni "robili" te wszystkie "firmy" Dohnala mają jeden adres, jeden, telefon i fax, ta "firma" co pracowała Stremecka to kilka osób..., to wszystko wielkie machlojstwo, zreszta najlepszy dowód to fakt, że Stremecka potwierdziła, że jak tylko Dohnala zatrzymali, to :klienci" wycofali się, i cały ten "biznes" Dohnala po prostu rozsypał się..., to sa ukłądy, układziki..., to nie są normalne firmy ! Stremecka może i była jakąś "viceprezes" tylko, że firma oprócz niej zatrudniała jeszcze "Prezesa i sekretarkę, wspólną dla innych firm Dohnala... :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajek_i_inne_chlopaki Re: Wreszcie ktoś z Krakowa przd komisją:) 14.03.05, 00:43 A przepraszam czy aga stremecka to zona czy corka red stremeckiego, ktory pracowal niegdys w krakowskiej zetce a obecnie jak pamietam w pap? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wreszcie ktoś z Krakowa przd komisją:) IP: *.crowley.pl 14.03.05, 02:05 Córka. Odpowiedz Link Zgłoś
kocikk Re: Wreszcie ktoś z Krakowa przd komisją:) 14.03.05, 09:10 Żona pracuje w "FAKCIE", Agata to corka Odpowiedz Link Zgłoś