Gość: mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:12 Gdzie są prowadzone takie zajęcia , ? jakie ceny ? Dziękuje za informacje. :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edek Re: Aerobik wodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:15 na pewno takie zajęcie są prowadzone na basanie AWF ul. Rogozińskiego 12, o szczegółach staraj się dowiedzie na ogłoszeniach na tamtejszym basenie (tablice, gabloty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Aerobik wodny IP: 81.21.197.* 27.05.05, 11:15 w parku wodnym/siłownia ale jak to wygląda nie wiem nigdy nie byłam choć wykupując karnet(165zł/mc?) na siłownię to możesz chodzić, ale ja wolę indywidualny trening na siłce niż grupowy pewnie na inncyh basenach też to jest, ale PW mam najbliżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Aerobik wodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:21 Dziękuje Wam . A może ktoś już chodził na takie zajęcia , jak one wyglądają ? Ja jeszcze nigdy nigdy nie byłam , ale chciałabym spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Aerobik wodny 27.05.05, 11:32 ja chodzilam do parku wodnego - jedno wejscie 16 zl, albo jak wykupisz ten karnet miesiaczny za 175 zl to nieograniczona ilosc razy. Jedyny bol to fakt ze miejsc jest malo i trzeba sobie miejsce na zajecia rezerwowac tydzien wczesniej. Przychodzisz do recepcji, pani sprawdza rezerwacje i wpisuje cie na liste - schodzisz z instruktorka na basen, szybkie przebieranie i do niecki ( zajecia sa w takiej malej niecce na koncach PW), ja chodzilam na wersje dla niezzawansowanych- podskoki, przysiady i inne elementy klasycznego aerobicu tylko w wodzie do pasa albo w piatki rano do ramion, nie trzeba umiec plywac, czesc cwiczen z rurami z pianki. Instruktorka pozazuje cwiczenia i sprawdza czy poprawnie wykonujesz. Naprawde sa efekty i to szybko, bola miesnie na drugi dzien ale tak"lagodnie" nie masz zakwasow ale czujesz ze sa. Nie wiem co jeszcze mogloby cie interesowac? Sympatyczne dziewczyny sa prowadzacwe ( poza jedna zolza) i uczestniczki.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble lbe Re: Aerobik wodny IP: 83.17.27.* 27.05.05, 14:35 w śinoujściu jest taki aerobic i kosztuje 9 zł Odpowiedz Link Zgłoś