Dodaj do ulubionych

szukam męża

• stoik1 a co do tematu... 08.04.05, 23:39
      powodzenia - z całego serca
    • Gość: Ewa Re: szukam męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:42
      cytowalam autora :)
    • Gość: Ka Re: szukam męża IP: *.kim.pl / *.kim.pl 11.04.05, 17:15
      I jak poszukiwania?
    • Gość: tez szukajaca Re: szukam męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:14
      Ciezko o chlopa czy to w necie czy w realu. Oj ciezko.
      • mrug Re: szukam męża 11.04.05, 19:20
        Chłopy sobie nie rosną, ot tak, dziko.
        Chłopa trzeba sobie WYHODOWAĆ!
    • Gość: chlop Re: szukam męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 20:48
      Tak jak Ciebie Mrug?
      • mrug Re: szukam męża 12.04.05, 22:30
        Ja jestem dzika sadzonka.
        Szlachetna i mocno wydajna.
        Ale takie żadko się zdarzają.
    • sarenka26 Ja też szukam męża! 11.04.05, 21:45
      Najpeliej od zaraz :))))
      • Gość: Waldi Re: Ja też szukam męża! IP: *.chello.pl 11.04.05, 22:10
        Do Ewy.
        Dobra spełniam wszystkie postawione warunki z drobna modyfikacją mam 32 lata.
        Ale jak już tu wspomniano, nic za darmo też mam swoje warunki. Przykładowo
        charakter mojej pracy, powoduje że czasami znikam z domu na kilka dni. Niestety
        większość Pań, odbiera to jako "skok w bok" ( pewnie pod wpływem głupawych
        seriali tasiemcowych). Z pracy nie zrezygnuje ( za dobrze płacą). Czasami
        siedzę przed klawiatura godzinami i klepie takie dziwne rzeczy, które
        przecietnemu człowiekowi nie kojarzą się z niczym normalnym i wówczas bez
        siekiery nie podchodż ( formalnie nazywa się to pisaniem kodu żródłowego).
        Zrobię, bo lubię, sniadanie do łóżka, ale potrafię wypić trzy kawy poczynając
        od 20:00. Mój telefon to rzecz święta czasami dzwoni o "dziwnych" porach. No
        dobra teraz poproszę o krótką prezentację drugą stronę.
        • Gość: Ewa Re: Ja też szukam męża! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:49
          Waldi!A jak "znikasz na kilka dni", to informujesz wczeniej o tym? No coz, ja
          przychodze do domu tylko spac. Wychodze wczesnie, jakies zajecia, praca, wracam
          pozno, ide spac, wstaje rano...sniadanie podane do lozka chetnie zjem...:)
          pozdrawiam
          Ewa
          • Gość: doświadczony do Waldiego i Ewy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.05, 10:12
            nawet nie próbujcie się wiązać, dzieci z takiego związku to nasi dziesiejsi
            blockersi. A najlepiej zmieńcie pracę. Waldi to do Ciebie - kasa jest cholernie
            potrzebna ale mając 32 lata i prawie żadnej perspektywy na ożenek zaczynasz z
            desperacji popełniać błędy. Przejdź na islam i ożeń się z komórką i klawiaturą.
            Do Ewy! Zapomnij o domu, zamieszkaj w hotelu. Tam śniadania do łóżka to
            codzienność.
            Małżeństwo nie sztuka zawrzeć, sztuka w nim wytrwać!!!
            • Gość: Ewa Re: do Waldiego i Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:06
              A czy ja powiedzialam, ze jak juz wyjde za maz, to nie poswiece swojego czasu
              mezowi i rodzinie? Wrecz przeciwnie bardzo chetnie zrezygnuje z pracy i zajme
              sie wychowaniem dzieci!
              • Gość: Waldi Re: do Waldiego i Ewy IP: *.chello.pl 12.04.05, 22:56
                Sorry że dopiero teraz....
                Ok nie zawracaj sobie wiecej mną głowy, jesteś ok ale.... ja juz jestem zonaty.
                Bye bye
        • Gość: abc Re: Ja też szukam męża! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:50
          Waldi, a kochanki nie szukasz? :)) Bo jak dla mnie byłbyś ideałem.
          • Gość: nie_waldi Re: Ja tez szukam meza! IP: *.arbornet.org 26.04.05, 11:42
            Wiesz abc, ja mam podobne warunki pracy jak Waldi z tym ze jak znikam z domu to na
            kilka miesiecy a nie dni. I szukam kochanki, ale nie tylko dla siebie, ale tez
            dla mojej zony. Jak wpadniesz jeszcze to napisz czy Ci to odpowiada. Pozdrawiam
            • Gość: Ewa Re: Ja tez szukam meza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:03
              nie!!!!
    • Gość: jeleń na rykowisku Re: szukam męża IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 12.04.05, 01:06
      Ja też się zgłaszam.
      Info na stronie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=22615131
      Tam też adresik.
    • Gość: mąż Ewa, przestań! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:18
      Wszyscy muszą o tym wiedzieć?!
      • Gość: Ewa Re: Ewa, przestań! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:30
        nie znam tego pana!
        • Gość: mąż Ewuniu, jak możesz?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:43
          Wystarczy, że dwa lata temu wyszedłem po fajki i już się mnie wypierasz? Nie
          pamiętasz, jak nam było ze sobą dobrze, zapomniałaś nawet te nasze doroczne
          wczasy w Ciechocinku?! Nie wierzę! A jeżeli nawet, to po co mnie tak szukasz i
          robisz raban na cały Kraków?
          • Gość: Ewa Re: Ewuniu, jak możesz?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:54
            Odpowiedzialny, wierzacy...?!!!
            • Gość: Śruba Re: Ewuniu, jak możesz?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:26
              Uważasz, że to wykluczone? Jeśli tak to ja uważam, że jesteś w błędzie.
              Ewuniu! Sorry, ale jestem za stary... ;(
    • Gość: Karol Re: szukam męża IP: *.kim.pl / *.kim.pl 14.04.05, 16:15
      Przecież to jest moja żona!
    • Gość: Ewa Re: szukam męża IP: *.bydgoska.ds.uj.edu.pl / *.bydgoska.krakow.pl 15.04.05, 19:57
      Ustalmy coś-nie mam męża i nigdy nie miałam. Ogłoszenie nadal aktualne ;)
      • Gość: adrian Re: szukam męża IP: *.autocom.pl 25.04.05, 16:57
        Witaj.
        Juzz myslalem ze nie znajde Ciebie...

adriankrakow@interia.pl
        • Gość: Ewa Re: szukam męża IP: *.enarxe.pnet.com.pl 25.04.05, 19:27
          ?
    • fajnaret Re: szukam męża 17.04.05, 15:59
      Ale wymagania!!! Ciekawe ile Pani ma lat i co pani soą repreaentuje? A może
      wybierała przebierała a teraz płacze nad swoja samotnościa. A moze tak by
      klasztor co??? Bo po 25 roku zycia to porzadnego juz b. trudno znależc same
      odpady. Moi dobrzy serdeczni przyjaciele uważaja ze porządny towar zawsze
      znajdzie zbywcę tylko lipa pozostaje bez nabywcy. Cos w tym jest
      • Gość: Ewa Re: szukam męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:21
        No coz nie uwazam sie za "towar", ani nie zwyklam w ten sposob traktowac
        innych. Zeby isc do klasztoru trzeba miec powolanie. A co "soba reprezentuje"
        moze stwierdzic potencjalny kandydat.
    • the.songless.bird Re: szukam męża 17.04.05, 16:48
      Tu masz prawdziwego twardziela...
      www.prawdziwy-mezczyzna.prv.pl/
      • Gość: Kasik Re: szukam męża IP: *.enarxe.pnet.com.pl 18.04.05, 18:51
        Fajna strona, jestem poruszony:)
      • Gość: Ewa Re: szukam męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:48
        Tacy sa prawdziwi mezczyzni?
        • pinkpanther Re: szukam męża 20.04.05, 22:56
          mówiłam że nie znajdziesz
          • charmonia rzecz o miłości 21.04.05, 12:18
            licytujecie się wartościami materialnymi i powierzchownością, a przecież miłość
            jest porozumieniem dusz i tylko takie małżeństwo ma sens; lepiej być samotnym
            niż związać się z kimś dla pieniędzy/ statusu/ urody czy innego banału. Ewcia,
            szukaj miłości, a nie męża.
            • anisua do Ewy;) 21.04.05, 12:34
              i jak idą poszukiwania???
              nadal szukasz?

jakieś efekty?;))
            • Gość: Ewa Re: rzecz o miłości IP: *.enarxe.pnet.com.pl 25.04.05, 16:43
              a kto powiedział, że chcę "związać się z kimś dla pieniędzy/ statusu/ urody czy
              innego banału" chyba charmonia nie czytała od początku :)
    • Gość: rycho Re: szukam męża IP: 62.111.149.* 21.04.05, 12:39
      Myślę, że szukanie męża przez net to nienajlepszy pomysł. Sam próbowałem kiedyś
      poznać kogoś w ten sposób i do bani. Blondyki które poznawałem nie były
      blondynkami, etc... Żonę poznałem przypadkowo, zakochałem się i jest COOL. Nie
      ma wyjścia po prostu trzeba czekać.
      Życzę powodzenia!!!!
    • znaczyja Re: szukam męża 21.04.05, 13:45
      mam ladny, zielony i bardzo przytulny namiot. Ogrzewany ekologiczne,
      lokalizacja zmienna. Oczekuje propozycji.
      • the.songless.bird Re: szukam męża 21.04.05, 15:11
        Ja mam materac i ponton.Może się spikniemy?
        • znaczyja Re: szukam męża 21.04.05, 16:09
          Kontiki? ;) To nawet dobrze, nie musialbym nosic gniazdka na plecach.
          • the.songless.bird Re: szukam męża 21.04.05, 16:12
            Fakt.Popłynąłby z nurtem rzeki(bo z prześcieradła byłby żagiel)...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka