Dodaj do ulubionych

informatyka na Kijowskiej

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 19:43
Poradźcie mi, czy warto rozpocząć studia na informatyce?Jaki jest poziom i czy
mogę tam zacząć studia będąc półanalfabetą matematycznym?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbigniew Re: informatyka na Kijowskiej IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 22:54
      Gość portalu: jola napisał(a):

> Poradźcie mi, czy warto rozpocząć studia na informatyce?Jaki jest poziom i czy
      > mogę tam zacząć studia będąc półanalfabetą matematycznym?

A co to jest na Kijowskiej?

Informatykę znam na AGH, UJ i ostatnio PK.
      • Gość: meri Re: informatyka na Kijowskiej IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 23.06.02, 17:37
        > Gość portalu: jola napisał(a):
        >
        > > Poradźcie mi, czy warto rozpocząć studia na informatyce?Jaki jest poziom i
        > czy
        > > mogę tam zacząć studia będąc półanalfabetą matematycznym?
        z wielkim parsknieciem mowie ze mozesz sobie zaczynac..przy nieiwlekim wysilku
        z pewnoascia dorownasz reszcie geniuszy studiujacych nie tylko inf na tej uczelni
        a majacy oceny celujace niezaleznie czy jest to ekonomia prawo jezyk czy podstawy
        inforamtyki ;] mam tam kumpla i starszliwie sie obija ;PP ale prze 2 lata cwiczyl
        inf na agh wiec trudno sie dziwic ;]

• Gość: Tom Re: informatyka na Kijowskiej IP: *.arl.ostrowiec.pl 27.06.02, 14:04
      Też chcę studiować informatyke i nie mam pojęcia czy jest łatwo czy trudno ale
      składam papiery na cztery uczelnie i tylko na informatyke . Sądzę że studiować
      powinno się to co się lubi. Jeżeli pracować w HUCIE to może Metalurgia , jeżeli
      jako psychiatra , czy psycholog lub nauczyciel jakiegos konkretnego przeedmiotu
      to (...). Ja będę studiował informatyke ponieważ nie lubię pracować , a kończąc
      studia , i ucząc się "innych technik" informatyki "chapnę" troszki Billowi
      Geatsowi troszkę z konta i raczej mi się powiedzie . Myślę że wybieram dobre
      studia?
      • Gość: Zbigniew Re: informatyka na Kijowskiej IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 14:25
        Gość portalu: Tom napisał(a):

> Też chcę studiować informatyke i nie mam pojęcia czy jest łatwo czy trudno ale
        > składam papiery na cztery uczelnie i tylko na informatyke .

A na jakie?

> Sądzę że studiować
        > powinno się to co się lubi. Jeżeli pracować w HUCIE to może Metalurgia , jeżeli
        >
        > jako psychiatra , czy psycholog lub nauczyciel jakiegos konkretnego przeedmiotu
        >
        > to (...). Ja będę studiował informatyke ponieważ nie lubię pracować , a kończąc
        >
        > studia , i ucząc się "innych technik" informatyki "chapnę" troszki Billowi
        > Geatsowi troszkę z konta i raczej mi się powiedzie . Myślę że wybieram dobre
        > studia?

Po informatyce też trzeba pracować !
        Chcesz okraść Billa?
        A czy dobry kierunke dowiesz się po skończeniu 5 lat na rynku pracy to cała
        epoka. Teraz informatykom już nie jest tak dobrze jak kiedyś ale na razie nie
        jest tak źle:)
    • Gość: waldi Re: informatyka na Kijowskiej IP: *.external.hp.com 28.06.02, 11:51
      Wiadomosc z pierwszej reki:
      zestaw belfrow z AGH
      wymagania podobne
      troche lepsze warunki i sprzet
      • Gość: Zbigniew Re: informatyka na Kijowskiej IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 14:36
        Gość portalu: waldi napisał(a):

> Wiadomosc z pierwszej reki:
        > zestaw belfrow z AGH
        > wymagania podobne
        > troche lepsze warunki i sprzet

Tylko dyplom jakby trochę mniej warty :(((
        Co do wymagań to nie byłbym taki pewien znam doktorów co pracują w państwowych i
        prywatnych i wymagania różne.
        Ale jak ktoś naprawdę jest dobry to niezalężnie co kończy da sobie rade :)))
        • Gość: waldi Re: informatyka na Kijowskiej IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.06.02, 20:39
          OK nie bede polemizowal, udzielilem odpowiedzi na pytanie.
          Wymagania mysle, ze jednak podobne (sadzac po ilosci "odpadow" po pierwszym
          semestrze z grupy 38 zostalo 16, po uzupelnieniu po sesji do 24 do drugiej
          sesji przystapilo 14 )
          Jasnym jest ze ladniej wyglada dyplom z napisem AGH, UJ ale w pracy
          nawazniejsze jest to co umiesz a nauczyc sie mozna wszedzie nawet w domu z tym,
          że w domu jest trudniej i nikt Ci nie da nawet najmarniejszego dyplomu.
          Dawno minely czasy gdy dyplom wyzszej uczelni gwarantowal zatrudnienie, trzeba
          sie wykazac ze sie umie.
          Po za tym "...informatyka to tylko narzedzie trzeba umiec jeszcze cos..." ( z
          wykladu prof.Pajdy).
          Jeszcze jedno szkola daje tytul lic lub inz ( w zaleznosci od kierunku) zawsze
          mozesz zrobic sobie jescze mgr na AGH.
          Wybor nalezy do Ciebie.
          • Gość: Zbigniew Waldi IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 18:36
            Gość portalu: waldi napisał(a):

> Wybor nalezy do Ciebie.

Jeżeli to było do mnie to jakby to powiedzieć edukację skończyłem parę lat
            temu:)))

Pozdrawiam
      • niedzwiedziczka Re: informatyka na Kijowskiej 02.07.02, 15:36
        Na kijowskiej uczą belfry z AGH, tylko za większe
        pieniądze.
        • Gość: waldi Re: informatyka na Kijowskiej do Zbigniew IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 04.07.02, 23:23
          Ja też, ale postanowiłem się jeszcze troszkę poduczyć.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka