Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 22:08 Impreza doskonała, prawie wszyscy obecni. Jakże jestem szczęśliwa za uczestniczenie w niej. Wielkie uznanie dla organizatora. Niech mu gwiazdka pomyślności świeci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PROKOCIM Re: peteen wielki IP: *.client.attbi.com 07.07.02, 22:45 Uwierze jak zobacze (jakies zdjecia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: peteen wielki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 22:55 Prokocim - główny temat rozmów. Narozrabiałeś trochę na forum, szkoda że cię nie było, omineła cię impreza. Muza doleciala,bez bagażów ale doleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: peteen wielki 07.07.02, 22:59 Ladnie, ladnie. Plotkowanie o mnie za moimi plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: peteen wielki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 23:04 Naet wypiliśmy za twoje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: peteen wielki 07.07.02, 23:09 Gość portalu: rita napisał(a): > Naet wypiliśmy za twoje zdrowie. To sie sie ciesze, w koncu muzaaa mi to obiecala (chociaz nie wiem czemu) mimo ze ze mnie taki rozrabiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: peteen wielki 08.07.02, 09:32 A ja chciałam pocięgować peteenowi i jottce za bakłażana ;) I przypominam, że jottka jest nam winna przepis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: peteen wielki 08.07.02, 09:52 um, coś Ty chciała nam zrobić? :))) przepis będzie później, bo to dłuuugie :) jak masz trochę czasu, to napisz do mnie na konto gazetowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: peteen wielki 08.07.02, 09:57 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ty wiesz, nie wiem, co to słowo znaczy... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: peteen wielki 09.07.02, 09:10 No to jeszcze ja się dorzucę, choć dopiero dzisiaj. Chciałam pochwalić peteena za oprawę kulinarną naszej imprezy. Bakłażan był już doceniony, ja powiem tak: PETEEN, MIĘSKO BYŁO PIERWSZA KLASA. A w pierogach z grilla to ja się zakochałam. Do wiadomości tych co nie byli chciałam podać, że peteen dogladajacy potraw na grilu, przyodziany w granatowy fartuch prezentował się wspaniale. Wzbudzał zainteresowanie przechodniów i turystów niczym sam Robert Makłowicz, a smakowita woń jego specjałów roznosiła się po Szerokiej. I myśmy tam byli, miód i wino pili. A kto nie był ten trąba. A w ogóle było super, hiper, itepe, itede, żal mi było wracać do domu, no cóż osobisty ochroniarz już czekał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: peteen wielki 09.07.02, 21:10 Odświeżam wątek, żeby peteen widział jak go chwalę. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: peteen wielki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 21:17 Witam wszystkich - właśnie poleciłam peteenowi by na nastepny raz zrobił szpagetti na grilu. Żeby nie wykończyć peteena każdy będzie musiał sam makaron nitki upiec na grillu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: peteen wielki 09.07.02, 21:33 Mhm, to w końu PTN ma zrobić, czy każdy sobie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Balszoje wam spasiba... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 21:38 nie strzelać w pianistę - robi co może... ja też się starałem, miło mi, że wam smakowało i przestańcie już chwalić, bo reszta pomyśli,że sobie jaja robicie... na następna imprezę - mam nadzieję - ktoś inny coś przygotue, ja czuję się ... wypalony ( w wersji grillowej ! ) :c) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Balszoje wam spasiba... 09.07.02, 21:41 Ojej, ale pierogi to naprawdę pychota były! Serio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Balszoje wam spasiba... 09.07.02, 22:09 kuba203 napisał(a): > Ojej, ale pierogi to naprawdę pychota były! Serio :))) to fakt - bardzo dobre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Balszoje wam spasiba... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 22:13 Na korty trzeba będzie wziążć ze sobą kanapki. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Balszoje wam spasiba... 09.07.02, 22:15 Na korty? Czyżby szykował się nam piknik na kortach? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 korty 09.07.02, 22:20 z tymi kortami? ja moge sedziowac :-) gry i zabawy z pilka za 4 tygodnie dopiero :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: korty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 23:02 Chciałabym was zaprosić na korty, zorganizujemy się kiedys. Mikolaj ewentualnie możesz podawać piłki lub szukać w trawie, za kazdą znalezioną piłkę stawiam piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: korty 09.07.02, 23:06 Gość portalu: rita napisał(a): > Chciałabym was zaprosić na korty, zorganizujemy się kiedys. Mikolaj ewentualnie > > możesz podawać piłki lub szukać w trawie, za kazdą znalezioną piłkę stawiam piw > o. to sie nachla za pol godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: korty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 23:17 prokocim1 napisał: > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Chciałabym was zaprosić na korty, zorganizujemy się kiedys. Mikolaj ewentu > alnie > > > > możesz podawać piłki lub szukać w trawie, za kazdą znalezioną piłkę stawia > m piw > > o. > > > to sie nachla za pol godziny prokocim - ja tam zgubiłam z 30 piłek, będa mieć co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: korty 09.07.02, 23:23 Gość portalu: rita napisał(a): > prokocim1 napisał: > > > Gość portalu: rita napisał(a): > > > > > Chciałabym was zaprosić na korty, zorganizujemy się kiedys. Mikolaj e > wentu > > alnie > > > > > > możesz podawać piłki lub szukać w trawie, za kazdą znalezioną piłkę s > tawia > > m piw > > > o. > > > > > > to sie nachla za pol godziny > > prokocim - ja tam zgubiłam z 30 piłek, będa mieć co robić. To dobrze, niech szukaja. Tylko z piwem nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: korty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 00:00 mikolaj7 napisał(a): > ja sie zgadzam !!! Mikołaj, dlaczego jeszcze nie śpisz - czy ktoś cię zastępuje Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: korty 10.07.02, 00:06 Gość portalu: rita napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > ja sie zgadzam !!! > Mikołaj, dlaczego jeszcze nie śpisz - czy ktoś cię zastępuje to ja :-) moje hasla zna tylko brat... zaraz i tak znikam. ale na piwa czekam nieustajaco !! Odpowiedz Link Zgłoś