jottka 09.07.02, 13:03 zajrzyj do szczecina, bo franekkk chce wyjaśnień o liczenie postów z forów- podforów :)) a poza tym sttraszymy cię :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 17:29 eee... bylem - cos wam forum podupadlo. cicho i nudno..... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 19:05 frankkka zagonili do pracy, ja siedzę przygnieciona zleceniem, Mikę szef chciał odciąć od forum, ciężkie jest życie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 20:01 a mnie zmienili gips i lapy bola niemilosiernie. niedlugo znowu znikne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 20:03 ou, to może tabletkę? coś Ci pewnie dali na pociechę? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 20:19 jottka napisał(a): > > ou, to może tabletkę? coś Ci pewnie dali na pociechę? :)) date zdjecia gipsu - 30 !! beznadzieja. zostaja cztery tygodnie i wakacji - jeden 'rehabilitacja', drugi to polcon /konwent sf fantasy/ albo wyjazd z kolegami... mega wakacje !! ale juz sie nie bede zalil. dicka poczytam :-) calkiem ciekawy, choc w srodku akcja troche 'siadla'... ciekaw jestem jak sie skonczy i skad te stygmaty... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 20:24 po pierwsze - to wiem, co to są konwenty :) po drugie - apropo dicka, i tak jeszcze z pięć razy wywróci kota ogonem po trzecie - może powinieneś sobie jakąś upatrzoną bejbisiterkę zamówić do pisania? :) w zamian za pomoc np. przy robieniu stron, jak już dojdziesz do siebie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 20:30 jottka napisał(a): > po pierwsze - to wiem, co to są konwenty :) ale nie wiedzialem, czy kojarzysz nazwe polcon :-) ciagle sie przekonuje ze jestes weteranka - juz wiecej nie bede tlumaczyl na sile ;-) > > po drugie - apropo dicka, i tak jeszcze z pięć razy wywróci kota ogonem eee.. nie wierze. ja juz mam to wszystko przejrzane na wylot ;-) ciekawe jak bede mowil po przeczytaniu ;-))) > > po trzecie - może powinieneś sobie jakąś upatrzoną bejbisiterkę zamówić do > pisania? :) w zamian za pomoc np. przy robieniu stron, jak już dojdziesz do > siebie? :)) to jest niewdzieczna robota... takie pisanie na forum. nie beda chcieli... tacy ludzie ! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 20:38 um, em7, no nie będę cię pouczać odnośnie bejbisiterek, ale można na przykład połączyć gratyfikację materialną (te przyszłe strony) z urokiem osobistym :)) trzeba tylko znaleźć taką, która się da przekonać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 21:59 jottka napisał(a): > um, em7, no nie będę cię pouczać odnośnie bejbisiterek, ale można na przykład > połączyć gratyfikację materialną (te przyszłe strony) z urokiem osobistym :)) > trzeba tylko znaleźć taką, która się da przekonać :) > > > > bede szukal niedlugo, ale ktora zechce kaleke ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 22:05 ranyboskie, no na litość to nie jest dobra metoda :)) lepiej roztaczaj perspektywy, co to będzie, jak już dojdziesz do siebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 22:14 na litosc lepiej. przynajmniej na poczatek :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 22:25 no nie będę się spierać, może lepiej pogadaj ze skuterem, jak się jutro pojawi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 22:29 jottka napisał(a): > > no nie będę się spierać, może lepiej pogadaj ze skuterem, jak się jutro pojawi > :)) skuter sie nie zna :P i w ogole cos opowiada o nieistniejacych listach... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 22:31 ty lepiej uważaj, zna się bardzo dobrze :)) nikt mi tu nie bedzie skutera krytykował! zwłaszcza tacy, co niezagipsowane języki mają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 22:34 jottka napisał(a): > > ty lepiej uważaj, zna się bardzo dobrze :)) nikt mi tu nie bedzie skutera > krytykował! zwłaszcza tacy, co niezagipsowane języki mają :))) haha, a na czym to tak dobrze zna sie skuter, ze stal sie jottkowym guru, co? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 22:40 emi, nie rozrabiaj, mleko już się wylało, że tak powiem :) dzięki tym opisom skuter mnie wprawdzie na ulicy nie pozna, za to podejdę go z zaskoczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 22:47 jottka napisał(a): > > emi, nie rozrabiaj, mleko już się wylało, że tak powiem :) trzeba lizac poki cieple - rak nie potrzeba do tego ! dzięki tym opisom > skuter mnie wprawdzie na ulicy nie pozna, za to podejdę go z zaskoczenia :)) nie wiem jakie i czego opisy. ja nic nie powiedzialem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: emsiedem, IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 22:49 co to ma byc? ktos sie pode mnie podszywa :(( poskarze sie skuterowi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 22:53 słuchajcie, zjawo, w życiu nie korzystałam z es-de-i :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 22:58 jottka napisał(a): > > słuchajcie, zjawo, w życiu nie korzystałam z es-de-i :(( zjawy swiadcza o popularnosci ;-) moze to Jacek znowu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 23:01 kecaj pisze z hameryki i to widać, styl też ma łatwo rozpoznawalny, tu natomiast krąg podejrzeń jest dość wąski :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 23:25 jottka napisał(a): > > kecaj pisze z hameryki i to widać, styl też ma łatwo rozpoznawalny, tu natomias > t > krąg podejrzeń jest dość wąski :( oj, juz sie nie smuc, wszyscy widza, ze to Zbigniew pisze z sdi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 jottka 09.07.02, 23:51 Jottko, no wybacz biedakowi glupiemu, ktory sie bawil, caly dzien Cie wszyscy przepraszaja... Zbigniew tez kiedys zrozumie swoj blad :-))))) no dobra - moge powiedziec prawde o tych, listach, co ich nie bylo, ale sie nie gniewaj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka 09.07.02, 23:57 m7, nie płacz przedwcześnie, ja pracuję jeszcze o takich dzikich godzinach i na forum zaglądam w porywach :) piękną masz odpowiedź na mejlu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jottka 09.07.02, 23:59 jottka napisał(a): > m7, nie płacz przedwcześnie, ja pracuję jeszcze o takich dzikich godzinach i na > > forum zaglądam w porywach :) a to tak ! ja juz nic nie wiem o zadnych listach... ojej - zapomnialem ! > > piękną masz odpowiedź na mejlu :) jestes dzisiaj trzecia osoba, co mi tu wybrzydza - dyplomatycznie musi byc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka 10.07.02, 00:01 było dołączyć odpowiednio dramatyczny obrazek skrwawionych kończyn i podać konto na przekazywanie wsparcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jottka 10.07.02, 00:07 jottka napisał(a): > > było dołączyć odpowiednio dramatyczny obrazek skrwawionych kończyn i podać kont > o > na przekazywanie wsparcia :) nie pomyslalem, nie mam takiego doswiadczenia jeszcze ;-) chyba wylacze ta odpowiedz. i tak odpisuje wszystkim, tylko skapo raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jottka 10.07.02, 22:10 tak !! czy w kazdej ksiazce dick tak miesza? przyznam, ze niezle, ale siedzialem potem nad ksiazka i myslalem - halucynacje, czy nie... oj, ciezki ma styl. ale ciekawe i poszukam wiecej, dzieki :-) czemu dzisiaj odeszlas z forum? stare tez Ci nie dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka m7 10.07.02, 23:04 w południe wywaliło mnie w ogóle z serwera gw, ale to nie zasługa forum, choć tu też kogoś należałoby zastrzelić :), tylko skomplikowanych problemów na portach, łączach i czym tam jeszcze właściwie to ja tu jestem na lewo :))) a dick w 3stygmatach to jeszcze przerażająco zrozumiały :) w ubikach i innych takich halucynacja zaczyna się na wejściu, a potem następuje wirówka czuję się jak narkoman, który się wreszcie dobrał do ulubionej trucizny :) Odpowiedz Link Zgłoś