Gość: ibizka IP: *.de.deuba.com 16.05.05, 14:06 Witam serdecznie, mam pytanie czy ktos z Was wyjezdzal z tym biurem np. do Egiptu? Bede wdzieczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: re Re: Biuro podrozy HappyTours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:59 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Biuro podrozy HappyTours IP: 195.238.247.* 17.05.05, 12:11 Ja skorzystałem z usług tego biura po raz pierwszy w tym roku i nie żałuje, poleciłem również znajomym. Ponieważ jest to biuro agencyjne więc za organizację pobytu odpowiada touroperator, którego ofertę kupisz. Zwróciłem jednak uwagę na bardzo kompetetną i miłą obsługę co wcale nie jest jeszcze regułą w dzisiejszych czasach. Trudno tam jest się dodzwonić więc chyba na brak klientów nie narzekają :) W moim przypadku było warto bo hotel, który mi polecono - Hilton Long Beach, byl znakomity a jeszcze trafiłem na promocję, gdzie druga osoba leciała zupełnie gratis. Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link Zgłoś