Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:13 Ludzie, czy ktoś wie kiedy zapowiadany jest koniec tej imprezy na Błoniach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm_tak Błonia 21.05.05, 13:20 a nie Błonie. Błonie to była kiedyś fabryka zegarków. Miejscowostka pod Warszawą. PS: nie wiem, ale i tak za długo trwała. Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Błonia 21.05.05, 13:33 nnike napisała: > Wyjąłeś mi to z ust ;) a wsadził juz spowrotem? Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Błonia 21.05.05, 15:55 Chwyt psychologiczny zadziałał ;) Byłam tylko ciekawa, kto pierwszy skomentuje w wiadomy sposób to powiedzenie i trafiło na Traszora :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Błonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:29 ale z Ciebie cholerny tradycjonalista 'błoniasty' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Oh Aniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:10 Hm_takowy zwracaj większa uwagę na treść niż na formę pzdr, ania Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak jeśli tylko doszukam się treści... 22.05.05, 23:13 ...to wierz mi Aniu - zwrócę na nią uwagę natychmiast (c: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jeśli tylko doszukam się treści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:06 jakieś problemy z rozumieniem tekstu czytanego ? to może dodatkowe kursy pomogą podobno origami rozwija zdolności intelektualne ;) Odpowiedz Link Zgłoś