09.07.02, 13:03
zajrzyj do szczecina, bo franekkk chce wyjaśnień o liczenie postów z forów-
podforów :))

a poza tym sttraszymy cię :)
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 17:29
      eee... bylem - cos wam forum podupadlo. cicho i nudno.....
      • jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 19:05

frankkka zagonili do pracy, ja siedzę przygnieciona zleceniem, Mikę szef chciał
        odciąć od forum, ciężkie jest życie :((
        • mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 20:01
          a mnie zmienili gips i lapy bola niemilosiernie. niedlugo
          znowu znikne :-(
          • jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 20:03

ou, to może tabletkę? coś Ci pewnie dali na pociechę? :))
            • mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 20:19
              jottka napisał(a):

>
              > ou, to może tabletkę? coś Ci pewnie dali na pociechę? :))

date zdjecia gipsu - 30 !!

beznadzieja. zostaja cztery tygodnie i wakacji - jeden
              'rehabilitacja', drugi to polcon /konwent sf fantasy/ albo
              wyjazd z kolegami...

mega wakacje !!

ale juz sie nie bede zalil.

dicka poczytam :-)

calkiem ciekawy, choc w srodku akcja troche 'siadla'...

ciekaw jestem jak sie skonczy i skad te stygmaty...
              • jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 20:24
                po pierwsze - to wiem, co to są konwenty :)

po drugie - apropo dicka, i tak jeszcze z pięć razy wywróci kota ogonem

po trzecie - może powinieneś sobie jakąś upatrzoną bejbisiterkę zamówić do
                pisania? :) w zamian za pomoc np. przy robieniu stron, jak już dojdziesz do
                siebie? :))
                • mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 20:30
                  jottka napisał(a):

> po pierwsze - to wiem, co to są konwenty :)

ale nie wiedzialem, czy kojarzysz nazwe polcon :-)

ciagle sie przekonuje ze jestes weteranka - juz wiecej nie
                  bede tlumaczyl na sile ;-)

>
                  > po drugie - apropo dicka, i tak jeszcze z pięć razy wywróci kota ogonem

eee.. nie wierze. ja juz mam to wszystko przejrzane na
                  wylot ;-)

ciekawe jak bede mowil po przeczytaniu ;-)))

>
                  > po trzecie - może powinieneś sobie jakąś upatrzoną bejbisiterkę zamówić do
                  > pisania? :) w zamian za pomoc np. przy robieniu stron, jak już dojdziesz do
                  > siebie? :))

to jest niewdzieczna robota... takie pisanie na forum. nie
                  beda chcieli... tacy ludzie ! :-(((
                  • jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 20:38
                    um, em7, no nie będę cię pouczać odnośnie bejbisiterek, ale można na przykład
                    połączyć gratyfikację materialną (te przyszłe strony) z urokiem osobistym :))
                    trzeba tylko znaleźć taką, która się da przekonać :)

• mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 21:59
                      jottka napisał(a):

> um, em7, no nie będę cię pouczać odnośnie bejbisiterek, ale można na przykład
                      > połączyć gratyfikację materialną (te przyszłe strony) z urokiem osobistym :))
                      > trzeba tylko znaleźć taką, która się da przekonać :)
                      >
                      >
                      >
                      >

bede szukal niedlugo, ale ktora zechce kaleke ??
                      • jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 22:05
                        ranyboskie, no na litość to nie jest dobra metoda :)) lepiej roztaczaj
                        perspektywy, co to będzie, jak już dojdziesz do siebie :)))
                        • mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 22:14
                          na litosc lepiej. przynajmniej na poczatek :-))))
                          • jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 22:25

no nie będę się spierać, może lepiej pogadaj ze skuterem, jak się jutro pojawi :))
                            • mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 22:29
                              jottka napisał(a):

>
                              > no nie będę się spierać, może lepiej pogadaj ze skuterem, jak się jutro pojawi
                              > :))

skuter sie nie zna :P

i w ogole cos opowiada o nieistniejacych listach...
                              • jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 22:31

ty lepiej uważaj, zna się bardzo dobrze :)) nikt mi tu nie bedzie skutera
                                krytykował! zwłaszcza tacy, co niezagipsowane języki mają :)))
                                • mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 22:34
                                  jottka napisał(a):

>
                                  > ty lepiej uważaj, zna się bardzo dobrze :)) nikt mi tu nie bedzie skutera
                                  > krytykował! zwłaszcza tacy, co niezagipsowane języki mają :)))

haha, a na czym to tak dobrze zna sie skuter, ze stal sie
                                  jottkowym guru, co? :-)))
                                  • jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 22:40

emi, nie rozrabiaj, mleko już się wylało, że tak powiem :) dzięki tym opisom
                                    skuter mnie wprawdzie na ulicy nie pozna, za to podejdę go z zaskoczenia :))
                                    • mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 22:47
                                      jottka napisał(a):

>
                                      > emi, nie rozrabiaj, mleko już się wylało, że tak powiem :)

trzeba lizac poki cieple - rak nie potrzeba do tego !

dzięki tym opisom
                                      > skuter mnie wprawdzie na ulicy nie pozna, za to podejdę go z zaskoczenia :))

nie wiem jakie i czego opisy. ja nic nie powiedzialem !!
                                    • Gość: jottka Re: emsiedem, IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 22:49
                                      co to ma byc? ktos sie pode mnie podszywa :(( poskarze
                                      sie skuterowi :))
                                      • jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 22:53

słuchajcie, zjawo, w życiu nie korzystałam z es-de-i :((
                                        • mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 22:58
                                          jottka napisał(a):

>
                                          > słuchajcie, zjawo, w życiu nie korzystałam z es-de-i :((

zjawy swiadcza o popularnosci ;-)

moze to Jacek znowu ;-)
                                          • jottka Re: emsiedem, 09.07.02, 23:01

kecaj pisze z hameryki i to widać, styl też ma łatwo rozpoznawalny, tu natomiast
                                            krąg podejrzeń jest dość wąski :(
                                            • mikolaj7 Re: emsiedem, 09.07.02, 23:25
                                              jottka napisał(a):

>
                                              > kecaj pisze z hameryki i to widać, styl też ma łatwo rozpoznawalny, tu natomias
                                              > t
                                              > krąg podejrzeń jest dość wąski :(

oj, juz sie nie smuc, wszyscy widza, ze to Zbigniew pisze z
                                              sdi :-)))
                                              • mikolaj7 jottka 09.07.02, 23:51
                                                Jottko, no wybacz biedakowi glupiemu, ktory sie bawil,
                                                caly dzien Cie wszyscy przepraszaja...

Zbigniew tez kiedys zrozumie swoj blad :-)))))

no dobra - moge powiedziec prawde o tych, listach, co ich
                                                nie bylo, ale sie nie gniewaj :-)))
                                                • jottka Re: jottka 09.07.02, 23:57
                                                  m7, nie płacz przedwcześnie, ja pracuję jeszcze o takich dzikich godzinach i na
                                                  forum zaglądam w porywach :)

piękną masz odpowiedź na mejlu :)
                                                  • mikolaj7 Re: jottka 09.07.02, 23:59
                                                    jottka napisał(a):

> m7, nie płacz przedwcześnie, ja pracuję jeszcze o takich dzikich godzinach i na
                                                    >
                                                    > forum zaglądam w porywach :)

a to tak !

ja juz nic nie wiem o zadnych listach... ojej - zapomnialem !

>
                                                    > piękną masz odpowiedź na mejlu :)

jestes dzisiaj trzecia osoba, co mi tu wybrzydza -
                                                    dyplomatycznie musi byc :-)
                                                  • jottka Re: jottka 10.07.02, 00:01

było dołączyć odpowiednio dramatyczny obrazek skrwawionych kończyn i podać konto
                                                    na przekazywanie wsparcia :)
                                                  • mikolaj7 Re: jottka 10.07.02, 00:07
                                                    jottka napisał(a):

>
                                                    > było dołączyć odpowiednio dramatyczny obrazek skrwawionych kończyn i podać kont
                                                    > o
                                                    > na przekazywanie wsparcia :)

nie pomyslalem, nie mam takiego doswiadczenia jeszcze ;-)

chyba wylacze ta odpowiedz. i tak odpisuje wszystkim,
                                                    tylko skapo raczej...
                                                  • jottka Re: jottka 10.07.02, 00:10

ucz się :)) jeszcze chcesz jakichś porad?
                                                  • mikolaj7 Re: jottka 10.07.02, 22:10
                                                    tak !!

czy w kazdej ksiazce dick tak miesza? przyznam, ze
                                                    niezle, ale siedzialem potem nad ksiazka i myslalem -
                                                    halucynacje, czy nie... oj, ciezki ma styl.

ale ciekawe i poszukam wiecej, dzieki :-)

czemu dzisiaj odeszlas z forum? stare tez Ci nie dziala?
                                                  • jottka m7 10.07.02, 23:04
                                                    w południe wywaliło mnie w ogóle z serwera gw, ale to nie zasługa forum, choć tu
                                                    też kogoś należałoby zastrzelić :), tylko skomplikowanych problemów na portach,
                                                    łączach i czym tam jeszcze

właściwie to ja tu jestem na lewo :)))

a dick w 3stygmatach to jeszcze przerażająco zrozumiały :) w ubikach i innych
                                                    takich halucynacja zaczyna się na wejściu, a potem następuje wirówka

czuję się jak narkoman, który się wreszcie dobrał do ulubionej trucizny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka