Dodaj do ulubionych

Najłatwiejszy kierunek studiów KR(dostać&studiować

IP: *.telnet.krakow.pl 21.03.05, 14:40
Jaki jest najłatwiejszy do dostania się kierunek studiów w Krakowie?

Konkursy świadectw, lub proste egzaminy, rozmowy kwalifikacyjne itp.

Chodzi mi o przedłużenie, formalne, statusu studenta.
Jeśli ktoś ma pomysł - z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiola Re: Najłatwiejszy kierunek studiów KR(dostać&stud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:43
      jeśli chodzi o zaoczne, proponuje ci UJ - Filozofia,

skłądasz papiery, przyjmuja wg kolejności,
      teoretycznie I semestr 1500 zł (ale nigdzie taniej nie znajdziesz),

no, a prestiż UJ - JEST !

:)
    • Gość: Piotr S Re: Najłatwiejszy kierunek dziennych studiów KR IP: *.telnet.krakow.pl 21.03.05, 14:50
      Ale mi chodzi o dzienne
      :)
      • Gość: arsek Re: Najłatwiejszy kierunek dziennych studiów KR IP: 193.193.85.* 21.03.05, 15:16
        proponuję dzienne kierunek biologia na AP - konkurs świadectw ( oceny z
        biologii, chemii i języka. Powodzenia
      • Gość: tejka Re: Najłatwiejszy kierunek dziennych studiów KR IP: *.autocom.pl 21.03.05, 22:28
        spoko jest tez bibliotekoznawstwo - konkurs swiadectw a studia mo|na skonczyc i
        nawet tego nie zauwazyc :)
        • Gość: m Re: Najłatwiejszy kierunek dziennych studiów KR IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.03.05, 12:20
          Problem z konkursem swiadectw polega na tym, ze zeby sie z niego dostac trzeba miec minimum 5.0
        • Gość: erykka Re: Najłatwiejszy kierunek dziennych studiów KR IP: 213.199.198.* 19.04.05, 21:44
          To sobie studiuj...jestem pewna ze po semestrze byś zwątpiła...chory stereotyp,
          który nie ma nic wspólnego z prawda...
    • Gość: aniolek Re: Najłatwiejszy kierunek studiów KR(dostać&stud IP: 195.150.224.* 21.03.05, 20:33
      fizyka na UJ jesli masz jakiekolwiek pojecie o matmie i fizyce i troche
      szczecia to siedotaniesz a i klimat an uczelni jest spoko masz test z mat i fiz
      8o pytan od okolo 30 zdajesz nie ma wala zeby sie nie dostac 0.33 ooby na
      miejsce powodzenia
      • Gość: rasta Re: Najłatwiejszy kierunek studiów KR(dostać&stud IP: *.ar.krakow.pl 21.03.05, 23:45
        subcio dzieki za info. rozumiem ze jedyne kryterium to zdany exam na mniej niz 50%??
        • Gość: Piotr S Re: Kryterium IP: *.telnet.krakow.pl 22.03.05, 06:37
          Nie ma żadnego kryterium, oprócz Waszego, subiektywnego, odczucia, lub może wiedzy, gdzie się najłatwiej dostać w KRK na studia DZIENNE.
          Dzienna filozofia UJ to 4-5 osób na miejsce, więc odpada.

Szukam raczej kierunków o,ooo1 na miejsce do 2 osób na miejsce,
          to mogę uznać za łatwe.

Rozmowa kwalifikacyjna, konkurs świadectw, testy - to bez znaczenia.
          • Gość: studentka.... Re: Kryterium IP: 85.128.124.* 22.03.05, 15:04
            jest jeszcze coś takiego jak inżynieria materiałowa i odlewnictwo na AGH tylko
            czy po tym cos jest? na niektore techniczne latwo sie dostac, ale ciezej
            utrzymac...
            • salamanka77 Re: Kryterium 14.05.05, 22:11
              tylko, że niema takiego kierunku jak Inżynieria materiałowa i odlewnictwo na
              AGH :)) A jeśli chodzi Ci o samą INŻYNIERIĘ materiałową to takie kierunki są na
              wydziałach Metalurgia i Inż MAteriałowa (ja to kończyłam i to nieprawda że tak
              lajtowo się tam dostć i że się nic z tego nie ma - bo ja hehehe mam niczego
              sobie pracę i właśnie po tym kierunku) albo Inż Materiałowa i ceramika...
              • Gość: bbtsiak Re: Kryterium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:49
                A co powiecie o awf krakow: turystyka i ap-wychowanie fizyczne i obronne??
                Jakie są wymogi, czy trudno jest sie dostać bo na awf słyszałem, że tak.
                Pozdrowki dla studentow z K-kowa
                • Gość: Nay Re: Kryterium IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:51
                  Piotrzz S ile masz lat?i czy obecnie juz pracujesz?
    • Gość: Adam Re: Najłatwiejszy kierunek studiów KR(dostać&stud IP: 62.121.132.* 05.07.05, 00:20
      Cały AGH poza wydziałami EAIE i Matematyki stos jest troche ch.. albo bardzo
      ch.....
      Są wydziały takie jak metale nieżelazne, odlew, ceramika, metalurgia, paliw i
      energi z których wylecieć jest praktycznie niemozliwoscią. Trzeba by nie chodzić
      wogóle na ćwiczenia to moze. Generalnie mówi sie, żeby wylecieć z tych wydziałów
      to najpierw ci musza wystawić akt zgonu i dopiero wtedy cię skreslaja z listy
      lol, lol2. Wiem bo studiuje na jednym z tych wspaniałych wydziałów. Zaraz odezwa
      sie zapewne specjaliści, którzy stwierdza, że jest ciezko, ale przewaznie maja
      IQ ponizej 80 lol2. Wdg mojej sister to na ksw jest bardzo cieżko. :D Prawda
      jest taka, że mało kto ma odwage powiedziec sobie ..."stary jestes na ch..
      studiach", wolą wmawiać sobie, że nie wiadomo gdzie studiują. Jakoś dziwnie nie
      zastanawia ich jak to jest: nic nie umiałem i zaliczyłem. Nie przyjdzie im na
      mysl ze poprostu wykładowca puszcza wszystkich, bo jak by egzaminował jak trzeba
      to by nikt nie zdał i sam by stracił robote, bo nie miał by kogo uczyć. papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka