free123 22.05.05, 23:42 Czy prof. przyjmuje prywatnie pacjentów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryrte Re: Prof. ALEKSANDROWICZ ---->>>> IP: *.chello.pl 22.05.05, 23:49 Nie wiem, ale z własnego doświadczenia wiem, że aby Ci pomóc nie jest konieczny profesor. Pewnie są terapeuci lepsi i gorsi, ale odkładanie wizyty, "bo tylko ktoś super wykwalifikowany mi może pomóc, a reszta to szarlatani i nieudacznicy", jest najgorszym z możliwych kroków. Idź do kogokolwiek - nie zauważysz różnicy w sensie terapeutycznym, zmień psychologa, ale jeśli czujesz, że potrzebujesz pomocy, nie odkładaj tego na później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Do ryrte IP: *.pl / *.betanet.pl 23.05.05, 00:18 A skąd ta pewność??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me again Re: Prof. ALEKSANDROWICZ ---->>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 01:18 To, że napisałam Prof. miało służyć jedynie wyróznieniu go z całej masy innych Aleksandrowiczów. A że ty doszukujesz się intencji na kilka/nasćie linijek przez Ciebie napisanych to nie mój problem. A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdło Re: Prof. ALEKSANDROWICZ ---->>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 02:17 Wiem że nie przyjmuje prywatnie a na pewno nie przyjmował jakiś czas temu ale zadzwoń sobie do niego to się dowiesz napewno,jest w książce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdło Re: Prof. ALEKSANDROWICZ ---->>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:58 Sprawdziłem,nie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me again Re: Prof. ALEKSANDROWICZ ---->>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:36 Szkoda, OGROMNA :((( Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś