Gość: agnes IP: 217.96.6.* 14.05.05, 16:12 Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w Krakowie przy ulicy Lipińskiego. Proszę o opinię na temat firmy Start. Może ktoś mógłby mi doradzić gdzie najlepiej kupić mieszkanie w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sąsiad Re: proszę o opinię firmy Start IP: *.crowley.pl 16.05.05, 22:14 Ja też się zastanawiam... Martwi mnie tylko ta Nowoobozowa... Poza tym cenę mają wysoką... Ale negatywów nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole... Re: proszę o opinię firmy Start IP: *.ramtel.com.pl 22.05.05, 23:14 Mieszkam w poblizu ulicy Lipinskiego i od dluzszego juz czasu obserwuje postepy budowlane firmy. Slyszalam ze sa wiarygodni i bardzo elastyczni- ogolnie rzecz biorac maja dobra opinie. Sama mam jednak powazne zastrzezenia co do samego budynku ( bo jesli dobrze rozumiem to myslisz o zakupie mieszkania w jednym z nowopowstajacych molochow). Jesli tak to pamietaj ze od strony ul Lipinskiego (strona zach.) planowana jest modernizacja drogi i sworzenie z niej alternatywnego rozwiazania dla ul Kobierzynskiej. Wiaze sie to oczywiscie ze wzmorzonym ruchem ulicznym. Jesli jednak wszelkie inne aspekty spelniaja twoje potrzeby to nie ma obawy- sa wiarygodni... Odpowiedz Link Zgłoś