nuova 04.11.08, 07:19 Snily mi sie dzisiejszej nocy. Cale czarne. Od gory do dolu. Wlasnie, nie od lewej do prawej, tylko od gory do dolu... Masakra jakas ;( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: Zemby :F 04.11.08, 08:35 Mówią, że sny o zębach należy czytać dosłownie. Także, marsz do dentysty. ;P Odpowiedz Link
nuova Re: Zemby :F 04.11.08, 09:52 Ano zdaloby sie wybrac... ;| Tak sobie w kolo MAcieju powtarzam i nic ;P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zemby :F 04.11.08, 11:53 Mi się śnią zęby w sytuacjach długotrwałego silnego stresu - masakra. Śni mi się, że nagle zaczynają mi się ruszać jedynki, albo wszystkie zęby, a kiedyś śniło mi się, że wyrósł mi dodatkowy rząd zębów! :-o Straszne są te sny, tym bardziej, że są tak realistyczne, że budzę się i zaczynam się macać po zębach i sprawdzać czy je jeszcze mam ;) Na szczęście obecnie takich snów nie miewam i jakoś za nimi nie tęsknię. Odpowiedz Link
nuova Re: Zemby :F 04.11.08, 14:51 No a mnie snily sie zepsute zemby 1-szy raz. Stresu nie przezywam obecnie. Albo inaczej - stres taki sam jak za zwyczaj. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zemby :F 04.11.08, 15:01 Niech Ci się jutro przyśni przystojny dentysta. Ale nie w pracy ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: Zemby :F 04.11.08, 15:48 Nie pocieszę się bo ja trochę czarownicą jestem. Jak śnią mi się zęby - zawsze - ZAWSZE ktoś umiera. U Ciebie to nic nie musi oznaczać, u mnie tak by było :( Odpowiedz Link
nuova Re: Zemby :F 05.11.08, 07:15 A jak szybko od śniących sie zębów ten ktoś umierał? Odpowiedz Link
nuova Re: Zemby :F 05.11.08, 09:51 A wiesz, że ja właściwie myślałam o śmierci zanim przyśnił mi się ten sen z zębami!... Odpowiedz Link
nuova Re: Zemby :F 05.11.08, 09:56 wilowka napisała: > Nie pocieszę się bo ja trochę czarownicą jestem. Jak śnią mi się zęby - zawsze > - > ZAWSZE ktoś umiera. > > U Ciebie to nic nie musi oznaczać, u mnie tak by było :( Moja mama tez tak miala. Choc do konca nie jestem pewna czy chodzilo o zeby czy o brudna wode? A snila Ci sie kiedys brudna woda? Zmarl ktos po takim Twoim snie? ;> Odpowiedz Link
thank_you Re: Zemby :F 05.11.08, 09:59 Ja mam dziwne przeczucia. Związane z wypadkami, czyjąś śmiercią itp. Odpowiedz Link
nuova Re: Zemby :F 05.11.08, 10:46 a ja jak zacznę sobie wmawiać, że śmierć jest blisko, to się potem od natręctwa takich myśli uwolnić nie mogiem ;| Odpowiedz Link
nuova Re: Zemby :F 05.11.08, 11:06 abo ja wiem? ;> Pojawia sie myśl, tzw. czarna i drąży mi dziurę w brzuchu ;| Odpowiedz Link
thank_you Re: Zemby :F 05.11.08, 07:51 Zależy jakie to zęby były. Czy aby nie wilcze? :D Odpowiedz Link
justysialek Re: Zemby :F 05.11.08, 20:25 Podobno zęby - wypadające lub zepsute - śnią się "na chorobę". Ja się kiedyś w dzieciństwie zasugerowałam tym i teraz mi się zawsze śnią jak jestem chora, a czasem nawet zanim zachoruję... Odpowiedz Link