m.in 14.06.02, 14:16 Niniejszym oświadczam, że polityka dopisywania do nicka: BEZ KROPKI NA KOŃCU odniosła sukces! dzisiaj wydrukowali dobry nick. gratulacja dla GW :))) m.in Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Re: Sukces! 14.06.02, 14:36 Właśnie też to zauważyłam. A ponieważ kupuję Gazetę tylko od czasu do czasu nie wiedziałam, że to pierwszy raz. Gratuluję. Nie wiem czy bardziej Tobie czy Gazecie. A osobiście to na dopisek BEZ KROPKI NA KOŃCU nie mogłam już patrzeć, bo zawsze przypominał mi się dość nieprzyzwoity dowcip :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales Re: Sukces! 14.06.02, 14:50 Gratulka też dla Ciebie Kolego !!!! Widać, że GW czytuje nasze forum, ale nie zawsze dokładnie :( mnie też kiedyś wydrukowali, nick był OK, ale za to wycięli sobie kawałek tekstu :((((( A Twoje poszło w całości (=tak jak było na forum)??? G. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Sukces! 14.06.02, 14:56 kawałek wycięli, ale nie przekłamało tekstu = OK Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Sukces! 14.06.02, 20:03 gonzales napisał(a): > Gratulka też dla Ciebie Kolego !!!! > > Widać, że GW czytuje nasze forum, ale nie zawsze dokładnie :( > > mnie też kiedyś wydrukowali, nick był OK, ale za to wycięli sobie kawałek tekst > u > :((((( > > A Twoje poszło w całości (=tak jak było na forum)??? > > > > G. mojego kumpla kiedys zacytowali, ale wycieli brzydkie slowa... wyszedl maly belkot :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Sukces! 15.06.02, 13:13 Gratulacje!!! :))) Mnie się osatatnio nie podoba, jak oni drukują. Częśćwypowiedzi w ogóle wyciągają z kontkekstu, dają w innej kolejności, to jednak trochę wypacza sens. Odpowiedz Link Zgłoś