Dodaj do ulubionych

ROLKI - szukam chętnych

IP: *.ds14.agh.edu.pl 04.06.05, 23:47
Czy ktoś jezdzi na rolkach i mu troszke nudno jezdzic samemu?? Szukam
sympatycznych osob do towarzystwa:) Jezdze raczej na bloniach, bo mam
najblizej z akademika, a dalej sie nei wypuszczam na razie bo do
zaawansowanych nie naleze;) Wieczorkami ok.22-23 bo wtedy juz w miare pusto
jest no i w miare chłodno. pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaaaa co ty, killer, opyciałeś??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:52
      parę centymetrów poniżej jest identyczny wątek!
      • Gość: krzych Re: co ty, killer, opyciałeś??? IP: *.ds14.agh.edu.pl 05.06.05, 00:50
        Po pierwsze nei pare cm nizej tylko na jednej z kolejnych podstron=przestarzałe
        i z cholerna iloscia postów w której mój by zaginął niezauważony.
        Po drugie nie ja byłem autoram poprzedniego watku i nie ja kierowałem wtedy
        pytanie a teraz to ja pytam.
        Po trzecie czy Ci to przeszkadza i przejmujesz sie tym?? jezeli tak to szczerze
        Ci współczuje;) a poza tym chyba to nie Twoje forum;) A jezeli masz ochote
        decydowac o tresci watkow to zaloz sobie swoje i badz wielkim i wszechwiedzacym
        adminem 'panie informatyk';)
        • Gość: tyyyy Re: co ty, killer, opyciałeś??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 10:38
          jakbys sie tam dopisal na koncu to kazdy by znalazl. jakbys sie tez zalogowal jak normalny
          czlowiek to bys miale ten watek na pierwszej stronie - przestarzaly z postami z wczoraj?? ty
          chyba przestarzalego watku nie widziales, panie student
          • Gość: krzych Re: co ty, killer, opyciałeś??? IP: *.ds14.agh.edu.pl 05.06.05, 17:24
            po co mam sie rejestrowac jak uzywam forum raz na pol roku.

> ty
            > chyba przestarzalego watku nie widziales, panie student

pewnie nie, bo forum to nie moja specjalnosc. Juz nie chce mi sie dyskutowac na
            bezsensowny temat, a jezeli Ty masz ochote to onet.pl polecam;) tam jest duzo
            idiotycznych dyskusji i postow;)
    • Gość: rolka Re: ROLKI - szukam chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:25
      Ja tez jezdze sama,bo wsród znajomych nikogo jada na rolkach nie zachwyca:-( I
      też na Błoniach i w Parku Jordana.I tez wieczorami,ale nie az o 22 czy 23, bo
      raczej ciwemnawo już o tej porze:-|, a o 20-21 tez jest chłodno i dzieciarnia
      sie pod nogami nie pelęta już:-).
      Wiec jak coś,to daj namiar na siebie.
      • Gość: krzych Re: ROLKI - szukam chętnych IP: *.ds14.agh.edu.pl 05.06.05, 17:26
        Do Rolka: Odezwij sie w mailu to sie jakos zgadamy.

chris999@autograf.pl

Pozdrowionka & do napisania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka