Gość: trudny IP: *.sp / 192.168.5.* 25.06.02, 12:58 Czy można zwariować na chwile? Na czas jakiś? Na jakimś punkcie, na jakimś tle, na punkcie kogoś...??? Jak to jest z takim okresowym szaleństwem. Czy ono jest potrzebne? Komu najbardziej? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anulcia7 Re: Oszaleć IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 13:31 Szaleństwo jak najbardziej wskazane bez względu czy na punkcie kogoś, czy czegoś. To siła napędowa wielu działań. To także często inspiracja. Być inspirowanym to cudowny stan ale zawsze trwa krótko. Szaleć zawsze mozna dłużej. Wolę szaleć alebo oszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Oszaleć IP: *.sp / 192.168.5.* 25.06.02, 13:34 Krótko to jeszcze nie za krótko. I jeśli coś jest tak dobre to można repetowac. Powtórzenie na życzenie...Też lubię i też uważam że nie ma chlodnych inspiracji. Nawet te dramatyczne sa szalone i gorące... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulcia7 Re: Oszaleć IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 13:43 Nie ważne jest, że krótko, ważne że treściwie. Wybieram bardzo krótko i bardzo treściwie - intensywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Zwariować...!!! 25.06.02, 20:39 Gość portalu: trudny napisał(a): > Czy można zwariować na chwile? Na czas jakiś? Na jakimś punkcie, na jakimś tle, Zadajmy też pytanie, na ilu tłach można zwariować równocześnie? Moja odpowiedź nie będzie skomplikowana. Najlepiej pojedynczo, tak sądzę, bo gdy tła się mieszają, mogą się pomieszać i zwariowania, a chyba nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maagi6 Re: Zwariować...!!! 26.06.02, 12:33 Tak, tak trzeba wariowac- tylko oczywiscie nie wszystko jedno na jakim punkcie. Takie "dobre" wariacje prowoduja, ze jestesmy i czujemy sie wspaniale.One przeciez inspiruja do tworzenia dalszych nowych i cudownch wariacji - a przeciez o co w tym zyciu chodzi!!!! Pozdrawiam wszystkich "zwarjowanych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knorr Re: Zwariować...!!! IP: *.sp / 192.168.5.* 26.06.02, 12:42 Na punkcie Maggi mógłbym zwariować , a na Twoim Maagi może Knoor... ;-)Knorr Odpowiedz Link Zgłoś
maagi6 Re: Zwariować...!!! 26.06.02, 12:47 Byc moze, ale "wszyslko jest mozliwe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knorr Przepraszam!!! IP: *.sp / 192.168.5.* 26.06.02, 12:53 maagi6 napisał(a): > Byc moze, ale "wszyslko jest mozliwe" Wiesz co MAAGI, ja jestem skończona świnia że nie spojrzałem na tę zabawę literową wcześniej . To uwierz , nieopatrznie a nie ze świadomością. Dopiero teraz zwróciłem uwagę , ze brzmienie tej literowej zabawy nie jest najciekawsze. Napisałem jednak oficjalnie to i OFICJALNIE PRZEPRASZAM!!! Niby KNORR , a naprawdę trudny ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś