Gość: jana IP: *.kv.net.pl 04.05.05, 21:10 Gdzie w Krakowie moge zrobić echo serca i ile to może kosztować. Prosze pomożcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: echo serca - pomożcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:39 wiem na pewno, że robią w scanmedzie na Wrocławskiej. B. miła pani kardiolog i krótkie terminy. Ja nie czekałm wcale. no ale dośc drogo kosztowało; z tym że z tego co się orientowałam to wszędzie podobne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: echo serca - pomożcie IP: *.kv.net.pl 04.05.05, 21:55 Dzieki ale może znasz telefo i dokladną cenę Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: echo serca - pomożcie 04.05.05, 21:58 W każdej większej przychodni ( chocby na szwedzkiej ) i w szpitalach.. choćby w Janie Pawle II Ceny zalezne od aparatu i badajacego od 70 do ok. 100 zl. Zalezy czego szukasz , jesli to badanie w chorobie wieńcowej czy nadciśnieniu -zwykly sprzet i w miare dobry badający wystarczy , jesli to cos bardziej skomplikowanego to warto zainwestowac w miejsce z dobrym aparatem i dobrym badającym Kopiuję swoją wypowiedż z forum zdrowie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś