Dodaj do ulubionych

seks szopy

IP: *.zax.pl 24.05.05, 12:44
Muszę do dobrego seks szopu, a nie wiem, gdzie taki znaleźć... I jeszcze, żeby
tam kulturalna obsługa była... Kto pomoże?
Obserwuj wątek
    • seven Re: seks szopy 24.05.05, 12:47
      na westerplatte w poblizu dworca, przynajmniej dwa lata temu jeszcze byl :D
      • Gość: Danu Re: seks szopy / Seven IP: *.lns1-c7.dsl.pol.co.uk 24.05.05, 14:27
        Ha ha, Seven i sex shop ! Cherubino juz nie podnieca ? Sex shop byl potrzebny?
        Uwazaj "Zmartwiony" na porady Sevena(D), on zna tylko kameloty!!!!!!!!
        • Gość: seven Re: seks szopy / Seven IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 23:26
          to ty jestes tym jebusem, ktory jezdzil ostatnio po cherubino? wracaj do mycia kibli za granica,
          bo pisanie na forum ci nie wychodzi.
    • mrug Po co Ci szopy? 24.05.05, 19:21
      Zwierzątka to miłe, niegroźne, a przy tym jeszcze pod ochroną.
      Nie warto...
      • Gość: zmartwiony Re: Po co Ci szopy? IP: *.zax.pl 24.05.05, 22:12
        Rzecz nie w tym, po co mi szopy, ale gdzie je znaleźć... Może ktoś się tu
        poważnie udzieli :/ Tego na Westerplatte się boję, i wolę nie wchodzić, jak
        widzę szyldy, które wiele mówią co można w środku znaleźć. A ja tylko parę
        gadżetów... Pomóżcie, GDZIE???
        • Gość: lol Re: Po co Ci szopy? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.05.05, 23:27
          jak sie wstydzisz to popros rodzicow zeby ci tam cos kupili ha ha ha
          • Gość: zmartwiony gay kabiny mnie nie interesują... IP: *.zax.pl 24.05.05, 23:41
            ...to tak trudno zrozumieć? Szukam jakiegoś innego miejsca. I dla mnie to nie
            jest zabawne, ale niech ci na zdrowie idzie
            • Gość: xxx Re: gay kabiny mnie nie interesują... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:28
              Otworzyli nowy sex shop w hali "CHT"
              • Gość: zmartwiony Re: gay kabiny mnie nie interesują... IP: *.zax.pl 25.05.05, 00:44
                Gdybym jeszcze wiedział, co to CHT!!! W której to części miasta? To zgadnę...
                • pudlisko Re: gay kabiny mnie nie interesują... 27.05.05, 00:17
                  CHT-Centrum Handlowe Tandeta
                  Jest też shopik na ul.Długiej, przy Nowym Kleparzu
    • Gość: zmartwiony Re: seks szopy IP: *.zax.pl 25.05.05, 11:22
      I niiiiiiiiiiiiiikt nie pomoooooooooooooże....? :(
      • zielonki Re: seks szopy 25.05.05, 11:25
        W kraku są tylko archiszopy.
        • Gość: zmartwiony Re: seks szopy IP: *.zax.pl 25.05.05, 11:44
          A tyle tego było, jak człowiek nie potrzebował... Na każdym rogu jakiś szyld. A
          teraz szukaj szopu w polu :/ Prędzej szopę można znaleźć
    • lososie_w_wisle Re: seks szopy 25.05.05, 14:50
      przy Florianskiej w bramie
      • Gość: kubek Re: seks szopy IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 25.05.05, 19:58
        Mysle, ze seks szopy to juz archaizm, ewentualnie miejsce dla odmiencow
        erotycznych. Mnie generalnie takie miejsca nie kreca, lecz na Starowislnej
        (miedzy skrzyzowaniem z Dietla, a rynkiem) jest jeden taki - skromny na swoj
        sposob. Ale generanie po co wogule te seks szopy?
        • Gość: zmartwiony Re: seks szopy IP: *.zax.pl 26.05.05, 23:34
          :) Aaaa no bo potrzebuję coś komuś... Mnie takie miejsca też "nie kręcą", o czym
          najlepiej świadczy sam wątek. Dzięki za wypowiedzi :)
        • m_i_k Re: seks szopy 28.05.05, 15:26
          > sposob. Ale generanie po co wogule te seks szopy?

A wogÓle po to, że jak jest popyt, to pojawia sie i podaż. Jesli Ci niepotrzebne
          - nie korzystasz. Przecież to takie proste - sam stosujesz to odwieczne prawo
          swobodnego wyboru: nie korzystasz ze słownika ortograficznego i wolisz robić
          błędy. Czy dlatego, że ja np. nie korzystam ze sklepów ze sprzętem muzycznym, to
          powinienem zadawać pretensjonalne pytania "po co wogÓle te sklepy muzyczne"?

Cechuje Cię wąskie myślenie drobnomieszczanina ;-)
        • Gość: WZ Re: seks szopy IP: *.l3.c3.dsl.pol.co.uk 28.05.05, 16:06
          A W OGOLE jaki stopien miales z ortografii????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka