sherlock_holmes 10.04.05, 10:45 Na stonie Automobila czeka nowa zagadka: www.automobil.za.pl/index.php A oprócz tego trochę nowości od Wowo: www.automobil.za.pl/index.php?kid=61&full=yes I od Lexusa: www.automobil.za.pl/index.php?kid=62&full=yes Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: Nowa zagadka 10.04.05, 11:03 Jeszcze raz link do zagadki - dodałem więcej zdjęć, coby łątwiej było :P www.automobil.za.pl/index.php?kid=63&full=yes Odpowiedz Link
tomek854 Re: Nowa zagadka 10.04.05, 14:53 Zagadka: coś mi się telepie, że miano wskrzesić markę trabant jako producenta specjalnych wozów na taksówki... Bylo to takie kanciaste, ale czy to to, to nei dam głowy. :/ Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nowa zagadka 10.04.05, 16:11 Nie jest to Trabant - i nawet nie jesteś blisko :P Dla ułatwienia podam, że marka tej taksówki absolutnie nie kojarzy się z taksówkami :) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Nowa zagadka 10.04.05, 18:06 Kurcze, znalazlem stronke, z ktorej Ty chyba czerpiesz te wszystkie zagadki, albo na ktorej one wszystkie sa, ale sie ladowala strasznie dlugo, a potem mi Ula wylaczyla. Juz mi sie nie chce drugi raz tam zagladac, poczekam az inni zgadna :) Ale kopalnia zagadek istna to to jest ;-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nowa zagadka 10.04.05, 21:01 widzisz, problem polega na tym, że ja te zagadki czerpię ...z głowy :) Tak po prostu - np. idąc spać czy pod prysznicem nagle przychodzi mi do glowy jakiś samochód - szukam jego fotek w necie i wrzucam :) Już mam dwa kolejne samochody do odgadnięcia :) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Nowa zagadka 10.04.05, 14:57 Ford Puma - odpust na maxa. Lexusie, czy ty masz ten warsztat gdzieś na kamczatce, że te wszystkie samochody zanim do Ciebie dojadą to są takie brudne? =] Odpowiedz Link
rapid130 Re: Nowa zagadka 11.04.05, 17:41 Skojarzyło mi się to to jako wprawka, którego z włoskich stylistów, gdzieś z lat 70. Bertone? Nie... Pininfarina? Nie... Italdesign? Tak!!! I ten dziób coś taki trącący Alfą Romeo. Hmmmm...... Bingo! Alfa Romeo New Yorker. Concept-car z 1976 r. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nowa zagadka 11.04.05, 17:47 Brawo :) Ciekawe jak sobie poradzicie z kolejną zagadką -jeszcze dzisiaj będzie na stronie - oczywioście zamieszczę odpowiedni link PS. Cirekawe czemu to akurat Alfa Romeo - która w końcu nie ma wielkich tradycji "taksówkarskich". Co innego np. Mercedes :) Odpowiedz Link
typson Re: Nowa zagadka 11.04.05, 17:50 kurne, dalbys cos prostego, np. jakas fabia, ja tez chce czasem wygrac Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nowa zagadka 11.04.05, 18:40 Typsonie, specjalnie dla Ciebie wyjątkowo prosta zagadka :P www.automobil.za.pl/index.php?kid=64&full=yes Odpowiedz Link