Gość: Obserwator IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.04.05, 08:50 www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2005040520 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: Do refleksji IP: *.teleton.pl 05.04.05, 09:02 Smutne ale prawdziwe. Zawodził mnie wielokrotnie ale ostatnie zachowanie spowodowało że straciłam resztkę sympatii dla Jego osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Do refleksji IP: *.chello.pl 05.04.05, 09:21 ...długoletnim współpracownikiem tego "lichego pisma" był przecież Karol Wojtyła... jak z ust Prymasa mogły popłynąć takie słowa... brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Komunistyczne judzenie IP: *.crowley.pl 05.04.05, 09:44 Dajecie się nabierać bolszewickim agitatorom. Instytucje kościelne nie aktualizują stron internetowych bo nie ma kto tego robić, nie ma sztabu fachowców. To nie są portale. Poza tym zajmują się modlitwą a nie zabawą w to, która strona www ma więcej tekstów o Papieżu. Nie pamiętacie już o tym co Trybuna pisała niedawno o Ojcu Świętym? Zostali nawet skazani wyrokiem sądu za jego obrazę. A teraz judzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te.monk Panta rhei IP: 216.127.82.* 05.04.05, 10:13 Jedynie "Trybuna Ludu" wciąż taka sama. Gość portalu: lilka napisała: > ...długoletnim współpracownikiem tego "lichego pisma" był przecież Karol > Wojtyła... To tylko świadczy o tym, że nawet najlepsze pismo można zepsuć. > jak z ust Prymasa mogły popłynąć takie słowa... A jak z ust Bonieckiego mogły popłynąć w tej chwili jakiekolwiek oskarżenia? Nie mógł z tym zaczekać? Swoimi posunięciami "Tygodnik Powszechny" przestał mieć prawo do krytykowania "polskiego piekła", bo sam bierze udział w jego rozpętywaniu. To zresztą drugi przykład z ostatnich miesięcy, że katolewica nie potrafi uszanować zmarłego, wszczynając wokół smutnej okoliczności kolejną karczemną pyskówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do refleksji IP: *.autocom.pl 05.04.05, 09:31 Krótka reflesja dotycząca ostatnich słów z artykułu "O wiele bardziej wysilił się prezydent Aleksander Kwaśniewski, który przez kilkanaście minut wygłaszał swoje wystąpienie. Dłuższe od kościelnego oświadczenie wydał nawet prawosławny metropolita warszawski i całej Polski Sawa." - czyli rozumiem im dłuższe tym lepsze? A gdzie znaczenie słów? A gdzie szczerość wypowiedzi? Prawdziwy żal? Mówić byle co byle długo? O to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek więc lewica tez przezywa refleksje IP: 62.121.129.* 05.04.05, 09:37 nad prtoblemami małostkowości człowieczej w zwiazku z odejsciem Wielkiego Człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś