kapturak 20.03.05, 22:10 Multiplex w Krakowie. Imponujące kino. Tyle fajnych kowbojów i bajek się tam wyświetlało. Teraz z sieci Multipleksów zostało jeno Mikro. Dlaczego wyginęły takie fajne kina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewcia Re: Replay: KINO MASKOTKA czyli pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 07:47 ze starych kin jest jeszcze Sfinks na os. Górali, no i Kijów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolza13 Re: Replay: KINO MASKOTKA czyli pierwszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:25 Kijów nie jest stary, a Maskotke pamiętam, byłam tam na "101 dalmateńczykow", Boże!ale się bałam! Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: Replay: KINO MASKOTKA czyli pierwszy 21.03.05, 11:15 cieszmy sie ze zostalo choc MIKRO-osobiscie bardzo je lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adio Re: Replay: KINO MASKOTKA czyli pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:06 Maskotkę zamknęli w 1980 -tym, co to za dalmatynczyki były??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Replay: KINO MASKOTKA czyli pierwszy IP: 149.156.140.* 21.03.05, 14:57 Wymienię jeszcze inne małe kina należące do sieci kin spółdzielczych: Miniatura, Melodia,Tęcza, pozostałe nazwy uciekły mi z pamięci jak np.Kino które było na miejscu gdzie obecnie jest Teatr Stu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Replay: KINO MASKOTKA czyli pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:12 no to jeszcze dorzucę z istniejacyxh Wrzos, a ztych co już nie ma: Wisła- chodziałam tam z Tata na poranki filmowe, Młoda Gwardia przy Lubicz Odpowiedz Link Zgłoś