girl32 10.05.07, 18:13 Kochaj mnie, kochaj mnie Kochaj mnie nieprzytomnie, Jak zapalniczka płomień, jak sucha studnia wodę. Kochaj mnie namiętnie tak, jakby świat się skończyć miał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Re: Oida ouden eidos;)))) 10.05.07, 19:25 Czyżbyś twierdziła że Sokrates tworząc tą myśl, próbował akurat uporać się ze swymi uczuciami lub rozgryźć jakąś kobietę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Oida ouden eidos;)))) 10.05.07, 20:01 konread napisał: > Czyżbyś twierdziła że Sokrates tworząc tą myśl, próbował akurat uporać się ze > swymi uczuciami lub rozgryźć jakąś kobietę? :) A bo ja wiem co on miał na myśli:)))) Śledząc jednak historię myśle,że to jednak nie o kobietę chodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Oida ouden eidos;)))) 10.05.07, 19:46 girl32 napisała: > Kochaj mnie, kochaj mnie > Kochaj mnie nieprzytomnie, > Jak zapalniczka płomień, jak sucha studnia wodę. > Kochaj mnie namiętnie tak, jakby świat się skończyć miał. > poszła na szczaw; Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Oida ouden eidos;)))) 10.05.07, 20:02 schizoo napisał: > poszła na szczaw; Chciałbyś Schizusiu:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Oida ouden eidos;)))) 11.05.07, 23:18 U ciebja jest zarzygalka?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś