Gość: help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:43 Jest taka znana piosenka, bardzo często leci w różnych klubach... leci mniej wiecej tak: "bom bom digi digi bom bom..." CZY KTOŚ COŚ KOJARZY? POMÓŻCIE PLIS! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cisnowiec zielony kapelusz 05.08.05, 23:07 Gość portalu: help napisał(a): > Jest taka znana piosenka, bardzo często leci w różnych klubach... leci mniej > wiecej tak: "bom bom digi digi bom bom..." > CZY KTOŚ COŚ KOJARZY? POMÓŻCIE PLIS! ostatnio mój znajomy napisał, jak to słyszał pod swoim domem z zaparkowanego samochodu: na na na na na zielony kapelusz/ na na na na na... (jak dotąd tego nie zidentyfikowałem, chociaż nie starałem się zbyt mocno, wręcz wcale, ale może powinienem się bardziej postarać) Myślę, że razem moglibyśmy dać początek niezłemu składakowi na CD-rze. Pozdrawiam -- S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skabanos Re: POMÓŻCIE IP: *.acn.waw.pl 05.08.05, 23:28 DJ Melodramat i Bity z Kambodzy - 'Kolejka przez pola kukurydzy' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: POMÓŻCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 01:01 Hahahah nie wyrobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: POMÓŻCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 15:51 !.INDIOS BRAVOS POM POM Odpowiedz Link Zgłoś