Gość: Michal IP: *.skane.se 24.06.02, 05:11 Bracia Zewlakowie.Zdjecia w Cosmpolitan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PROKOCIM Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.client.attbi.com 24.06.02, 05:13 Gość portalu: Michal napisał(a): > Bracia Zewlakowie.Zdjecia w Cosmpolitan. Ale oni maja zony. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.skane.se 24.06.02, 05:17 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: Michal napisał(a): > > > Bracia Zewlakowie.Zdjecia w Cosmpolitan. > > Ale oni maja zony. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr NIE MAJA............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.client.attbi.com 24.06.02, 05:18 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > Gość portalu: Michal napisał(a): > > > > > Bracia Zewlakowie.Zdjecia w Cosmpolitan. > > > > Ale oni maja zony. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr > > > NIE MAJA............. Ja tez nie mam. I nie pedale sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.skane.se 24.06.02, 05:35 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > Gość portalu: Michal napisał(a): > > > > > > > Bracia Zewlakowie.Zdjecia w Cosmpolitan. > > > > > > Ale oni maja zony. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr > > > > > > NIE MAJA............. > > Ja tez nie mam. I nie pedale sie. CO ty tam robisz prywatnie tego nie wiem i nie chce wiedziec. Ale , ze zadna kobieta cie nie chce to rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE 24.06.02, 14:44 maja zony i dzieci. ich szczescie. hehehe siedzisz tu po nocy, zeby nikt cie nie wygonil i sie naciales na Rafala, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulcia7 Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 14:58 Radek Majdan - od kiedy ma długie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.sp / 192.168.5.* 24.06.02, 15:03 I jeszcze ten Radek dość nawet gra... A to zainteresowanie piłką to u Ciebie poprzez urodziwość golkipera czy tak zwyczajnie. Jak to dziewczyna... trudny;-) Dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE 24.06.02, 15:05 Gość portalu: anulcia7 napisał(a): > Radek Majdan - od kiedy ma długie włosy. no tak, w Szczecinie to chyba jakas histeria na jego punkcie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ni@ Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.bci.net.pl 24.06.02, 15:07 DUDEK JUREK !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.sp / 192.168.5.* 24.06.02, 15:12 Gość portalu: @ni@ napisał(a): > DUDEK JUREK !!!!!!! Ale On ma krótkie włosy I brak mu "dudkowych" piórek... łatwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.swipnet.se 24.06.02, 21:36 Niektorzy twierdza, ze najprzystojniejszy jest Swierczewski.Szkoda tylko, ze nie rozbiera sie w zadnym pismie ilustrowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL MIKOLAJ I COSMOPOLITAN IP: *.swipnet.se 25.06.02, 00:07 Napisz czy ogladales juz zdjecia braci pilkarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: trzymajcie mnie... 25.06.02, 00:19 Mikolaj trzymam Ci mocno i przciagam do siebie:). Nie lap cisnienia radze Ci. Michal sie z Toba droczy, a Ty sie tak latwo dajesz. A gdzies w necie mozna zobaczyc tych pilkarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: trzymajcie mnie... 25.06.02, 00:25 muzaaa napisał(a): > Mikolaj trzymam Ci mocno i przciagam do siebie:). siuper :D Nie lap cisnienia radze Ci. > Michal sie z Toba droczy, a Ty sie tak latwo dajesz. bo on mi dziala na nerwy!!! > A gdzies w necie mozna zobaczyc tych pilkarzy? np tutaj: www.pilkanozna.pl/reprezentacja/kadra.php klikasz na nazwisko i widzisz facjate :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: trzymajcie mnie... 25.06.02, 09:38 Mikołaju, w Cosmo to nie facjaty oni pokazali.... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: trzymajcie mnie... 25.06.02, 10:12 kathy38 napisał(a): > Mikołaju, w Cosmo to nie facjaty oni pokazali.... hehe, ale jakos ich poznal, no nie? chyba po twarzach, nie po podpisach, bo z czytaniem u niego kiepsko :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking1 Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 00:14 Buncol!!! To jest gość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 00:21 buncol jest gość jak puści bąka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NAJPRZYSTOJNIEJSI POLSCY PILKARZE IP: *.swipnet.se 25.06.02, 09:27 Nie chce robic reklamy, ale tygodnik ze zdjeciami naszych rozneglizowanych pilkarzy zostal juz wykupiony. Jedyna nadzieja, ze G.W. wyda nadzwyczajny dodatek z tymi przystojniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulcia7 Re: A co z żonami piłkarzy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 10:25 A żony - polecam Twój Styl z czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: A co z żonami piłkarzy IP: *.swipnet.se 25.06.02, 11:49 Gość portalu: anulcia7 napisał(a): > A żony - polecam Twój Styl z czerwca. Podobno z zonami maja sie rozwiesc.Prokocim nigdy nie mial zony. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 MICHAL!!! 25.06.02, 22:41 Szkoda, że Cię nie ma w Polsce. W TV leci reklama Plusa, na pewno by Ci się spodobała. Zwłaszcza jeden jej fragment... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: MICHAL!!! IP: *.swipnet.se 26.06.02, 17:50 kathy38 napisał(a): > Szkoda, że Cię nie ma w Polsce. W TV leci reklama Plusa, na pewno by Ci się > spodobała. Zwłaszcza jeden jej fragment... Jezeli jest to reklama z ktoryms pilkarzy to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: MICHAL!!! IP: *.swipnet.se 28.06.02, 19:27 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > kathy38 napisał(a): > > > Szkoda, że Cię nie ma w Polsce. W TV leci reklama Plusa, na pewno by Ci si > ę > > spodobała. Zwłaszcza jeden jej fragment... > > Jezeli jest to reklama z ktoryms pilkarzy to ok. > > Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MICHAL!!! 29.06.02, 12:40 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > kathy38 napisał(a): > > > > > Szkoda, że Cię nie ma w Polsce. W TV leci reklama Plusa, na pewno by > Ci si > > ę > > > spodobała. Zwłaszcza jeden jej fragment... > > > > Jezeli jest to reklama z ktoryms pilkarzy to ok. > > > > > no tak, zalozyl yntelygent watek i bedzie go odswierzal do lutego... Odpowiedz Link Zgłoś